Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yaralamalı kaza yardım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login
aslında tek YIRTMA durumunuz, motosikletin trafik sigortası olmama durumu. Sigortası olup olmadığını sorguladınız mı ? Eğer sigortası yoksa (pek çoğunun yok...) otomatikman siz kusursuz olursunuz....

Öncelikle çok geçmiş olsun, yeni gördüm bu başlığı.

Bildiğim kadarı ile öyle de olmuyor. Motor parka bağlanır ve sahibine para cezası kesilir sigortası olmadığı için. Bırakın kıyafeti, kaskı olmasaydı bile yine faturayı size kesebilirlerdi. Neyse ki, bir problem olmamış. Zira benzeri bir kazada çok ciddi bir yaralanma durumu olmuştu bir yakınıma, kendisi U dönüşü yasak olan bir yerden dönerken ehliyetsiz ve kasksız bir motor sürücüsü, yakınımın aracına çarpmıştı ve tüm kusur yakınımda tespit edildi. Motorsiklet sürücüsü uzunca bir süre hastanede yattı, maddi tazminat davası açtı ama motoru bağlandı ve ehliyetsiz + kasksız motor kullandığı için ceza ödedi. (Maddi tazminat davasını da bu yüzden açmıştı zaten)

Tekrar geçmiş olsun...

selimt

okadar düzenbazki bu polisler 1 hafta evvel alkolden çevriliyorum 52 promille. ceza kesip ehliyetimi verip yolluyor. Kazada gelen polisde ehliyetimi kazayı yaptığım güne tarih atıp ehliyetimi alıyor buna rağmen hakkımda dava açılıyor şuan da sanırım polis tarafından You are not allowed to view links. Register or Login de öyle demekte çünkü ehliyetsizlikten sevk edildi 0 ceza puanı vs vs diyor.

bende eski cezamı allahtan atmadım. mahkemede kanıt olarak göstercem bakalım nolacak hayırlısı

erol1903

Bu promil olayında %10 hata payı gibi bir durum mu var? Yani 55 promilden sonrasına mı el konuyor?
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

selimt

hayır 50.5 olsun gider ama yapılan testler üflemene ve pskolojik anına bağlı +3-4 değişiklik gösterdiğine dikkat çekmektedir.

egeozal1

Geçmiş olsun abim. Tampon için hiç diske girme orjinal veya 1. Kalite al. Allah korusun güvenlik şart. Tamponun bazilarını fiberden yapiyorlar aman dikkat sakın fiber tampon alma  son derece dayaniksiz olur.  Servis icin Maslak Milano alfa Romeo sana yardimci olabilir

blackgear

Geçmiş olsun abim. Tampon için hiç diske girme orjinal veya 1. Kalite al. Allah korusun güvenlik şart. Tamponun bazilarını fiberden yapiyorlar aman dikkat sakın fiber tampon alma  son derece dayaniksiz olur.  Servis icin Maslak Milano alfa Romeo sana yardimci olabilir

?? Ben mesajınızdan bir şey anlamadım, tampon - güvenlik ilişkisini oturtamadım. Fiber de bir petrol türevi veya benzeri malzemedir. Hatta bir de bunun carbon fiberi vardır ki, hafiflik ve güvenlik söz konusu olduğunda tadından yenmez olur. Bkz. F1 araçları.

Ayrıca dayanıksızlığını da bilemem, getir bizim karlıkçı halile, yapsın cıncık gibi :p :))  :haydi:

egeozal1

?? Ben mesajınızdan bir şey anlamadım, tampon - güvenlik ilişkisini oturtamadım. Fiber de bir petrol türevi veya benzeri malzemedir. Hatta bir de bunun carbon fiberi vardır ki, hafiflik ve güvenlik söz konusu olduğunda tadından yenmez olur. Bkz. F1 araçları.

Ayrıca dayanıksızlığını da bilemem, getir bizim karlıkçı halile, yapsın cıncık gibi :p :))  :haydi:

Çok haklisiniz abim. Ama bende orjinal takıntısı var :D