Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

1999 model ALFA ROMEO 166 almak istiyorum. Yorumlarınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egeozal1

Ben şehir dışındayım Alfa bilgim az çok var. İyi ya da kötü olup olmadığını anlarım ama 147 var uzlaşamadık :D

smucuk

You are not allowed to view links. Register or Login
Ben şehir dışındayım Alfa bilgim az çok var. İyi ya da kötü olup olmadığını anlarım ama 147 var uzlaşamadık :D

Canın sağolsun üstad.

zephry

bu iki örnek yakın zamanda hatırlayabildiğim şansız arkadaşlarımız.Okuduğunuzda mutlaka faydası olcaktır size....

smucuk

bu iki örnek yakın zamanda hatırlayabildiğim şansız arkadaşlarımız.Okuduğunuzda mutlaka faydası olcaktır size....

İkisini de okudum mesajınızı gördüğümden beri. Ders gibi gerçekten. Özellikle marmaristen İzmir'e maksimum 15 km'de su doldurarak gelip aracın durumundan bihaber!!! arkadaşın yaptığı çok gayri ahlaki bir durum. Bu tip insanlar her zaman her yerde olabiliyor maalesef. Benim şahsen bu durumlardaki prensibim; haksızlık yapmaktansa haksızlığa uğramayı tercih ederim. (İsmet İnönü'nün sözüydü yanlış bilmiyorsam.)

İki başlığı da okurken bir süre sonra kağıt kalem alma ihtiyacı hissettim ve birçok not tuttum. Çok işime yarayacak. Teşekkür ediyorum.

Tolga033

Henüz almadıysanız o zaman hayırlısı olsun diyelim .  :)

smucuk

Henüz almadıysanız o zaman hayırlısı olsun diyelim .  :)

Evet şimdilik böyle diyelim.  ;)

ismet

sitede satılık, sorunsuz, geçmişi bilinen ve masraf çıkarmayacak araçlar mevcut. bilmediğiniz bir araç alıp muhtemelen 2bin-5bin arası masraf yapmanın hiç anlamı yok bence. istediğiniz özellikleri yazarsanız mutlaka size uygun bir araç denk gelecektir.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

egeozal1

İsmet abiye katılıyorum. Bir ton masrafsız araba var sitede.  Hiç değilse kriterlerinizi değiştirin veya sizin kriterlerinize uygun aracı bekleyin sabırlı olun. 147 de (dragut) turgut abinin 147 si müthiş ve sunrooflu. 27 küsür istiyordu konuşursanız fiyatta birşeyler yapabilir belki. Yok o kadar çıkamam derseniz. Bizde bir 147 var 2005 mk1 var ağır bakımı geçen hafta 19 unda yapıldı. Masrafsız motoru. 41300 kmde.

156 da ise direkt olarak mk1 olan (AlperMusa) Alper abinin aracı tavsiye ederim masrafsız ve süper bir araç. Hemde selespeed çok zevkli bir şanzıman. 2002 model aracı fakat 2013 lere taş çıkarır. Km takıntınızda yok diye biliyorum. Araç son derece bakımlıdır. 156 diyince 2.0 SS de ilk Alper abi gelir. 2.5 de var 1999 model kırmızı sitedeki en güzel 2.5 lerden biri Tuğrul (tugrul) abinin aracı. :) bu araçlardan aklınıza yatan varsa irtibata geçmek için yanlarına nickname i yazıyorum.

ismet

hala satılmadıysa serkan (@sbk0655) da satıyor 156sını. düşük km, temiz bir araç..

egeozal1

ismet

smucuk

Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ediyorum. Bu kadarını beklemiyordum doğrusu. Artık 156'ya döndüm ve olmazsa olmazlarım 1 Deri koltuklar. 2 Sunroof. 3 Hız sabitleyici. 4. MK2 kasa

Siteden bu 4 maddeye uyangelirse tabiki değerlendiririm ve tabiki önceliğim o araçlar olur. Ancak size alttaki iki araç için fikrinizi sormak istiyorum. Mavi mi Gri mi?

Bu alttakinin sağ çamurluktan bir kazası var.

ismet

abi sitede temiz, kazasız, düşük km'li araçlar var diyoruz ne diye gidip hiç bilmediğin araçları soruyorsun gerçekten anlayamıyorum. adrenalini seviyorsun sanırım :)

senin yerinde olsam ilk soracağım, sitede satılan araçlar olurdu.. tercihlere gelecek olursak, mk2 kasayı distinctive almanız gerek ki hız sabitleyici olsun. sunroof ve deri koltuk ise opsiyonel, o biraz şansa kalıyor

egeozal1

Serkan abinin aracında hepsi var düşük km ayrıca. Mk2 deri döşeme sunroof hız sabitleyici var çünkü aracı tam dolu. (sbk0655)

smucuk

Serkan abinin aracında hepsi var düşük km ayrıca. Mk2 deri döşeme sunroof hız sabitleyici var çünkü aracı tam dolu. (sbk0655)

Serkan ile daha önce 166 için konuşmuştuk. yardımcı olmuştu sağolsun. Şimdi 156 için konuştuk ve arabasını da gördüm. Resmen hayran oldum. Mükemmel görünüyor. Fiyatta da anlaştık ama küçük bir eksik var. 21.000 civarı nakitim var şuan için. Bakalım üzerini tamamlayabilirsem bu iş olacak. Ama araç çok güzel arkadaşlar.

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

smucuk

kondüsyonuda çok çok iyi..  ;)

eminim öyledir. Fotolarını gördüm. O kadar güzel görünüyor ki...

egeozal1

Konuşun bence Serkan abi ile. Site içinde kalmasını o da istiyor. Eğer konuşursanız fiyatta da anlaşırsanız başka araca yönelmeyin. :);)

Kubilay

İlandaki araç için söyleyeceğim şudur.

Ben direksiyondan alfa logosunu söküp başka bir şey yapıştıran, ilanda da değmek yerine deymek yazan birinin arabasını almam.

ismet

fikrinize saygım var ama adamın dilbilgisi seviyesiyle, arabanın kondüsyonu arasında ne gibi bir bağ olabilir ki?

Kubilay

fikrinize saygım var ama adamın dilbilgisi seviyesiyle, arabanın kondüsyonu arasında ne gibi bir bağ olabilir ki?

Dil bilgisi seviyesi değil ki aslında hocam.Neden bağlaç -de'yi ayrı yazmamış demiyorum.Çok basit ve sık kullanılan bir kelime.

Arasında ne bağ var derseniz, doğrudan bir bağ yok fakat gözlemlerim ben de öyle bir intiba bırakıyor.İlanı bu kadar özensizse sanki aracına da özensiz bakmış gibi geliyor ki üstüne bir de direksiyondan alfa logosunun sökülmesi beni daha da fazla düşündürdü.

ismet

elbette ki ben de sevmiyorum dilbigisi hatalarını (her ne kadar özensiz görünsem ve hep küçük harf kullansam da dikkat ederim) ancak yine de tek kriter bu olmamalı diye düşünüyorum. sonuçta adam bir harfi yanlış yazmış ama arabasına mükemmel bakmış olabilir :)

smucuk

İlandaki araç için söyleyeceğim şudur.

Ben direksiyondan alfa logosunu söküp başka bir şey yapıştıran, ilanda da değmek yerine deymek yazan birinin arabasını almam.

Aslında küçük detaylar ama haklısın. Değmek ve deymek tespitin harika...

Bu arada artık Türkiye'deyim arkadaşlar. Paranın bir kısmı tamam. Kalanı hesabıma yatınca Serkan'ın arabayı alıyorum inşallah...

ismet

Kubilay

Hayırlı olsun, siteden almak en doğrusu olmuş.