Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 1999 Spider, aracı biliyorsunuz zaten...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

Aile içinde kalmayacak gibi görünüyor Spider...  :asagi-ok:

Veloce

Foxy

Dün sabah Harem -Sirkeci vapur iskelesine geçmek için yaya geçidinde durdum önümden geçen ardından baktıran Spider sizindi sanırım.Gerçekten güzel görünüyordu.

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
Dün sabah Harem -Sirkeci vapur iskelesine geçmek için yaya geçidinde durdum önümden geçen ardından baktıran Spider sizindi sanırım.Gerçekten güzel görünüyordu.

Ağabeyimdi sanırım, Çapa'ya giderken o güzergahı kullanıyor, birkaç gündür ona verdim arabayı ;)

Foxy

Bende Findikzade'ye gidiyordum bilseydim el ederdim.Belki alirdi beni yani bostu nede olsa  :D

Veloce

AR takası düşünebilirim üzerine para alacak ya da verecek şekilde ;)

Veloce

Araçta hiçbir kusur hata yok, didik didik ederek inceletebilirsiniz :)

egeozal1

28,500 mü?  :o :o  4,000 TL zarar ne olacak Volkan abi  :'(

Veloce

Yeni sahibini arıyor :D

Veloce

Alfa ile takas edebiliriz arkadaşlar, ilan güncel...

egeozal1

Nakit fiyatına takas edersen yöneticiler ile konuşayım abim :) (yönetici=ebevyn)

Veloce

Spider değerli bir arkadaşıma kısmet oldu. Maddi olarak 3-5 kuruş zarar etmiş olsamda yabancıya gitmediği için mutluyum... Arkadaşımı da foruma üye yaptığımda araç forumda kalmış olacak ;) Konu kilitlenebilir.

ismet

önümüzdeki ay çekilişten golf kazanınca araba yerine parayı alıp, alfa almayı planlıyordum.. almayı düşündüğüm iki araç da satıldı :)

herkes için hayırlı olsun..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

agucba

///////////////