Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Balık Organizasyonu@ İzmir+Manisa(8 Haziran 2013)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

BİM'lerde bildiğim kadarı ile şu anda olta takımı satıyorlar, makarası ile beraber.

///////////////

Anıl

Serkan,dışarıda sağda solda satılan oltaların çengelleri kötü oluyor,tutmuyor,birde misinaları kısa!Kiıyıdan atınca yeterli ama 50m suya gidince o misina ancak yamyam balıkların önüne kadar gidiyor bol bol işe yaramaz arkadaşlar geliyor. İğne var 100 tanesi 5 Lira,İğne var 10 tanesi 5 Lira,ben genelde mustad ya da sasame kullanıyorum affetmiyor ama Kemal'e en ucuzundan takıcam :D İzmirde ki arkadaşlar Hisarönüne gitsin,ben tekneden olta atıcam,çipura oltası istiyorum desin,kasnakta iş görür size kalmış,üzerinde güzel iğneler olsun,olmadı ben değiştiririm....Ya da alsın bir makinalı olta ucuzda olsa birgünlük idare eder,orta kalite birşeyde kamışla beraber 100'ü bulur. Mesela orta karar Okuma olabilir,ben kullanıyorum senelerdir,fiyat/kalite çok iyi!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Anıl

You are not allowed to view links. Register or Login
Hem balıklarla hemde Anılla mücadele edicem. Tuttuğum balıkları Anıla karaborsadan satıcam teknede:)Eğer almazsada gtv nin içine atıcam öyle. Şaka maka beni şimdiden heyecan sarmaya başladı:) yem olaylarını falan bende burdan ayarlarım Anılla ortak bi işe girişiriz:)
Bende özellikle senin krem koltuklarına balık torba mı koymak istiyorum,torbanın altını da delicem,mis :D Valla kardeş ben özgür üm,tutamayan evli arkadaşlara sat çünkü hanımı gece vakti balığa çıktın hani balık derse,kafada saç kalmayabilir,şüpheli durumlar bunlar :p

1998 GTV V6 TB

agucba

Anıl, balıkçılıktan anladığımdan değil, sadece gözüme iliştiği için yazmıştım. Ama yazdığından anladığım kadarı ile kıyı balıkçılığından ziyade denize açılarak yapılanlarda daha fazla işe yarayacaktır.

///////////////

mahoretti

ben eski usul, balığı işaret parmağındaki misinadan hissetmem lazım...  :D

Anıl

You are not allowed to view links. Register or Login
Anıl, balıkçılıktan anladığımdan değil, sadece gözüme iliştiği için yazmıştım. Ama yazdığından anladığım kadarı ile kıyı balıkçılığından ziyade denize açılarak yapılanlarda daha fazla işe yarayacaktır.
Yanlış anlama vs olmasın,benimde bilmediğim anlamadığım birçok konu var mesela...balıkçılık bir hastalık ve bu zamana kadar otomobillerde olduğu gibi bu hobi'de de kazıkları yiye yiye işin doğrusunu öğreniyorsun,zamanında bende böyle yerlerden olta aldım,tecrübe edindim!
Bende çocukluktan beri kıyı balıkçısıyım,tekne olayına 4 sene önce girdim ama hala kıyıdan daha büyük balıklar yakalıyorum,kimi zaman tekneyle bir gaz gidiyorum,boş bile döndüğüm oluyor :) Teknede kullandığım makina takımı ile 20 tane kıyı oltası yaparım ama daha o makina ile maliyeti bile çıkaramadım,bu iş şans işi,mesela Kemal; adam ilk defa balığa çıktı 10kg balıkla döndü :) Bu turdan sonrada işin zevkine kapılan arkadaşlar yalvaracak balığa gidelim diye eminim :D

1998 GTV V6 TB

mahoretti

sp4rc0

Her türlü olta malzemesi Gaziemir Decathlon'da da satılıyor, fiyat+kalite harika. Görmeden kamışlı olta almayın derim.

iş tekne olunca ben de eski usul tercih ediyorum :) o balığın gelişini parmakta hissetmek lazım bence :yukari-ok:
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Anıl

Ya millette ne parmak meraklısıymış :D Bende parmakla tutmayı seviyorum ama kasnağa sarmak zor,yere toplasan karışabiliyor. Ben bir kasnak,birde makinayı alıcam artık....Kardişler 8 Haziran'a hazır olun ona göre fiyat alıcam,birde sayıda 10-12'yi bulursak maliyet düşer ;)

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Benim 3 defa tekneyle balığa çıkma fırsatım oldu. İlk seferinde denizde deprem olmuştu o yüzden eli boş döndük. İkincisinde denizde ne var ne yok tuttuk:) üçüncüsünde ikinci balık avıma kıyasla, sayı olarak daha az balık tuttuk fakat ağırlık aynıydı neredeyse. O yüzden en keyiflisi üçüncü balık avım oldu. Özellikle çipura yakalamak inanılmaz keyifli:) Çipuranın oltaya kuvvetlice vurması daha sonra yukarı çekerken inanılmaz zorlaması çok keyifli. İnsan balıkta çok rahatlıyor acayip kafa boşaltıyor.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

GokhanALFA

abiler kardeşler ben balık tutamam onun yerine tekne turu yapsaydık çeşmede hem denize girer eğlenirdik :D

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Arkadaşlar bakın bugün bizim fırından ne çıktı. Kütahyanın en iyi ustaların biri tarafıldan yapıldı bu sazan balığı, tamamiyle el yapımı, el oyması bi balık. Balığın kuyruğuna doğru sigara paketi var o da büyüklüğünü anlamanız için. Muazzam bi parça inşallah balığa çıktığımız zaman bunun kadar büyük balıklar tutarız:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Evet en çok balık tutana ödül de belli oldu,Kemal'den çini sazan :) Satsam bir 156 yapar herhalde :yukari-ok:
Bekleyin balıklar, geliyor alıklar ;)

1998 GTV V6 TB

Anıl

Evet,8 Haziran yaklaştı kişi sayısına göre tekne bulucam,listeyi hazırlayalım, yer olarak Ildır/ÇEŞME...
1. Anıl

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Evet,8 Haziran yaklaştı kişi sayısına göre tekne bulucam,listeyi hazırlayalım, yer olarak Ildır/ÇEŞME...
1. Anıl
2. Kemal
                         jeremy clarkson

mahoretti

fevkalbeser12

jeremy clarkson

Anıl

Mahmut abi balıkların kökünü kazıyacak,öyle görünüyor :D

1998 GTV V6 TB

sp4rc0

'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

mahoretti

))))))))) Ben ve "keyfimin kahyası".....  :haydi:

mahmut x 2 benim hanımın kuzeni... Balığa meraklı... Bahsetmiştim gelirim demişti de onu yazdım.

Sportivo

1. Anıl
2. Kemal
3. mahmut x 2
4. Ümit
5. Cem

kaldığımız yerden devam
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Burak

Konuyu okurken içim gidiyor ama benim için çok zor ihtimal  :'(
1997 Gtv V6 TB

Anıl

Bir daha ki sefere artık Burak,gelsen güzel olurdu ama ne yapalım.

1998 GTV V6 TB

zephry

1. Anıl
2. Kemal
3. mahmut x 2
4. Ümit
5. Cem
6. Eyüp

Anıl

LİSTE KAPANDI!!!!!!
Tekne sahipleri ile konuştum, sayı max. 7 kişi olarak ayarlanabiliyor. En uygun fiyatlı ve tecrübeli olarak Ildır/ÇEŞME Serkan Kaptan'ı buldum,fiyat toptan 250 TL! 250/7=35TL kişi başı yaklaşık! 8 Haziran Cumartesi olarak ayarlandı,yan çizmek yok :D Tekne de bu You are not allowed to view links. Register or Login
Yanımıza alacaklarımızı daha sonra detaylı yazıcam.
Hadi rastgele miçolar!

1998 GTV V6 TB