Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

145 QV Jantı aranıyor.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login
Okan Bey hayırlı olsun, Alfaya binen başka otomobile binmez derler, QV ye binen de başka Alfa'ya binmiyor sanırım,
QV forever  :clover:

Sağol İhsan hocam , araç QV değil 1.4TS fakat QV jantlarını çok estetik bulduğumdan arıyordum. Buldum bir takım bakalım anlaşırsak halledeceğiz.

emin

O araca da o jant yakışır yaa, logolar da değişse harika olur.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Veloce

Okan Bey hayırlı olsun, Alfaya binen başka otomobile binmez derler, QV ye binen de başka Alfa'ya binmiyor sanırım,

Sağol İhsan hocam , araç QV değil 1.4TS fakat QV jantlarını çok estetik bulduğumdan arıyordum. Buldum bir takım bakalım anlaşırsak halledeceğiz.

Valla çok sevindim bulmana zor görevdi ;)

antihero

Araç zaten sert, 16 larla zaten zor o iş. Üstelik herkesin dediği gibi orjinali en güzeli:)
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

depeche101

Valla çok sevindim bulmana zor görevdi ;)

Abiyle anlaşamadık , aramaya devam . Acelem yok 145 QV jantları arıyorum arkadaşlar  :yukari-ok: