Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 UV 8194 - 2013 GIULIETTA 1.4 TCT 170 HP

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bado

hoş geldiniz kazasız belasız kullanmanızı dilerim..  :nazar:
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

tfnsmsk

hoş geldiniz.
çoğu yoruma ben de katılıyorum.
bu jantlar "pure alfaromeo"
kıymetini bilin :)
kazasız belasız sürüşler

:alfisti:
sportif ruh.

Burak

Hayırlısı olsun , iyi günlerde kullanın  :alfisti:

Start stop, durunca araç çalışırken boşa alıp ayağı debriyajdan çekince motoru stop ediyor diye biliyorum ama bende sürekli hiç kullanmadım.
1997 Gtv V6 TB

Fatihob

Hayırlı olsun yeni Guliniz. Bu jantlar Alfa'nın klasik havasını versede bende beyenmiyorum ;)
Manuelde start-stop araba durdugunda tamamiyle stop ediyordu. Yani motor devri sıfıra geliyordu. Sizde öyle olması lazım sanki kontaktan anahtarı çekmişsizin gibi motoru durdurmalı.
..

emin

Tufan abi hayırlı uğurlu olsun. Yeni rastladım başlığa. Jantların muheşem bence ama renk beyaz yerine kırmızı siyah ya da füme olsaydı jantlar kendini daha çok gösterecekti. Beni giuliettaya alsam alacağım tek jant o sendeki çok delikli olan. Okan abide de var muhteşem duruyor ve yakışıyor araca hatta GT'ye olsa ben alayım lastiğiyle :)  8C jantlarını ben herkes gibi çok sevmiyorum. Mitomda vardı sattım.

Tribün jant daha güzel ama artık onu da almak yürek istiyor cam tavan parası.

bir de spor paket olsaymış keşke böyle araç beyaz farlar beyaz sırıtmış.

Giu bijon aralığı 5*110 diye biliyorum.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

emin

You are not allowed to view links. Register or Login
hoş geldiniz.
çoğu yoruma ben de katılıyorum.
bu jantlar "pure alfaromeo"
kıymetini bilin :)
kazasız belasız sürüşler

:alfisti:

:clover:

tufanfb

Tufan abi hayırlı uğurlu olsun. Yeni rastladım başlığa. Jantların muheşem bence ama renk beyaz yerine kırmızı siyah ya da füme olsaydı jantlar kendini daha çok gösterecekti. Beni giuliettaya alsam alacağım tek jant o sendeki çok delikli olan. Okan abide de var muhteşem duruyor ve yakışıyor araca hatta GT'ye olsa ben alayım lastiğiyle :)  8C jantlarını ben herkes gibi çok sevmiyorum. Mitomda vardı sattım.

eyvallah canım kardeşim bugün teslim aldım gayet güzel aramız şu anda. gece 1 saat kadar boş boş dolandım arabayı tanımak ve ısınmak için, memnunum. hız yaptığını pek fark ettirmiyor gt gibi, 150'ye gelmişim hiç hissetmedim. gt gibi yolu ve hızı hissettirmiyor kısaca. gt'de 120 üzerine çıkınca arabayla bir oluyordum resmen araba değil de kendin gidiyormuş gibi yolda bunda o olay yok :) gt o açıdan daha güzel bir araç. motor sesi desen var gibi yok gibi, 2 sene gt deneyimi ardından bana öyle geliyor sanırım :) yüksek hızlarda gt'de daha güvenli hissediyordum kendimi, alışmakla alakalı sanırım, görücez zamanla :)

jantlara alışıyorum yavaş yavaş, ileride belki değiştiririm, bakalım :)

ama konfor olarak daha rahat, vites  geçişlerini hissetmek çok zor ama alışmışım ya işte, vitesleri kendim attım bu gece yine ama nerede o selespeed sesi, alakası yok tabii :) gt'de vitesi küçültünce koltuğa yapışıyorsun, bunda çok az hissediyorsun. dynamic modda tork artışı hissettiriyor kendini ama uzun yol hariç pek kullanacağımı sanmıyorum.

şimdilik deneyimlerim böyle, alıştıkça kendini çok sevdirecek bir araç olduğuna eminim şu kadarlık kullanımla, iç tasarım baya başarılı onu söyleyebilirim, kullandıkça sarıyor insanı

tufanfb

start-stop ile alakalı;

gündüz ilk aldığımda 20 kmlik kullanımda devreye hiç girmemişti, akşam 1 saat kadar kullandım, sıkıntı yok sürekli devreye giriyor devir sıfırlanıyor. otomatik vites olduğu için boşa almak gibi bir durum söz konusu değil yukarıda bir arkadaş bahsetmiş.

tabii alışık olmayınca insan "ya çalışmazsa şimdi motor" paranoyası olmuyor değil :)

erol1903

Giulietta'nız hayırlı olsun :) Start stop motor ısındığında frene tam basınca çalışıyor, hafif kaldırınca motor çalışıyor. Ben kullanmak istediğimde ışıklara/yoğun trafiğe gelmeden start/stop u açıyorum, durmaya yakın da vitesi N moduna getiriyorum. Motorun çalışmasını istediğimde de vitesi D moduna alıyorum. Diğer türlü bazen özellikle yokuşlarda ve anayola çıkışlarda insanın boşluğuna geliyor ve tehlikeli durumlarda kalabiliyorum.

D modunda motor durunca ve freni hemen bırakıp kalkmak istediğimde araç kendini ileri atıp tekliyor ondan sonra hareket ediyor, bilmiyorum sizde de aynı şeyi yapıyor mu?
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

emin

eyvallah canım kardeşim bugün teslim aldım gayet güzel aramız şu anda. gece 1 saat kadar boş boş dolandım arabayı tanımak ve ısınmak için, memnunum. hız yaptığını pek fark ettirmiyor gt gibi, 150'ye gelmişim hiç hissetmedim. gt gibi yolu ve hızı hissettirmiyor kısaca. gt'de 120 üzerine çıkınca arabayla bir oluyordum resmen araba değil de kendin gidiyormuş gibi yolda bunda o olay yok :) gt o açıdan daha güzel bir araç. motor sesi desen var gibi yok gibi, 2 sene gt deneyimi ardından bana öyle geliyor sanırım :) yüksek hızlarda gt'de daha güvenli hissediyordum kendimi, alışmakla alakalı sanırım, görücez zamanla :)

jantlara alışıyorum yavaş yavaş, ileride belki değiştiririm, bakalım :)

ama konfor olarak daha rahat, vites  geçişlerini hissetmek çok zor ama alışmışım ya işte, vitesleri kendim attım bu gece yine ama nerede o selespeed sesi, alakası yok tabii :) gt'de vitesi küçültünce koltuğa yapışıyorsun, bunda çok az hissediyorsun. dynamic modda tork artışı hissettiriyor kendini ama uzun yol hariç pek kullanacağımı sanmıyorum.

şimdilik deneyimlerim böyle, alıştıkça kendini çok sevdirecek bir araç olduğuna eminim şu kadarlık kullanımla, iç tasarım baya başarılı onu söyleyebilirim, kullandıkça sarıyor insanı

pazar GT ye annemi bindirdim o da beğenmişti, iki gündür işe motorla gidip geliyorum. GT'yi çok özlemiştim bi benzin alıp, samandıra yapıp geldim bu gece 12-1. selespeed katır kütür oturtuyor vitesleri nerde TCT :) ben de alışmaya başladım 150 km falan oldu toplamda.

tufanfb

Giulietta'nız hayırlı olsun :) Start stop motor ısındığında frene tam basınca çalışıyor, hafif kaldırınca motor çalışıyor. Ben kullanmak istediğimde ışıklara/yoğun trafiğe gelmeden start/stop u açıyorum, durmaya yakın da vitesi N moduna getiriyorum. Motorun çalışmasını istediğimde de vitesi D moduna alıyorum. Diğer türlü bazen özellikle yokuşlarda ve anayola çıkışlarda insanın boşluğuna geliyor ve tehlikeli durumlarda kalabiliyorum.

D modunda motor durunca ve freni hemen bırakıp kalkmak istediğimde araç kendini ileri atıp tekliyor ondan sonra hareket ediyor, bilmiyorum sizde de aynı şeyi yapıyor mu?

haklısınız D modunda start-stop çalışınca bahsettiğiniz sıkıntılar oluyor. bu gece bir yokuşu çıkarken önümdeki kamyondan sebep durdum, motor tekrar çalışınca çok attı kendini ileri, düz yoldaki gibi sağlıklı değil. o yüzden genelde kapalı tutmak ve sadece trafiğin yoğun olduğu saatlerde çalıştırmak en mantıklısı :) Boşa alıp ardından D'ye almak da yorucu bir iş gibi geliyor bana :)

antihero

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah  :nazar:
Jantlar en sevdiklerimden, rengini gunmetal yapabilirsiniz.
Alfa neden kullanıyoruz, karakteri olduğu için.
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

engin uzun

Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

agucba

Hayırlı olsun ve güle güle kullanın. Jantlar bence güzel ve "YAY"lı hali ile gözünüze daha güzel görünecektir.
Bu arada belki jantların rengi koyulaştırırsanız, sanırım gözünüze farklı görünecektir.

///////////////

Alfadanadam

Hayırlı uğurlu olsun, ben birkaç gündür koptum buralardan anca gördüm :)

Tolga033

Hayırlı ,uğurlu olsun Jülyetler.Bende sizin jantların yay ile daha da güzel görüneceğine katılıyorum .Güle güle kullanın ... :nazar: :clover:

tufanfb

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

egeozal1

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
EK ve UV  :nazar: :clover: :alfisti:

Calibra

2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

emin

abi UV kartal ona eyvallah da EK'yı nerden aldınız :)
Bi bana nasip olmadı şu EK Bahçelievler'de vardı sanırım.

tufanfb

abi UV kartal ona eyvallah da EK'yı nerden aldınız :)
Bi bana nasip olmadı şu EK Bahçelievler'de vardı sanırım.

ablam bakırköy'de oturduğu için oradan alındı kardeşim :) bir sonraki arabanı alırken ikametini oraya al derim :)

ooztuncer

hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim bende.
2002 156 SS

onrback

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Ayrıca bende farlarımı karartmak istiyorum böyle olmuyo gibi sağlıklı bir yöntem varmı acaba ?
34EL9590

tufanfb

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Ayrıca bende farlarımı karartmak istiyorum böyle olmuyo gibi sağlıklı bir yöntem varmı acaba ?

yapan yerler varmış ama nereler bilmiyorum :) bilen arkadaş varsa söylesin lütfen

tufanfb

Nedense son günlerde arabayı mat kırmızı renge kaplatmak gibi bir fikir geliyor aklıma. Ama kaplama fiyatları euro ile orantılı olduğu için pek mantıklı olmasa şu anda :) Bu forumda bir Giulieatta görmüştüm, kırmızı bordo arası bir renk. Çok güzeldi.