Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 ss marş otomatiği sorunu yardım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemalkml

arkadaşlar dün akşam arabamın marşı farklı zamanlarda 2 defa tutukluk yaptı sorun büyük ihtimalle marş otomatiği . malum ben konyada yaşıyorum ve parça temin problemi var burada . size sormak istediğim ,156 2.0 (2001) marş otomatiği kolay temin edilir mi veya fiatlarla ortak bi parça mıdır ? yoksa kendine özgü bi parçamı ? yani ben gidip ustaya söktürsem hemen parça temin edebilir miyim fiat parçacılarından yoksa parçayı temin edip öyle mi gideyim ?

kemalkml

ercan zengin

marş otomatği olayını anlayamadım yanlız soylemek ıstedıgın marş dınamosunun calısmayıp motoru donduremeyıp calısmamasıysa hıc korkmadan tanıdıgın bır oto elektrıkcıye gıt bucuna komurune statoruna baksınlar

alfistahakan

Dişlidende olabilir.Marş motoru tamiri ucuzdur ama işçiliği yüksekir.Çok berbat bir yerde...
Hakan
Forever Alfa

kemalkml

bugün hiç problem çıkarmadı benim alfa  şaka yaptı galiba :) ses dızzzz şeklinde . dişli sorunuda olabilir evet . ama daha önce başka araçlarda başıma geldi . bu problem daha doğrusu bu ses marş otomatiği ( sanayi tabiriyle marş d**şağı ) .