Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey Ailesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FB10ur

Selam arkadaşlar neden böyle bir başlık seçtim birazdan açıklayacağım..Bundan sonra'ki süreçte sizlerde bu konu altından ailemizle ilgili memnuniyetlerinizi yazmak istersiniz diye düşünerek bu başlığı açtım..

Gelelim bu başlığı seçme nedenime;

1 Hafta önce tatil için selçuk tarafına gitmeye karar vermiştim gitmeden önce fevkalbeser12 kullanıcı adlı KEMAL kardeşime hava alanından selçuk'a nasıl ulaşabileceğim konusunda danışmıştım oda saolasun gerekli bütün bilgileri benimle paylaşıp yolculuğumun son derece sorunsuz ve rahat geçmesini sağladı.. Oraya vardıktan sonra 1 hafta boyunca her telefonumda, sorunumda, yardıma ihtiyacı olduğu her anda yardımını benden esirgemedi..Beni ve arkadaşlarımı dükkanında muhteşem bir şekilde ağırladı ve alfisti turkey kupasını elleriyle gideceğim son gün olan cuma günü hiç üşenmeden kendisi getirdi.

Burdan Kemal kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..Ve bize bu güzel aile ortamını sağlayan alfisti turkey'e bir kez daha teşekkür borçlu olduğumuzu düşünüyorum.

İyi'ki varsınız ve iyi'ki alfisti turkey ailesine sahibiz böyle bir forumun ve ailenin üyesi olduğum için kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum..

asklepios

forumlar kahve(kıraathane) gibidir ve burası güzel bir kahve...bunu bozmayalım,bozdurtmayalım :nazar:

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login
forumlar kahve(kıraathane) gibidir ve burası güzel bir kahve...bunu bozmayalım,bozdurtmayalım :nazar:
+1 Biz bir aileyiz  :alfisti:

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

sifyan

Kem gözden, sözden korusun Rabbım  :nazar: :nazar: :nazar:

Gouki

Onur'umun açtığı bu başlığı yıllarca kullanmamız dileğiyle.

Ben de tekrar buradan Mehmet Arif abime (may-alfa) Beypazarı'ndan gönderdiği hediyeler için tekrar teşekkür ediyorum. :serefe: :alfisti:

FB10ur

Onur'umun açtığı bu başlığı yıllarca kullanmamız dileğiyle.

Ben de tekrar buradan Mehmet Arif abime (may-alfa) Beypazarı'ndan gönderdiği hediyeler için tekrar teşekkür ediyorum. :serefe: :alfisti:

İnşallah Özgünüm bu aile ortamı devam ettikçe kullanırız..

sacak

Bende Başımdan geçen bir olayı anlayatım
Geçtiğimiz hafta aracımın ecusundaki soketleden birinin kırılması üzerine (ustamın işgüzarlığı) gerekli tamiri yapılmasına rağmen çıkma bir ecu bakmaya başlamıştım.Eperde aracın şasi no sundan sorgulama girişiminde bulunup herzaman olduğu gibi yine elimize yüzümüze bulaştırıp
can kurtarıcı olarak bülent Cengiz beyden yardım istemiştim
Kendisi sağolsun elinde benim aracıma uyacagını en kötü ihtamalle yedek parça olarak kullanabileciğimi düşündüğü ecu yu hiç bir ücret talep etmeden 1 gün içerisinde kargoyla tarafıma gönderdi

Burdan kendisine bizlere göstermiş olduğu ilği ve alakadan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Aynı şekilde( Gouki) Özgün bey ve sitenin oluşumunda emegi geçen herkese teşekkürler

156 2.0
INFINITI FX -35

fevkalbeser12

Onur utandırdın beni ya:) bu zamana kadar kimse benden yardımı esirgemedi bu konuda o yüzden bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Cidden güzel bi ortam var burda herkese selam olsun burdan:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

teflontawa

Ozgun beye sticker icin tesekkur etmeyi borc bilirim. 7 8 lira tabii ki para degil ama dusunup ptt ile yollamasi bile gonulleri fethetmistir  :haydi:
SENZA CUORE SAREMMO SOLO MACCHINE

FB10ur

Onur utandırdın beni ya:) bu zamana kadar kimse benden yardımı esirgemedi bu konuda o yüzden bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Cidden güzel bi ortam var burda herkese selam olsun burdan:)

Utanıcak bir şey yok başkan ben olanları yazdım :) tekrar herşey için teşekkür ederim..

Calibra

Burası gibisi yok gerçekten! :alfisti:
Alfam gitti diye üzülüyorum bir sebebi de burası :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

ihsany

Alper Bey sizin gibi Alfa ya gönül veren birisinin, ilerde tekrar bir Alfa ile buluşacağına inanıyorum  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Tolga033

Gerçektende  :alfisti: çok başka . :nazar:

mahoretti

SS egzosu bu siteden bi arkadaşımıza sattım mesaj yolu ile. Arkadaşı görmüşlüğüm tanışmışlığım vb. durumlar yok doğal olarak O İstanbulda ben İzmirde.... Maaş alınca ödiyeceğim dedi. 1 hafta öncesinden ben egzosu kendisine gönderdim. Eşim bana "tanımadığın adama gönderiyorsun, parasını almadan" diye kısık sesle söylendi.... Bende "forumdan arkadaş." dedim sadece... "GET" gibi bişey yani  :alfisti:

Alfadanadam

SS egzosu bu siteden bi arkadaşımıza sattım mesaj yolu ile. Arkadaşı görmüşlüğüm tanışmışlığım vb. durumlar yok doğal olarak O İstanbulda ben İzmirde.... Maaş alınca ödiyeceğim dedi. 1 hafta öncesinden ben egzosu kendisine gönderdim. Eşim bana "tanımadığın adama gönderiyorsun, parasını almadan" diye kısık sesle söylendi.... Bende "forumdan arkadaş." dedim sadece... "GET" gibi bişey yani  :alfisti:

Ailemize yakışan hareketler Mahmut hocam :)

fevkalbeser12

Özellikle ben bu para olaylarında forumun ne kadar güvenilir olduğunu kupa ve tabak olayında anladım:) cidden güvenli e ticaret burası:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

FB10ur

Özellikle ben bu para olaylarında forumun ne kadar güvenilir olduğunu kupa ve tabak olayında anladım:) cidden güvenli e ticaret burası:)

Burası aile kıvamında olduğu için kimse sorun yaşamadı bugüne kadar umarım bu durum bozulmaz.. Ayrıca get değil bence gat olmalı bu sistemin ismi Güvenli Aile Ticareti :)

Tolga033

Burası aile kıvamında olduğu için kimse sorun yaşamadı bugüne kadar umarım bu durum bozulmaz.. Ayrıca get değil bence gat olmalı bu sistemin ismi Güvenli Aile Ticareti :)
:alfisti:  :)

Onur ÖZTÜRK

Birgün işyerinde arkadaşlarla oturduk çay içiyoruz. Yanımızda oturan arkadaş kısık bir sesle "hocam yapısalcı mısın" diye sordu. Evet dedim. "İsim Onur mu?" dedi. Evet dedim ve o günden beri Alfacan nickli Ercan kardeşimle görüşürüz :alfisti: :arkadasim:
                                                                                                                           Stile Italiano

Calibra

Alper Bey sizin gibi Alfa ya gönül veren birisinin, ilerde tekrar bir Alfa ile buluşacağına inanıyorum  :alfisti:

Herşey maddiyata bakıyor, her zaman ilk tercihim Alfa olacak.

Misal P.tesi akşam Antalya'ya gittim, araç kiralayıp Manavgat'a geçtim bugün sabahın köründeki duruşmam için geceden gitmem gerekliydi... Araba kiraladım, tabii ki Giulietta :) (Bu arada 1,6 Dizel iyiymiş baya) :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Gouki

Öz ablam arayıp sormadı. İşte burası böyle bir yer. :arkadasim:

hi_cazz

Hayırdır Özgün abi. Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu?

Tolga033

ar.159

Henuz forumda yeni olsam ve nerdeyse kimseyle yuzyuze tanisma serefine erismesemde. Bende birsey paylaşmak istiyorum;

Pazar gunü SBK daydim ve cikista foruma yarış güzeldi ama 4c yi göremedim diye mesaj yazdım takriben 15 dk sonra telefonum çaldı forumdan arkadasımız veloce(Volkan) idi arayan ve 4c nin padoc alanında olduğunu oraya sadece padoc kartı olanların girebileceğini ve istersem beni goturebilecrgini söyledi gercekten duygulandim foruma bir mesaj yazıp 15 dk sonra aranmak cok ince bir düşünceyi kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
Ayrıca kasko konusunda yardımını esirgemeyen hiicaz arkadaşımla bir cok konuda danisip cevapsız kalan sorumun olmadıgı wolkanku arkadasımda burdan tekrar teşekkür ederim.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford