Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

bakımım geldi :D

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

awanger33

2005 model 1.6 ts 147 aracımın bakımı geldi

triger
devirdaim
termostat
alternatör kayışı
varyatör :(
yağ
yağ filitresi
hava filitresi
polen filitresi

değişmesi gereken parçalar ama başka bişeyler çıkar mı bilmiyorum.
parçaları kirazcıoğlundan alsam orjinalmidir bulunduğum yerde ( elazığ ) ne yetkili ne özel servis yok her usta takabilirmi ? varyatör özellikle kafamı karıştırıyor eski tip mi ? yeni tip mi ? formda okudum yenisi çıkmış nasıl anlarım ? offf off arabam yok alfam var :D

Gouki

60666199 numaralı varyatör eski. 55202772 numaralı olan yeni varyatör. Yenisini almalısınız. Kayış gergi rulmanlarını da değiştirmeyi unutmayın.

awanger33

You are not allowed to view links. Register or Login
60666199 numaralı varyatör eski. 55202772 numaralı olan yeni varyatör. Yenisini almalısınız. Kayış gergi rulmanlarını da değiştirmeyi unutmayın.
teşekkür ederim....

Gouki

Önemli değil Semih bey. Varyatör montajı sırasında egzantrik milini kilitlemek ve varyatörü takabilmek için bazı araçlara ihtiyaç var. Bunlar her ustada olmayabilir.

awanger33

You are not allowed to view links. Register or Login
Önemli değil Semih bey. Varyatör montajı sırasında egzantrik milini kilitlemek ve varyatörü takabilmek için bazı araçlara ihtiyaç var. Bunlar her ustada olmayabilir.

eyvah eyvah ben bunun olduğu bir ustayı elazığ da bulamam :S