Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yine gece gece BMW Mercedes'e bağladık.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emin

Türkiye'de satışa sunulan E180 139.200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 7 ileri otomatik şanzıman ile desteklenen 1.6 litrelik 156 beygir güç üretiyor. E180'e ek olarak yeni E 63 AMG ve E 63 AMG S-Model 4MATIC modelleri de Türkiye'de satışa sunuldu.
Haber Tarihi: 20.06.2013

You are not allowed to view links. Register or Login

E serisi fiyat listesi yukarıdadır. Sitede bulunuyor.

BMW'nin yeni dinamosu 2 Serisi Coupe 2014'ün Mart ayında satışa sunulacak.

Daha önce bir çok kez haberini yaptığımız 2 Serisi Coupe 220d, 218i ve 225i versiyonları ile geliyor. Bunlara daha sonra ise M235i ve M235i xDrive seçenekleri katılacak. Aracın M2 versiyonları 2015 yılında showroomlardaki yerini alacak. BMW 2 Serisi Coupe'nin M versiyonları 52,700 Euro'dan başlayan fiyatlar ile satılacak. Tabi ki vergiler hariç.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Calibra

E180 bizde inanılmaz satacaktır. Fiyatı çok rekabetçi olmuş sınıfına göre.

2 serisine ise bayıldım ben şahsen. 1 coupe'yi de çok beğeniyordum zaten...
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

emin

1 m series, e46 m3'ten sonra en sevdiğim bir de turuncu olsa =)
e180 bence çok mantıklı, ne yakarsa yaksın  e serisini 320d fiyatlarına sunuyorsun vergisi yok bişeyi yok yaksın yaksın 9-10 yaksın. Ortalamanın altında kalmayan bir donanımla getirirlerse güzel olabilir.

Bana şuan en mantıklı gelen araba 3.16 i ikinci elde temizini 85'e falan alacaksın. Bineceksin turbolu turbolu =)

Calibra

1 m series, e46 m3'ten sonra en sevdiğim bir de turuncu olsa =)
e180 bence çok mantıklı, ne yakarsa yaksın  e serisini 320d fiyatlarına sunuyorsun vergisi yok bişeyi yok yaksın yaksın 9-10 yaksın. Ortalamanın altında kalmayan bir donanımla getirirlerse güzel olabilir.

Bana şuan en mantıklı gelen araba 3.16 i ikinci elde temizini 85'e falan alacaksın. Bineceksin turbolu turbolu =)

Aynen katılıyorum :)

Yalnız bir mantıklı alet daha var emincim, 320i EfficientDynamics. 1.6 Turbo 170 PS (118i'dei motor). Fiyat da 316i'ye çok yakın üstelik.

emin

vay vay vay ben nasıl kaçırmışım onu yaa, arada 8 lira oynuyor ama değer, hem 320 yazacak hem de gidecek, daha da az yakabilir. Vallahi istediğim evin yarı parası ama hoş, 1 yaşındasını bulamaz mıyız?

Gönlüne göre sıfır sipariş edip 5 sene bineceksin, 17 şık bi jant, xenon, sunroof, estoril mavi içi siyah mikrofiber kumaş. Tadından yenmez.

Fatihob

2 serisi ne ya o ne ara çıktı(çıkıyor)
4 ne peki biraz daha mı büyük.

Biz Bmw ile rakipmiyiz. MiTo-Guli vs 1-2-3-4-5-6-7-x1-x3-x5-x6-5gt-3gt-z4 :D
..

naxos

Biz hala giula gelecek suv gelecek sw gelecek bla bla bla diye bekliyelim.

Gerci Alfa Romeo zaten bu kadar model cikarticam diye kasmiyor kendini biz kendi kendimize gelin guvey oluyoruz

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Fatihob

Çok modelde gözüm yok batıp gitmesin yeter. Ama Gulia şart sedan yok ya :clover:
..

asklepios

2 serisi, eski 1 coupe
4 serisi, eski 3 coupe.

yani aslında var olan arabalar ama adları değişti

emin

bence mantıklı bi pazarlama hareketi olmuş  >:D

Fatihob

9 serisi ne zaman çıkar acaba onu bekliyorum Bmw alıcam. Aşk 3 haftir (GTA :rock:)
..

emin

9 serisi ne zaman çıkar acaba onu bekliyorum Bmw alıcam. Aşk 3 haftir (GTA :rock:)

TOFAŞK

o değil de vallahi yaptın GTA'yı Lip şart.

asklepios

9 değil de efsanevi 8 serisi geri dönebilir

Sportivo

3'ü 5'i geçtim de 6 serisi , M6 sapık ötesi bi araba, şu anki yelpazade sahip olmak isteyeceğim tek BMW modeli sanırım.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Alfadanadam

BMW 516 da geliyormuş. Söylerken bile bir garip :)
Mercedes yapar da BMW durur mu :)

Calibra

2 serisi, eski 1 coupe
4 serisi, eski 3 coupe.

yani aslında var olan arabalar ama adları değişti

bence mantıklı bi pazarlama hareketi olmuş  >:D

Kesinlikle!

Mercedes'in CLK'dan sonra C platformu kullanmasına rağmen tasarım detaylarını E'den alıp E Coupe'yi çıkarması, Audi'nin A4'ün karoser dışında tamamı benzer olduğu A5'i ve A5 Sportback'i çıkartması sonrası BMW'nin bu hareketi yapması lazımdı :)

4 Coupe, 4 Cabrio sonra da 4 GranCoupe çıkacak. 6 GranCoupe inanılmaz güzel bir otomobil. 4 GranCoupe de kesin öyle olur.

Tabi adamlar boş durmuyor, 3 Serisi'nin de liftback versiyonu diyebileceğimiz 3 GranTurismo'yu çıkardılar. O da sunulmuş satışa. Sedancı memleketimizde tutmaz ama bence o da çok mantıklı bir araba.

vay vay vay ben nasıl kaçırmışım onu yaa, arada 8 lira oynuyor ama değer, hem 320 yazacak hem de gidecek, daha da az yakabilir. Vallahi istediğim evin yarı parası ama hoş, 1 yaşındasını bulamaz mıyız?

Gönlüne göre sıfır sipariş edip 5 sene bineceksin, 17 şık bi jant, xenon, sunroof, estoril mavi içi siyah mikrofiber kumaş. Tadından yenmez.

Aynen Emincim. adamlar 318i yazsalar oraya, 10 satacaksa böyle 20 satacaklar. Halbuki _18i 'de kullanılan motor :) EfficientDynamics ise bazı eklentiler içeriyor yakıt tüketimine yönelik.
Bu arada 320i ED'nin Alman dergilerindeki testleri okudum, 316i'den dahi az yakıyor.

Bu arada BMW'nin mantıklı hareketleri bunlarla bitmiyor! 100.000-TL civarı fiyatla X1'in sDrive16i modelini piyasaya sürdüler. 1,6 lt. turbo 143 ps. Kompakt SUV sınıfına da göz koydu adamlar :)

Calibra

BMW 516 da geliyormuş. Söylerken bile bir garip :)
Mercedes yapar da BMW durur mu :)

516 değil de 518d geliyor abi :) E34 kasada vardı 518i. Ne zaman baksam garip gelirdi. Şimdi yine geliyor 2,0 dizel motor 143 ps güçle. Yüksek tork 8 ileri şanzıman ile sıkıntı yaşamaz zaten.

Bu arada Mercedes de Renault ile dizel motorlar konusunda ortak çalışma yürütüyor biliyorsunuz. Renault'dan alıyorlar motoru, sonra hem elektronik hem mekanik olarak elden geçiriyorlar... A 180 CDI'da kullanılan motor neredeyse tüm Renault modellerinden bildiğimiz 1,5 lt. 109 ps'lik motor... Şimdi 1,6 dci 130 ps'lik motor kullanılacakmış.

C'de kullanılması kesin de, bence E Serisi'nde dahi kullanırlar.

asklepios

İşin en can sıkıcı tarafı ise BMW-Mercedes-Audi üçlüsünün ülkemizde fahiş fiyatlara satılması...Avrupada VW-Renault-Opel gibi markalardan 3-5 kuruş fazla iken ülkemizde bu fark olması gerekenin hayli üzerinde...

Örnek: İngiltere'de Golf 16.500 pound'dan, BMW 1 Serisi 18.000 pound'dan başlıyor

emin

SLK problemleri ile ilgili geziniyordum. A serisi ile ilgili şunlara rastladım. Yere göğe sığdırılamayan A serisi :)

"Mercedes Aracımın Direksiyonu Sürekli Arıza Çıkarıyor!
Kadir Ö. | 16 Temmuz 2013 12:20 Mercedes- Benz Mengerler'den A serisi sıfır bir araç aldım, sağa çekme problemiyle ilgili servise gittim, rot ayarının bozulduğunu söylediler, birkaç gün içinde sorun tekrarladı ve 2.kez rot ayarı yapıldı. Üçüncü gidişimde direksiyon sürüm güncellemeleri yapıldı, tekrar 1 hafta içinde sorunum devam etti. 4. gidişimde yine aynı işlemler yapıldı, 5. gidişimde Almanya'dan yeni sürüm güncellemeler geldiği söylendi bir daha tekrarlanmayacak dendi ve 6. kez tekrarladı, direksiyon kutusunu değiştiler, sorunum hala devam ediyor, genel merkeze 4 defa şikayette bulundum bir kez olsun dönüş yapılmadı. Hakkımı yasal yollarla aramaktan başka çarem kalmadı.
"

Gouki

Bayramdan önce Koluman'daydım. 1 haftada 3 farklı Cla'nın motor ikaz lambası yüzünden geldiğini ve hiç birinin daha 1000km olmadığını söylediler. Birde panoramik tavan ve emniyet kemer yuvalarından ses geliyor diye şikayetler varmış.

asklepios

A serisi "yere göğe sığdırılamayacak" sıfatını haketmeyi geç, tasarımı saymazsak vasat bir araba...

Abi gidin Mercedes'e,bütün arabaları kurcalayın; A,B ve CLA 'da bişeyler olduğunu,daha doğrusu olmadığını rahatlıkla anlarsınız

Hakan Tosun

daha 1 ay olmadı dolu giu 85 bin TL idi, 139'a E class var şimdi. yani nası açıklayayim bilemiyorum :) afedersiniz hani bi tarafına bakmadan denirya..

bmw'nin zaten motor ve şanzıman teknolojisi ciddi biçimde iyi ve mantıklı seçenekler var.
328i denen bi alet var fabrika verisi 6 litre hadi o 9 yaktı diyelim, 2.0 245 hp.
320i var benzinli atmosferik 184 hp tıpkı dizeli gibi. 7,8 sn'de 100'e çıkıyor, bu da gayet iyi. 316i bile 136 hp ve performansı 1.9 turbo dizel 159'dan iyi genel olarak.
şanzımanı hiç katmıyorum ZF nalet..
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

emin

1.6 mercedes e kasayi tasir mi suphem var ama bir bildikleri vardir sanirim. Bmwnin suan sundugu 3 serisi motor opsiyonlari muazzam bana kalsa sifir 3.16 i alinir mevzu kapanir

Calibra

1.6 mercedes e kasayi tasir mi suphem var ama bir bildikleri vardir sanirim. Bmwnin suan sundugu 3 serisi motor opsiyonlari muazzam bana kalsa sifir 3.16 i alinir mevzu kapanir

Bu ayki Auto Motor & Sport'ta testi vardı E180'in, 140.000-TL'nin karşılığını çok iyi veriyor diyor. Araç yaklaşık 1500 kg ve 156 PS, 7 ileri otomatik. Çekiş sorunu bulunmadığı, sadece daha güçlü versiyonlara göre ağır kanlı olduğu söylenmiş. Onun dışında kayda değer bir yavaşlık yokmuş.

Yeni 520i'nin teknik verileri çok daha iyi tabii. 118i ve 320i EfficientDynamics'teki 1,6 170 PS motor. Bildiğim kadarıyla 8 ileri otomatik şanzıman. 0'dan 100 km/s hızlanması 9 sn. altındaymış verilere göre... Fiyatı da 140.000-TL seviyesinde. Kanımca E180'den daha başarılı bir otomobil.

Ama yine söylüyorum, arabaya verecek 115.000-TL'm olsa, gider hiç başka bir şeye bakmadan 1,6 170 PS'lik 320i ED'yi alırım. Tüketim verileri falan da şaka gibi. Performans çok iyi...

Hakan Tosun

320iED 1.6 170 hp 250nm, 0-100: 7,6 sn topspeed:230kmh sehir ici 7 küsür sehir disi 4 küsür ortalama 5,4 l/100km. Fiyat listesinde 114 bin TL.

Farlari su lanet modern line olmasin yeter, m body 3 bin tl, jant lastik 4 dedim , en fazla 128'e şeker gibi. 2lira da kaplatirim 137 ye bombos 320d alana kadar cok daha mantikli.
06DG977 Sunflower Metallic Starlight