Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kaldığı yerden... 2.0 SS + Sunroof (Ferrari Yavrusu)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Darkness

Cümleten tekrar merhabalar,

En son benim 2003 SS den sonra Mk1 duygularımın depreşmesi üzerine bu aracı aldım.

7 AY SÜREN ARAMA TARAMA DİDİKLEME VE KURÇALAMA SONUCU TAM 16 ARABA BAKMA SONRASI kuzu garaja çekilmiştir.

Çok merak edenlere birkaç foto ekliyorum (Alır almaz geçen hafta yağmurlu havada leş gibi bir halde idi ) yinede garaja inip durmamak için birkaç foto patlattım 

Buyrun;

2001 model
114,600 de (Kesinlikle orjinal)
Deri
Sunroof
Selespeed
Değişen parçası yok, tamponlar ve bagaj kapağı boyalı (çok şükür renk farkı yok)
Tek sıkıntım eksoz ucu  Orjinali değil...
Hepinize keyifli kazasız belasız sürüşler dilerim...

Saygılar...

Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz...

dragut

Çok güzel maaşallah.Kazasız belasız kullanmanız dilegiyle  :nazar:
"Alfa sevgisi"

tugrul

Kırmızı işte, her zaman diğerlerinden 1 tık önde :)

Paspaslara gözüm kaydı hemen  >:D

Maşallah :nazar: :nazar: :nazar:
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Darkness

Çok teşekkür ederim...  :serefe:

Şu eksoz işini ilk önce halletmen gerekiyordu, Buyurun eski ve yeni halleri...

Mıknatıs yapışmayan Krom eksoz Bostancı sanayide "Bilen Eksoz" Fatih den alınmıştır. 
Fiyatı da makul montaj dahil 50 TL. Üzerinde Alfa Romeo Giulietta eksozu vardı onuda Fatihe bıraktım.

ESKİSİ ***

Yenisinden birkaç foto ***

FB10ur

Maşallah harika görünüyor kazasız belasız..

babi

Hayırlı olsun. Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

ALFAŞK

çok güzel maşallah allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin  :nazar:
''Aslında Herkes Alfa' sını arar, şanslı olanlar bulur.''

kemalkml

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Fatihob

..

ATA

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Darkness

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlısı olsun, lamba yolda  :)

Eyvallah hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Daha güzelleri iyileri sizlerin olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim tüm Alfa dostlarına...

Ata cım lamba içinde teşekkür ederim ;)

Onur ÖZTÜRK

Bende bu i,smi nereden hatırlıyorum diyordum. Hüsamettin HEKİMOĞLU. İlk defa Alfa'ya aşık olduğum zaman kendisini donanımhaberde görmüş ve bol bol soru sorup kafasını şişirmiştim :D O zamanlar gri bir 156 2.0 vardı kendisinde siyah cam filmli yanlış hatırlamıyorsam deri koltukluydu. Hatta onu satarken bir internet sitesi tasarlamıştı. Aracı İzmir'den almış İstanbul plakaya çevirmiş yada tam tersiydi :haydi:

Sizi tekrar gömekten gerçekten mutluluk duydum.  :haydi:

Bu arada Rosso harika görünüyor :nazar: :nazar:
                                                                                                                           Stile Italiano

Darkness

Bende bu i,smi nereden hatırlıyorum diyordum. Hüsamettin HEKİMOĞLU. İlk defa Alfa'ya aşık olduğum zaman kendisini donanımhaberde görmüş ve bol bol soru sorup kafasını şişirmiştim :D O zamanlar gri bir 156 2.0 vardı kendisinde siyah cam filmli yanlış hatırlamıyorsam deri koltukluydu. Hatta onu satarken bir internet sitesi tasarlamıştı. Aracı İzmir'den almış İstanbul plakaya çevirmiş yada tam tersiydi :haydi:

Teşekkürler  :D Fenomen olmuşuz haberimiz yok ta kendisiyim epey Alfa sever yapmışız desenize...
Saygılar kardeşim,  :serefe:

alfistahakan

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.156 çok şık.
Hakan
Forever Alfa

Onur ÖZTÜRK

Teşekkürler  :D Fenomen olmuşuz haberimiz yok ta kendisiyim epey Alfa sever yapmışız desenize...
Saygılar kardeşim,  :serefe:

Saygılar bizden  :)
                                                                                                                           Stile Italiano

Darkness

agucba

Bugün Bostancı sanayisinde gördüm sizi. Tümsekten biraz fazla yavaş geçtiniz.  ;)

///////////////

Darkness

Evet sis farlarımı orjinal sarı yapmaya gittim  :yukari-ok:
Önceki sahibi mavi tonlu bir osram takmış, yanıp yanmadığı belli değildi. Ayrıca tamponları boyatmak için Cahit ustaya fikrini alayım dedim :)

Tolga033

Darkness

Çok ciddi ağır bir bakıma girdim. Triger, Baskı balata, radyatör, komple ön takım arka z rotlar denge çubukları radyatör varyatör revizyonu, 4 lastik, farlar, bujiler tüm sıvılar filtreler şamzuman yağına kadar vs...  114.700 lerde araç 120.000 Bakımını yaza girmeden yaptırayım dedim.

En sonrada Cahit ustaya çektik. Park sensörüde taktırdım tamponlar boyanmadan... 
Sonucu fotoğraflayacağım, şimdilik böyleyiz :)