Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa 147 donanım karmaşıklığı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saygi.hakan

arkadaşlar ben yeni üye oldum ve bir 147 almayı düşünüyorum. nette bulduğum bir aracın distinctive paketi olduğu yazıyor. ancak resimlerinden baktığımda direksiyon fonksiyonel değil. yani bomboş. ayrvca manuel klima mevcut. distinctive paket olduğundan şüpheliyim. araç 2006 model. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

egeozal1

Distinctive de fonksiyonel direksiyon ve dijital klima standart. Baktığınız araç distinctive diye milleti kandırıyor. İnanmayın. :)

Edit: bu arada hoşgeldiniz :)

saygi.hakan

teşekkür ederim.
progression paketinde asr ve vcd var mı peki.
açıkçası biraz ikilem yaşadım. temiz bir progression buldum. aslında distinctive düşünüyordum.

egeozal1

Yeni kasa da 2006 dan sonra asr vdc yok. Alacaksanız Distinctive alın. Ufak bir fark yüzünden güvenlik ekipmanından mağdur kalmayın derim.

egeozal1

saygi.hakan

teşekkür ederim.
eski kasa düşünmüyorum
:)

egeozal1

Yeni kasa distinctive alırsanız çok artısını görürsünüz progression a göre 2005-2006 modellerde. 2007 den sonra dijital klima progression da da standart criuse control yok ama. Ve vdc ve asr de mevcut değil. Bütçe meselesi tabii. İnşallah gönlünüze göre bir Alfa Romeo bulursunuz :)

Calibra

Hoşgeldiniz, ancak konu çok çok alakasız bir bölümde açılmış.
Bu konuya dikkat etmenizi istirham ederim.

ASR - VDC hakkında konuşacak olursak;

Makyajlı kasalar ilk çıktığı dönemde ASR Distinctive'de standart, Progression'da opsiyonel; VDC ise sadece Distinctive'de opsiyonel olarak sunuluyordu.

2007 yılında ufak bir güncelleme oldu, ASR + VDC Progression'da opsiyonel, Distinctive'de standart hale geldi. Progression'da da çift bölgeli elektronik klima sistemi standart oldu ayrıca. Progression için başka eklemeler de oldu tabii, sis farı, 15" alüminyum jantlar gibi.

Makyajlı 147'lerin donanım listeleriyle ilgili şu linklere bakabilirsiniz:

2005 model için (Haziran 2005 - You are not allowed to view links. Register or Login)
You are not allowed to view links. Register or Login

2007 model için (Ocak 2007 - You are not allowed to view links. Register or Login)

Alacaksanız Distinctive tavsiye ederim.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

dragut

Hakan Bey öncelikle hoşgeldiniz.

Mk2 kasa yani yeni kasa 147 arıyorsanız size benim aracımı tavsiye ederim;

"Alfa sevgisi"

asklepios

@dragut'un 147'si hakikaten de alınası bir alfa :yukari-ok: