Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Balık Organizasyonu@ İzmir+Manisa(8 Haziran 2013)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sportivo

Arkadaşlar şu bir ara konuştuğumuz balık organizasyonunu bu cumartesi ( 11 Mayıs) yapsak diyorum.  Uygun yer olarak Foça veya önerdiğiniz yerler de olabilir. Ben fikir olarak ortaya bırakıyorum. Daha önce iş yerinden arkadaşlarla Foça'ya gitmiştik ama organizasyonu ben yapmadığım için nere ile anlaştık hatırlamıyorum. Yer ve yöntem ile gördüğüm kadarıyla işi benden daha iyi bilen arkadaşlar var, işin o kısmını size bırakıyorum. Zaman olarak bana sadece 11 Mayıs uyuyor. 12 Ales sınavım var, sonra 19'una kadar yurt dışındayım. 25-26'da Fethiye'de olacağım, sonraki haftasonu yine yurtdışı var. Haziran'da yapalım derseniz o da olur ama sıcaklık açısından Mayıs daha makul gibi. Manisa'dan 1-2 araç da çıkabiliriz, ya da konvoy olabilir, katılım sayısına göre bakalım. Önce tarihde okey isek yer ve yöntem için önerileri bekliyorum. Çoğunluk 11 Mayıs olmaz şu tarih çoğunluğa daha uygun sonucu çıkadabilir, böyle olursa bu seferlik yine pas geçerim artık.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

zephry

Bende Cem gibi sadece 11 mayıs için müsaitim diğer haftasonları dolu malesef.Balık tutmada pek iyi değilimdir ama yemesini severim.Anıl bu işlerde tecrübeli, hatta cuma günüde konuşmuştuk bi organizasyon yapalım die.İster bi Restoran ayarlansın yiyelim içelim, istersekte tekne falan kiralayıp kendimiz tutalım herşeye uyarım.

sp4rc0

Tarih benim için her zamanki gibi henüz belli değil, her şey içişleri bakanına bağlı :)

Kıyıdan veya tekneyle balık organizasyonu olursa katılmak isterim, ama restoranda yiyelim içelim organizasyonu bana gelmez. Restorana gidersek içmek lazım, içersek araba kullanmamak lazım.. o yüzden sadece olta avcılığına varım  :clover:
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Anıl

Malesef ben bu Cumartesi yokum ama size mani olmak istemem,çoğunluğu sağlarsanız bence gidin derim. Foça'da tekne olayını bilmiyorum ama Çeşme-Ildırı'da bu iş için tekne çok, internet siteleri bile var.Ama önemli olan tarih,rezervasyon yapmak lazım.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Sportivo

Anıl sensiz de olmaz ya.... Arkadaşlar bahsettiğim tekne kiralama balık muhabbeti, rakı balık araç kullanılacağı için zor. En az bi 7-8 kişi gerekiyor tekne için. Katılımı planlamak ve tekne rezervasyonu açısından da 11 Mayıs biraz ani gibi oldu görüyorum ilk mesajlardan sonra. Önerim konuyu güncel tutup Haziran başında herkesin kendini daha planlayıp ayarlayabileceği bir 8 Haziran'a ne dersiniz? İzmir nerde ses yok mu bu arada?
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

mahoretti

yeni gördüm. Bu haftasonu gümüldürde otelde olucam çocukların okulunun bir gezisi var.

Tekne çok zevkli olur bence. yer önemli değil (yine bence) maksat muhabbet olsun tavalar dolsun... Ama bu haftasonu baya bir erken oldu hatta muhtemelen tekne de yoktur boş olarak... meraklısı baya çok ve rezervasyonlar havada uçuşuyor.. bira balık yapılabilir o da arabalara binene kadar çoktan uçmuş olur.

Anıl

8 Haziran uyarsa ben tekne araştırmaya başlıyorum,önceden rezervasyon da şart zaten! Of Mahmut abi yakalayıp hemen tavaya atarız yavruları,aç olunca kaya balığını bile affetmem yerim :D

1998 GTV V6 TB

sp4rc0

You are not allowed to view links. Register or Login
yeni gördüm. Bu haftasonu gümüldürde otelde olucam çocukların okulunun bir gezisi var.

Tekne çok zevkli olur bence. yer önemli değil (yine bence) maksat muhabbet olsun tavalar dolsun... Ama bu haftasonu baya bir erken oldu hatta muhtemelen tekne de yoktur boş olarak... meraklısı baya çok ve rezervasyonlar havada uçuşuyor.. bira balık yapılabilir o da arabalara binene kadar çoktan uçmuş olur.

Ne zaman buluşma olsa ya Gümüldür'den geliyorsun ya da oraya gidiyorsun.. olmazsa biz gelelim Gümüldür'e :)
Kemalsiz olmazz!
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

zephry

8 haziran uygun olmasına uygun da 1 ay var daha, sen araştır bakalım Anıl, son 2 hafta kala kesinleştirelim.Olta falan herşeyi hazırladık balığa gitcez die:)

fevkalbeser12

Bizim sezon başladı ama her türlü gelmeye çalışırım. Bence bu organizasyonu Anıla bırakalım güzel bi tekne ayarlasın  sonra çıkalım avımızı yapalım pişirelim afiyetle yiyelim:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Ben Ildırı tarafını biliyorum,oradan birşeyler ayarlayabilirim,Foça isterseniz gidip sormak lazım.

1998 GTV V6 TB

Sportivo

O zaman tarih olarak 8 Haziran koyalım şimdilik. Nette You are not allowed to view links. Register or Login diye bir site var, buradan ayarlayabiliriz, ya da Anıl senin de bildiğin varsa ora ile görüşelim. Çeşme tarafları da olur, Foça olması şart değil, maksat birlikte zaman geçirmek zaten . Ekibin listesini de ekleyelim , 2 hafta kala eklenen çıkan son hali belirleriz.

1. Anıl
2. Eyüp (zephry)
3. Mahmut (mahoretti)
4. Ümit (sp4rc0)
5. Kemal (fevkalbeser)
6. Cem (Sportivo)
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

free_eagles

İşim nedeniyle kesin bir söz veremiyorum ama bende katılmaya çalışacağım aranıza...

mahoretti

:haydi: :serefe: :arkadasim: :alfisti:                        :yukari-ok:

fevkalbeser12

Herkesin tuttuğu kendine o zaman:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login
Herkesin tuttuğu kendine o zaman:)
Hocam ben gelirsem anca oltayı tutarım o zaman aç kalırım  :)) :)) :alfisti:
tabii bu işin şakası büyük ihtimal gelemem izmir uzak bana :D :(

Anıl

bende o sitedeki tekneleri arayacam,bir kısmını biliyorum,düzgün birşey olsun mangal+tuvalet+masa olması şart balık avı 10 saat sürüyor,saat 04:00 gibi Ildırı'da olmalıyız,yani yola gece çıkacaz,2-3 araca doluşup gideriz.Bu arada hanımlar sizi dövecek,gece gece nereye,hele ki tutamayın iyice şüphelenirler artık :D Yanlız Kemal çok tehlikeli adam denizin kökünü kurutuyor o varken bize birşey gelmez,baktık birşey yok arkası dönükken kovasından alırız artık... Fiyatlar 350-450TL arası tekne kapasitesi 10-12 kişi sayı artarsa bir tekne daha ilave olur.

1998 GTV V6 TB

Anıl

Tarih 8 Haziran,bir ay var ayarlayın artık kendinizi...Kemal kardeşim herkesin tuttuğu kendine demiş ama sen genelde büyük tutuyorsun :D

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Anıl gene vurdun beni zıpkınla:) bi gidelim balığa o zaman belli olucak ak balık kara balık:)
                         jeremy clarkson

Anıl

Orkinos çiftliğine götürecem seni,herdaim aç balıklar,yamyam gibiler :D 350TL'yi bana verin,Yunan adalarını döndürüp sizi İzmir'de bırakırım ama kapasite az 4 kişi :D

1998 GTV V6 TB

mahoretti

bende olta falan yok. "yanımıza alınacaklar" listesi yapında hazırlanalım  :haydi:

Anıl

a)1 adet çipura oltası (şekil aşağıda),misina 60 m olsa yeterli. Aşağıdaki resimde olta kasnağa sarılı,eğer bende merak var bu işe devam edecem derseniz,makinalı olta tavsiyemdir,çünkü teknede kasnak ile toplaması yorar.Makinalı oltalar ise kalitesine göre farklı fiyatlarda You are not allowed to view links. Register or Login (Hisarönünde alamatra balıkçılık var envai çeşidi bulunur).
Kasnaklı oltamız;

b) Sülünez yemi,birgün önceden alıcaz,ben sayıya göre ayarlamaya çalışıcam.
c) Yanınıza yeme-içme nevaleleri,bu size kalmış :)
d)Yedek kurşunlar(iğne bende var,olta kopmaz ama yedekte olması lazım).
Yem kesmek için herhangi bir  bıçak tabi bununla Kemal'in oltasını da kesebiliriz :D

1998 GTV V6 TB

mahoretti

vay Kemal'im vay.... sadece dalgalarla balıklarla boğuşmayacak, ANIL'ın tuzakları ile de cebelleşecek...

fevkalbeser12

Hem balıklarla hemde Anılla mücadele edicem. Tuttuğum balıkları Anıla karaborsadan satıcam teknede:)Eğer almazsada gtv nin içine atıcam öyle. Şaka maka beni şimdiden heyecan sarmaya başladı:) yem olaylarını falan bende burdan ayarlarım Anılla ortak bi işe girişiriz:)
                         jeremy clarkson