Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 OCAK 2013 Tarihinde '' Ankara AlfaRomeo kışa Merhaba ve Sucuk Partisi ''

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismet

Harun herkes kendi sucuğunu mu getirecek? bir problem olmasın da sonra, o yüzden soruyorum :D
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

HARUN DEVECİ

ismet

benim biraderden aldığın porya bilyası değişim ücretiyle sucuk mangal organizasyonu yaptın ya, 10 numara 5 yıldız adamsın Harun  :))

reelnumber

Uzun bir aradan sonra aranızdayım. Ben de varım.

Aracın disklerinden sonra radyatörünü değiştirmek beni benden almıştı. Anca kendime geldim.

dragut

Harun memlekette iyi bir kasabımız var. Nasıl kagıt ve tepsi kebabı; ayrıca Belen tavası yaptıgını abim iyi bilir:D Ayrıca kangal sucuk da yapıyor! İstersen sana birkaç halka yollayayım :)
"Alfa sevgisi"

147BLACK

Bakayım bakayımmmmm... Gençlerbirliği-Akhisarspor maçı cmt günü olduğuna göre pazar günü gelme şansım yüksek.
Bu arada, daha fazla katılım yok mu?
:arkadasim:
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Gouki

Harun baya adam topladı abi, yalnızca bizim forum değil. Biraz önce de sms gönderdi ama toplanma yeri olarak AR Servis önü yazmış!

147BLACK

Babamla da konuşayım... 2 Alfa gelebiliriz belki. Amcama da söyleyelim, o da eski sanayici olarak gelebilir belki. Maksat muhabbet. :)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

alfin

You are not allowed to view links. Register or Login
Bakayım bakayımmmmm... Gençlerbirliği-Akhisarspor maçı cmt günü olduğuna göre pazar günü gelme şansım yüksek.

1 Alfin servis + 8 /10 araç
2 AR servis      +  10 /15 araç
3 Alfaline Servis  +  3 / 9 araç
4 Alfom Servis
+13 kişi gibi bir rakam var şuan.

alihsans

Buluşma günü hem de benim doğum günüm oluyor.
Doğum günüme özel, bol katılımlı bir buluşma ayarladınız.  :D
Meteorolojide yağmurlu görünüyor ama inşallah buluşma saatimize denk gelmez.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

HARUN DEVECİ

Harun baya adam topladı abi, yalnızca bizim forum değil. Biraz önce de sms gönderdi ama toplanma yeri olarak AR Servis önü yazmış!

O anlamda değil burdan çukurambara gideriz diye yazdım :D

may-alfa

4 Alfom Servis
AKOTA gelmeyecek mi?  :D
Özgün; sen haber ver gerekirse.
Mehmet Arif

Gouki

may-alfa

Beraber Akota'ya gidip Sercan'ın 159'una da mı baksak abi :)
Tolga ile görüşmeler devam ediyor :)
Mehmet Arif

HARUN DEVECİ

benim biraderden aldığın porya bilyası değişim ücretiyle sucuk mangal organizasyonu yaptın ya, 10 numara 5 yıldız adamsın Harun  :))

:D porya bilyası ne kadar abi ? Ama merak etme gittiğimiz yerde o kadar ödemiceksin :))

alfin

4 Alfom Servis
AKOTA gelmeyecek mi?  :D
Özgün; sen haber ver gerekirse.

Yani  Emrah beyin uğraşı diyelim biz buna akota ile görüştümü bilemiyorum.

giantrim

Selam Ankara'lı alfistiler. Bende 147 mk2 arıyorum, daha bulamadım. Burasının bir fırsat olacağını düşündüm. Kimbilir 27 sine Alfayı alıp gelebilirim :)

Gouki

Alfa Romeo koşulu yok Mehmet bey maksat dostlarımızla muhabbet. Uygunsanız bekleriz.

giantrim

Teşekkür ederim Özgün Bey. Ankara'ya yeni tayin oldum 6 ay oluyor. Gelip katılmak elbette isterim. Şu an Alfa alma düşüncesindeyim, yabancı bir şehirdeyim sonuçta, yardımlarınızı da esirgemeyin. Teşekkürler ilginize. Yeni bir kentte sosyalleşebilmek adına güzel olur benim açımdan.

Kutay

Teşekkür ederim Özgün Bey. Ankara'ya yeni tayin oldum 6 ay oluyor. Gelip katılmak elbette isterim. Şu an Alfa alma düşüncesindeyim, yabancı bir şehirdeyim sonuçta, yardımlarınızı da esirgemeyin. Teşekkürler ilginize. Yeni bir kentte sosyalleşebilmek adına güzel olur benim açımdan.
Eğer alfa almayı düşünüyorsanız nerdeyse yılda 1 kez olan bir buluşmadan bahsediyoruz.
ciddi bir katılım olacak gibi. tüm ankaradaki servisler gelecek .
Bulunmaz nimet olacaktır sizin için ! Bekleriz.
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

giantrim

Antalya'dan tayin olup Ankara'ya gelmeden önce sıfır aldığım 156 distinctive 2006 62500km deki ilk el aracımı satıp, ev almak zorunda kaldım maalesef. Başka bir marka kullanmam imkansız olduğu için arayış içindeyim. Bu organizasyona katılmak büyük bir keyif olacak...

Gouki

giantrim

Çok incesiniz Özgün Bey. 6 aylık süre beni iyi test etti aslına bakarsınız. Hala Alfa dan vazgeçemedim. Çok uygun başka marka arabalar (araba özellikle diyorum). Zaman denk geldi yürüdüm, otobüse bindim. Olacaksa Alfa olacak dedim,almadım. Otobüsle gelirim yanınıza da. Aslolan Alfa'yı seven, Alfa'sının nazik olduğu her noktasını bilen, basınca toz attıracağını bilen (peugeot ve bmw hız sevdalıları :) ) ama onun limitini zorlayıp üzmeyen (Alfa'yı geçtim diyen pejo ve 1.6 bmwciler her daim benim gibi birisine rastlamıştır ve şehir efsaneleri türetmiştir. Araç limitlerini öğrenmek açısından araçlarımı son limitleri ile muadili araçlarla denemişimdir hep. ve aracına cocuğu gibi bakan bir Alfisti'nin rcz ve üst motor bmwye geçilme ihtimalinin olmadığını bilerek), ben basmadım Alfa' mı geçti diye içine sindirebilen, bunu da çok önemsemeyen, Alfa'sına nazik olan, bir Alfisiti'ye selam vermeyi erdem bilen (heryeri ile çok oynanmış olanlar hariç) Alfa'sının her civatasını bilen dostlarla buluşabilmek.

ismet

Mehmet bey o kadar duygulu yazmışsınız ki gözlerim yaşardı  :'(  :haydi:

alihsans

Mehmet bey o kadar duygulu yazmışsınız ki gözlerim yaşardı  :'(  :haydi:
Mehmet Bey'in kalbi yan yana o kadar Alfa'yı kaldıramayacak gibi.  :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY