Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Mercedes CLA (Yok artık)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

ku2

A3 sedanı her türlü tercih ederim..
Hatta Audi'yi her türlü tercih ederim diyeyim..daha da ileri gidip  :rock:
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Spider_Volkan

Ben araci test ettim. Hali hazırda annemin c180 aracını degistirmek amaciyla baktik. C180 amgden biraz daha konforlu bir sürüşe sahip nedense. Belki de onden ceker olmasindan dolayi suspansiyonu biraz daha yumusak ayarlayabilmislerdir. Arkaya surekli birileri oturacaksa re za let. Bagaji fena değil. Giu 170hp gibi yüksek devirde ölü bir motoru var. Sanziman tam otomatik fakat seri. Direksiyon hissi her zamanki gibi mercedes. Torque steering fazla yok zaten hemen abs devreye giriyor.
Stil olarak bazi acilardan cok guzel bazi açılardan ise içler acisi buluyorum. Arka stoplari ledli olsa da gunduz isiklar yanmiyorken cok ucuz duruyorlar.
Amg paket kesinlikle olmali. Night paket ise guzel bir ekstra.
Benim kararim ise biraz daha bekleyip c serisini gormek. Fiyat max 10bin tl daha fazla olacaktir diye düşünüyorum.

Volkan

max-ime

Tasarımcısına bela okutacak cinsten hatalarla dolu aracın çizgileri.

Hadi bunu da geçtim, içi de rezalet. Kalite hissi yüksek gibi gelebilir ama ne kalite var araçta, ne de işçilik.

Aracın tarzının değişik olması, yıldız olması ve birazda güçlü tasarım öğeleri barındırması sebebiyle satılıyor, yoksa bir numarası olmadığı gibi a3 sedanın yanından bile geçemez.

ar.159

walla kim ne derse desin araba kişisel zevk işi benim wc ye gitmewk için bile binmeyeceğim arabalara kimileri para döküp alıyor..
ben nedense bu arabayı beğeniyorum 159 dan sonra terfi edebileceğim bir araba gibi geliyor yani fiyatı makul tasarım iddialı daha doğrusu ben cls ye bayılıyorum 3 günlükte beraberliğim oldu anasına baktım beğendim cls ye param yetmeyeceğine göre kızını da alabilirim.
diğer taraftan içinede bindim belli bir kalite hissini veriyor bence ama o sonradan takılmış gps gibi duran ekran hangi tasrımcının fikriyse berbat onun dışında bence gayet güzel evren kusura bakmasın ama bende a3 ün içini hiç beğenmiyorum çok yavan geliyor bana zevkler ve renkler meselesi işte
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

evrenalpar

Doğrusu fotolardan ilk gördüğümde A3'ün içi bana da rezalet gelmişti ancak gerçekte bakıldığında iç mekan kalitesinin çok üst seviyede olduğu çok açık anlaşılıyor. Sadeliği herkes beğenmeyebilir elbette. Ancak şu sıralar firmaların sadeliğe yöneldiği de bir gerçek  :) Ör:Yeni S kasa..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

ar.159

abi o kadar ekranda sonra mercedes s bırak sade olsun zaten ekranlar yeter

audinin kalitesine zaten hayatta birşey demem gerçekten kaliteyi adama hissettirir ben tasarım olarak sadeden çok hoşlanmıyorum sadece
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

tolga_ozhan

Gouki

CLA Shooting Brake. Fotoğrafları ben çekmedim :haydi:

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
CLA Shooting Brake. Fotoğrafları ben çekmedim :haydi:

bir tanıdık varsa haber yolla Mecoya saçmalamasın abi bu ne ya? CLA yı severim ama bunu pek mümkün gözükmüyor
34 AV 0020 COMING SOON!!

admin

Bu model Mercedes'in yakında piyasaya sunacağı bir model. Normal T modellerinin yanında "Shooting Brake" adı altında, fonksiyonellikten ziyade göze hitap etmesi amaçlanan modelleridir. Alfa Romeo'nun Sport Wagon tarzı bir tasarım.
Resimdeki model CLA Shooting Brake AMG.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Sportivo

Ne sportwagonu hocam ya :) nerdeyse cenaze arabası ya da kuluçkaya yatmış tavuk stili, herkese hitap edebilecek bir tasarım değil bence
Alfa Romeo 156
35 AU 4494