Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

arabam yandı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sacak

arkadaslar hepinize çok teşekkür ediyorum
herkesin başına gelebilecek bir olay neyseki kimselere bişey olmadan hallettik sorunu masraf olarak 200 tl allah kimseye yaşatmasın ama
çok severek kullandığm 156 dün itibari ile soğumuş durumdayım biraz önce ustam aradı temizliği falan yapılmış gel al aracını diye ama içimden nedense gitmek gelmedi yarın uğrarım dedim kapattım
yarın ne bahane bulacagız hayırlıısı

Hepinize tekrar tekrar teşekküler
156 2.0
INFINITI FX -35

Calibra

Geçmiş olsun. Size birşey olmaması sevindirici, büyük bir tehlikeyi atlatmışsınız.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

egeozal1

Çok geçmiş olsun abim.

ooztuncer

Gercekten de cok gecmis olsun, ucuz atlatmissiniz. Aracta kiziniz falan olsaydi bayagi korkabilirdi. Saglikli surusler dilerim.
2002 156 SS

Cuore Sportivo

geçmiş olsun büyük tehlike atlatmışssınız. Aklıma biran benim yangın tüpü geldi...Olmayan tüp :) Arkadaş almıştı arayıp isteyeyim bari

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
arkadaslar hepinize çok teşekkür ediyorum
herkesin başına gelebilecek bir olay neyseki kimselere bişey olmadan hallettik sorunu masraf olarak 200 tl allah kimseye yaşatmasın ama
çok severek kullandığm 156 dün itibari ile soğumuş durumdayım biraz önce ustam aradı temizliği falan yapılmış gel al aracını diye ama içimden nedense gitmek gelmedi yarın uğrarım dedim kapattım
yarın ne bahane bulacagız hayırlıısı

Hepinize tekrar tekrar teşekküler

Hiç moral bozacak bir durum yok. Her arabada başınıza-başımıza gelebilecek bir hadise. Geçmişte benim de farklı bir araçla başıma gelmişti, yazdım yukarıda. Binlerce farklı unsurun birarada çalıştığı bir yapıda biri diğerinden önce wskiyen yıpranan parça-parçalar olacak elbette ki. Bundan daha doğal ne olabilir.

sacak

bu arada çok önemli bir konuyu atladık arkadaslar galiba
ilk olarak yangın tüpü bu ve benzeri durumlarda sadece muayeneden gecebilmek adına bagajımıızın
en icra kösesinde bulundurduğumuz yangın tüpü en önemli faktör
kendim için konuşuyorum benim aracımda yangı tüpü ilk yardım setiyle birlikte bir çanta içerisinde
başıma daha önce benzeri bir olay gelmediği için degerinin farkında değildim.ha bide şöyle bir gerçek var bagajkarımızdaki yangın tüpleri genelde set olarak farklı amaçlara hizmet ettikleri için (muayeneden geçelim yeter) değil araba söndürmek siğara bile söndüreceklerine itimadım kalmadı

2.olarak tüpün hemen elimizin altında olması çok önemli
panik anınında inanın bağajı nerden açtığınızı bile unutuyorsunuz bir arkadıaşm aracınının sağ-sol  ayak dayamalarının olduğu kısımlarına özel olarak yer yaptırıp yangın tüplerini bu şekilde konumlardırmıştı benim ilk görüşteki yorumum olum ne kıro adamsın yokmu bağajın itfaiyecilere mi özendin diye baya makara yapmıştım ama allahın tokadı yokku şöyle yalattsın yukardan aşağı

kalın sağlıcakla
156 2.0
INFINITI FX -35

Gouki

Mercedes'in en takdir ettiğim yönü budur. Tüp direk şöför koltuğunun altında.

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login
Mercedes'in en takdir ettiğim yönü budur. Tüp direk şöför koltuğunun altında.

146 ve 145 lerde, benzin sistemine entegre, yangın söndürme sistemleri vardı diye hatırlıyorum. İlk çıktığı yıllara ait katalogları vardı bende, orada yazıyordu.