Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 mk2 icin aux usb cevirici

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sand?ak

Arkadaslar merhaba,

Alfa 2005 cd calara,usb kullanmak amaciyla ayx usb cevirici alan ve kullanan var mi ? Ve kisa vilgisi olan lutfen amlatabilir mi ?

Alfista35

seste sıkıntı yaşamayacaksak ve uygun fiyata temin edebileceksek bende alabilirim. yurtiçi,yurtdışı fark etmez.
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
seste sıkıntı yaşamayacaksak ve uygun fiyata temin edebileceksek bende alabilirim. yurtiçi,yurtdışı fark etmez.

snnguven

sizin için cevap geçmi bilmiyorum. ben aracı yeni aldım sayılır. 156.1.6 ts 2004 model. benden önceki sahibi taktırmış. seste herhangi bir problem yok. gayette memnunum. montajınında kolay oldugunu duymuştum

Cuore Sportivo

Bugün aldım yarın montajını yapacağım.BÜyük rahatlık olacak :)

Kibitzer

Ben de bu meretten alacağım büyük ihtimalle. Yorumları bekliyoruz :D
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ArinFırat

ben kullanıyorum,,ses kalitesi gayet iyi,bose ile birleşince accaip keyifli oluyor..direksiyon kumandası ile uyumlu olmasıda cabası..montajını kendim yaptım,teybi çıkarabilirdikten sonra sorun yok.teybi söktüğünüz zaman teybin en üst köşesinde takılı boşta olan mavi soketi farkedersiniz..o soketi çıkarıp aparatın soketini takın..işlem bu kadar..bu arada ben kabloyu iç taraftan direk torpidonun içine aldım,böylece kablo kalabalığı olmuyor..anlatmaya çalışabildiysem ne mutlu bana..aldığım ürün bu You are not allowed to view links. Register or Login satıcıyı beğenmedim ama ürün güzel..sırf taksit seçeneginden dolayı burdan aldım..aynı ürün başka sitelerde daha ucuzada bulunabilir

Cuore Sportivo

Ben de bu meretten alacağım büyük ihtimalle. Yorumları bekliyoruz :D

Zafer Bey merhaba,

Benim aldığım yerde 1 adet kaldı...tekrar stok girer mi bilemiyorum ama geribildirimler çok olumlu.Azsonra elime ulaşır kargo gün içinde de denerim bildiririm size de.

2 yıl garantili ürün ve bonusa 3 ay ödeme ertelemeli ve 12 ay talksitli.temmuzda başlıyorsunuz taksitlere bu da için finansal boyuttan artısı bence :)

Cuore Sportivo

Arkadaşlar ürünü Cumartesi günü monte ettim.10 farklı klasör içerisinde toplam 8gb destekliyor.Oldukça kullanışlı ve kaliteli.

Herkese öneririm büyük rahatlık fakat 10 klasöre kadar desteklemesi eksisi. Çünkü 8gb lık bir veriyi  sayıca fazla klasörde kullanıp dinlemek isteyeceğimiz şarkılara daha kolay ulaşabilirdik.

Kibitzer

10 Klasörü 10 CD zannedecek şekilde ayarlandığı için oluyor sanırım. Daha fazla klasör olunca araçtaki cd changer 10 cd değiştiriciye göre ayarlanmış olduğu için diğer cdleri(klasörleri) görmüyor. Tabii cihaz elime geçmediği için sadece tahmin ediyorum.
2013 BMW 1.16i

Cuore Sportivo

10 Klasörü 10 CD zannedecek şekilde ayarlandığı için oluyor sanırım. Daha fazla klasör olunca araçtaki cd changer 10 cd değiştiriciye göre ayarlanmış olduğu için diğer cdleri(klasörleri) görmüyor. Tabii cihaz elime geçmediği için sadece tahmin ediyorum.

Evet zaten teypten kaynaklanan bir durum.Bence kullanım açısından tek handikap bu..

ArinFırat

bu arada her cd başına max. 99 parça yüklemeniz gerekiyor

Cuore Sportivo

99 parça fazlasıyla yeterli :) madem klasör olarak max 10 yapabiliyoruz bizde ozaman klasör içlerine albümleri arka arkada dizeriz napalım :)

Kibitzer

Benim de bugün teslim edilir sanıyorum cihaz. Teybi sökmenin pratik bir yolu var mı? Carium'da söküp arkasını kontrol ettik ses kesilmeleri için. Fakat bende sökmek için gerekli aparat yok. Ne gibi birşey kullanabilirim?

Kullanılan aparatın teybin deliklerine giren iki ucu vardı. Bir tarafı yerinden çıkarttı, sonra o tarafı tutup diğer tarafı çıkartınca dışarı geldi teyp. O deliklere giren kısımlarda bir özellik var mı? Kanca vs. gibi?  Okulda tesviye-metal bölümleri var, gerekirse bir tane yapabilirim bile.
2013 BMW 1.16i

Cuore Sportivo

Benim de bugün teslim edilir sanıyorum cihaz. Teybi sökmenin pratik bir yolu var mı? Carium'da söküp arkasını kontrol ettik ses kesilmeleri için. Fakat bende sökmek için gerekli aparat yok. Ne gibi birşey kullanabilirim?

Kullanılan aparatın teybin deliklerine giren iki ucu vardı. Bir tarafı yerinden çıkarttı, sonra o tarafı tutup diğer tarafı çıkartınca dışarı geldi teyp. O deliklere giren kısımlarda bir özellik var mı? Kanca vs. gibi?  Okulda tesviye-metal bölümleri var, gerekirse bir tane yapabilirim bile.

elime alıp detaylıca incelemedim ama bir teypçiye gidin 2 saniyede çıkarsın hiç uğraşmayın bence. 1 kola ısmarlarsınız olur biter gerisi kolay.ben öyle yaptım :)

4 tane ince metal çubuk bulup denedim ama açamayınca bu yolla çözdüm =)) u şeklinde olduğundan yuvalara soktuktan sonra dişleri teybe takılıyor ve teybi yerinden çekebiliyorsunuz olay bu sanırım :) fakat dediğim gibi hiç bakmadım bile çocuk 2 saniyede çıkardı bende eve dönüp bahçede gerisini hallettim.

ArinFırat

elime alıp detaylıca incelemedim ama bir teypçiye gidin 2 saniyede çıkarsın hiç uğraşmayın bence. 1 kola ısmarlarsınız olur biter gerisi kolay.ben öyle yaptım :)

4 tane ince metal çubuk bulup denedim ama açamayınca bu yolla çözdüm =)) u şeklinde olduğundan yuvalara soktuktan sonra dişleri teybe takılıyor ve teybi yerinden çekebiliyorsunuz olay bu sanırım :) fakat dediğim gibi hiç bakmadım bile çocuk 2 saniyede çıkardı bende eve dönüp bahçede gerisini hallettim.
bende aynısını yaptım,,şişlerle vs çıkarmayı denedim olmayınca aynen teypçiye gittim çırak sadece teybi çıkardı gerisini hemen oracıkta hallettim.kabloyu teybin arkasından (göğsün içinden görünmeyecek şekilde) uzatıp,usb cd aux aparatını çift taraflı bant ile torpido gözüne sabitledim.

Kibitzer

Biraz önce teybi söktüm. Arkasına cihazı taktım. Ama maalesef usb diskteki mp3leri okutmayı başaramadım. Boş bir usb diskin içine birkaç mp3 attım çalmadı, sonra boş usb diske CD01 diye bir klasör açıp mp3leri içine attım yine okumadı. Teypte changer yazısı gözüküyor, 00.00'dan itibaren oynatıyormuş gibi gözüküyor ama ses yok. Cihazın üzerindeki AUX kısmını cep telefonunun kulaklık çıkışına bağladığımda ise hiç problemsiz ses alıyorum. Sizce neden olabilir?
2013 BMW 1.16i

Kibitzer

Sd kart ile denedim. Problemsiz calisti  :(
2013 BMW 1.16i

smlcvsgl

USB girişinde yada USB'de sorun var sanırım, başka bir USB varsa bence bir de onunla deneyin.

Cuore Sportivo

Biraz önce teybi söktüm. Arkasına cihazı taktım. Ama maalesef usb diskteki mp3leri okutmayı başaramadım. Boş bir usb diskin içine birkaç mp3 attım çalmadı, sonra boş usb diske CD01 diye bir klasör açıp mp3leri içine attım yine okumadı. Teypte changer yazısı gözüküyor, 00.00'dan itibaren oynatıyormuş gibi gözüküyor ama ses yok. Cihazın üzerindeki AUX kısmını cep telefonunun kulaklık çıkışına bağladığımda ise hiç problemsiz ses alıyorum. Sizce neden olabilir?

USB kaç gb kapasiteli?

Kibitzer

USB kaç gb kapasiteli?

8 idi sanırım. emin değilim.
2013 BMW 1.16i

Cuore Sportivo

8 olduğundan emin olup deneyin.Yanılmıyorsam 8gb kadar destekliyordu.Ben 4 taktım sorunsuz You are not allowed to view links. Register or Login okuyorsa mutlaka USB de okur.Saniyeler ilerliyor dediniz öyle ise okuyor ama sorun var demektir. Ya klasörlerde,ya dosya uzantılarında yada usb.. ;)

ArinFırat

99 parça fazlasıyla yeterli :) madem klasör olarak max 10 yapabiliyoruz bizde ozaman klasör içlerine albümleri arka arkada dizeriz napalım :)
10 adet klasör, her bir klasöre 99 parça, al sana 990 tane şarkı..Mustafa Keser'in bile repertuarında 990 şarkı yok :-))

TRSemih

usb disk formatı ntfs ise, fat32 yapıp deneyin birde..
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

TRSemih

teyp sökme aparatını ben ebayden aldım. 4,5 tl'ye geldi bana. çiviyle, iğneyle uğraşmaya gerek yok bence :D

(aşağıdaki linkte benim uygulamamı da görebilirsiniz)

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)