Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2005 alfa 147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xxatmxx

Üzülerek sölüyorum ki arabamı satmak zorunda kalıyorum alfamdan ne kadar ayrılmak istemesem de para ihtiyacımdan dolayı satmak zorunda kaldım.

Ekspertiz raporuna göre sol arka kapı, bagaj, ve tavan hariç yüzeyel muhtemel çizilmelerden dolayı arabada boya var. Sağ arka kapıda ise bi bölge macun yapıldıktan sonra boyanmış. Arabamı şuanda benzinde kullanıyorum çünkü lpg sini kapattırdım, zaten uyduruk bir markaydı, ne servisi var ne de ustası. BRC taktırmayı düşünüyordum ama nasip değilmiş.

Bunların dışında 4 amortisöründe değişmesi gerekiyormuş. Ayrıca sağ ön teker bilyası değişecek. Motorunda yada başka bir aksamında sorun yok.

Tramerde aracın 2 kazası görünüyor biri 400 diğeri de 500 liralık. Araçta sağ ön far ve kaput orjinalleriyle değiştirilmiş. Bunlar dışında herhangi bir değişeni yok. Aracın fiyatını masraflar ve aciliyetten dolayı düşük tuttum umarım hak eden birisi alır arabamı... Saygılarla

You are not allowed to view links. Register or Login

xxatmxx

üzülerek söylürüyorum ki alfamdan ayrılmak zorunda kaldım neyseki aramıza yeni bir alfisti katıldı onun mutlulugunu yaşıyorum bi yandan. Geçiçi bile olsa alfalardan uzak kalmak insanı bir garip yapıyor nasip ollursa en kısa zamanda yeni bir alfa romeo ile aranıza dönmek istiyorum. Konu kilitlenebilir teşekkür ederim

agucba

Hayırlısı olsun Ahmet Bey. Alfa Romeo'nuzun olmaması burada olmamanızı gerektirmez. Her türlü sizi burada görmek isteriz.

///////////////

Alfadanadam