Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Balık Organizasyonu@ İzmir+Manisa(8 Haziran 2013)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

egeozal1

Anıl Hocam nasıl kapatacağız açığı 2 eksik var  :o :'(

Anıl

1998 GTV V6 TB

egeozal1

mahoretti

:o :'( :o :'( :o :'( :o :'(

Son durum....

1. Anıl
2. Kemal
3-4. mahmut x 2
5. Eyüp

Burak

Üzmeyin canınızı ayarlıyabilirsem ben gelirim :) çocuk getirmek serbest mi ? :)
1997 Gtv V6 TB

mahoretti

Anıl

Cumartesi günü yapılacak organizasyonu unutmayalım ;) Hatırlatma olsun...

1998 GTV V6 TB

mahoretti

Anıl

Ben bundan sonra rezervasyonlu buluşma yapmamaya karar verdim,başkası yaparsa tabi katılırım,normal buluşmalara da tabi ki!

1998 GTV V6 TB

mahoretti

zephry

Unuturmuyuz hiç ya!Bekliyoruz heyecanla....C.tesi Kemal'in dükkana uğradım o zaten hazır asker:) Sıkıntı yok yani.

Anıl

Ben önceden kaptanı arayıp neler gerekli diye sorayım,size haber veririm sonra...

1998 GTV V6 TB

Sportivo

Arkadaşlar kendi adıma gelemiyor olduğum için gerçekten çok üzgünüm, o günü beraber geçirecek arkadaşları da kıskanıyorum. Gerçekten çok hevesliydim. Anıl yerime biri gelsin gelmesin tekne payını beni dahil edecek şekilde bölmeni rica ederim, ben o kısmına katkıda bulunacağım.Bu noktada mevzu para maddiyat değil zaten ama benim içim biraz böyle olursa rahat edecek.  Manisa'dan beraber çıkarız dediğim arkadaşlardan da özür diliyorum, bi ara Manisa'da falan bir mini buluşma yapıp sizlere bir yemek ısmarlayayım diyorum.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

fevkalbeser12

Büyük bir heyecanla bekliyorum cumartesiyi. :)Yarın konuşalım yem olayını ayarlayayım.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

zephry

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar kendi adıma gelemiyor olduğum için gerçekten çok üzgünüm, o günü beraber geçirecek arkadaşları da kıskanıyorum. Gerçekten çok hevesliydim. Anıl yerime biri gelsin gelmesin tekne payını beni dahil edecek şekilde bölmeni rica ederim, ben o kısmına katkıda bulunacağım.Bu noktada mevzu para maddiyat değil zaten ama benim içim biraz böyle olursa rahat edecek.  Manisa'dan beraber çıkarız dediğim arkadaşlardan da özür diliyorum, bi ara Manisa'da falan bir mini buluşma yapıp sizlere bir yemek ısmarlayayım diyorum.

Cem hiç üzülmene gerek yok zira tamamen isteğin dışında gelişen bir durumdan dolayı katılamıyorsun.Aslında Manisa ufacık yer ama tanışamadık seninle bir türlü, dediğin gibi bi ara toplanalım...

mahoretti

ANIL  + KEMAL  + EYÜP  + MAHMUT ERSİN (kuzen)

Kim nerden nasıl gidecek ? Biz büyük ihtimalle Cuma akşam çeşmeye gidicez sabahta ILDIR'a buluşma noktasına geçicez.

Almamız gereken bişeyler var mı ? Yem işi Kemal veya Anıl mı halledecek ? Yanımıza ne alıcaz ? içecek yiyecek vs.vs.vs...

Anıl

Biraz önce kaptanla konuştum, Yem olarak yanımıza 50-60 adet sülünez alıcaz kişibaşı, bunu ben veya Kemal halledecek sorun yok! Yanınıza yiyecek,içecek alın,sadece buz alıcaz teknede buzluk varmış,içecekler soğuk olsun diye. Cumartesi sabah 6'da Ildırı'da olup,yola çıkıcaz. Bende Cuma akşamından orada olacam. Kaptan şu sıralar güzel mercan ve karagöz var dedi,acayip gaza geldim :)

1998 GTV V6 TB

egeozal1

Etkinliğin fotoğrafları ve Alfa'larınızın fotoğrafını görmek isterim  :serefe: :) :yukari-ok: :alfisti:

Anıl

Sağolsun Kemal yem olayını halletmiş.Şuan bir sorunumuz görünmüyor. Alfa fotoğrafları olur mu bilemem ama Alfa bahane,arkadaşlık şahane,sağolsunlar grup olarak iyi anlaşıyoruz :)

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Beyler herşey tamam:) sadece balıklar eksik kaldı:) acayip heyecanlıyım bol bol fotoğraf çekeriz, pek alfa fotoğrafı olacağını sanmıyorum ama kesin honda olur:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

zephry

İçinizde en acemi benimdir heralde, oltayı aldım ama kullanmayı bilmiyom iyimi:) Ama balıklar hep benim oltama gelcek inşallah, acemi şansı.Hanımda söyleniyo sende akıl yokmu sabahın 4 ünde kalkıp balığa mı gidilir diye.Eliboş dönersem dilinden kurtulamam artık:)

kaos

son dakka golü atabilirim  :D yer kaldımı bu arada as'larda ? fabrikadan balık yemide getirebilirim belki

mahoretti

balık satan bi yerler var mı oralarda, dönüşte lazım olabilir..  :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))