Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Eski araçlara, pahallı trafik sigortası ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahoretti

2004 147 için trafik sigortam 275TL yaptırdım. Geçen sene 147'yi alırken 220TL ödemiştim.

asklepios

o kadar çok şey var ki söylenecek...eskiden olsa buraya destan yazardım ama şimdi yok...ben istediğim kadar sinir-stres yapayım olan bana oluyor,değişen birşey yok...

o yüzden "koy bi tarafına rahvan gitsin"...

"kardeşim" diyorum kendime, "vatandaş memnun mu? memnun...bu ülkede demokrasi var mı? var...o zaman beğenmiyosan bas git kuzey koreye...ya da sus otur,fazla da bi taraflarını yırtma,yırttığınla kalırsın."

Yiğit Doğukan

You are not allowed to view links. Register or Login
2004 147 için trafik sigortam 275TL yaptırdım. Geçen sene 147'yi alırken 220TL ödemiştim.

Bu fiyat pahalının ucuzu. Ben 500 ü gözden çıkarmıştım. Sanırım aniden geçirmeyecekler. Sindire sindire, farkettirmeden, ne olduğunu anlamadan...

mahoretti

Medyada okuduktan sonra rakamları, bu ucuz geldi .... böyle böyle alistiracaklar..... cok gosterip az zamma sevinerek ses cikartmayarak... :o

chao

bu ay başında 320 liraya yaptırdım, bişey olmamış yani düştü geçen seneye göre rakam..
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

sariertan

Tekrar yaptırdığınız sigortalarda hem indirim hem düşük rakam çıkartıyorlar. Ama yeni bir araç aldığınızda, aracınızın yaşı, sizin yaşınız, sicilinizi inceleyip değer çıkartılıyor. Yani bir nevi kasko gibi. Eşime aldığım 93 model civic için 470 tl sigorta ödedim. Kendi aracıma ise 290 tl ödedim. Aracınızı değiştirdiğinizde sigortayıda hesapların artık :) artık sigorta firmaları kafalarına göre rakam çıkarıyorlar. Çok zarar etmişler ve olan düzgün araba kullanana oluyor. Ha bu arada olurda biri aracınıza çakarsa sigorta firması aracınızı çıkma yada yan sanayi parçalar ile aracınızı topluyor ve ben bu rakama aracınızı topluyorum siz bu rakama geçmeyecek şekilde istediğiniz yerde toplatabilirsiniz diyor. Siz servise gidiyorsunuz ve bu rakamdan fazla tutuyor diyorsunuz. Sigorta'da fazlasını cebinden ödersin ben anlaşmalı olduğum firma ile bu rakama topluyorum diyor. Olacak iş mi bu deli oldum öğrenince.

agucba

Babamın 164'ü için 300 TL ile yaklaşık 800 TL arasında rakamlar vardı. Uygun olanında karar kıldım.

///////////////

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure