Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 145 QV

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Alıntı Yapbu arada serkan abi senin konuyu kirlettim kusura bakma, hayırlı satışlar

Sıkıntı yok...  :)

Alıntı Yapönce kendi aracını satacak mısın yoksa tutacak mısın ona karar vermelisin. sonra kendine bütçe belirle, o bütçeye göre model seç, sonra üstüne git. o mu olsun bu mu olsun dersen hiçbirini alamazsın

Önce bir ehilyet alsın da...  :)

Bu arada sanırım MiTo TCT veya 159 Q-Tronic ağır basmaya başlıyor. Giulietta TCT biraz pahallı kaçıyor henüz.

Diyebilirsiniz ki MiTo ile 159 ne alaka, ikisi farklı dünyalarda.
Ne yapalım, Alfa'nın şu anda elle tutulur sadece 2,5 modeli var...  :)

///////////////

ismet

abi valla ben 159cuyum ama mito QV de çok cezbedici. tek kapı sorun olmayacaksa mito, sorunsa 159 derim ben. elbette tercih senin
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

egeozal1

Abi ayıp olmumuyor mu :'(

Alıcaz elbet sonuçta alfisti ruhum yeter :)

agucba

You are not allowed to view links. Register or Login
abi valla ben 159cuyum ama mito QV de çok cezbedici. tek kapı sorun olmayacaksa mito, sorunsa 159 derim ben. elbette tercih senin

Valla, aslında her şey hanımda bitiyor. Düz vites sıkıntı olmayacaksa QV'de olabilir ama emin değilim.
Akşam geç saatlere kadar biraz araçtırma yaptım. Düz vitesli olacak ise 120 CV'lik Giulietta bile olabilir. Böyle bir şey olursa çaresi de var. Powerbox veya chip. Sonuçlar tatmin edici.
Dizel de olabilir. Ama %99,9 Alfa Romeo olacak. % 0,1 ihtimali düşünmek bile istemiyorum.  :)

///////////////

ismet

geçen hanımla sohbet ediyoruz, araba al deyip duruyor. diyorum ki bekle şubata kadar, şubatta alıcam. bana diyor ki, sen eğer alfa romeo düşünmüyorsan ben de hiçbir şey bilmiyorum, kesin kafanda alfa romeo vardır o yüzden bekletiyorsundur  :))

ben de alfa'dan başka bir şey düşünemiyorum. ha bir de delta. abi neden delta düşünmüyorsun? 1.6 dizel veya 1.4T 150 beygir benzinli modelleri var. gayet geniş, hill hold filan var. biliyorsundur zaten
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Calibra

Valla, aslında her şey hanımda bitiyor. Düz vites sıkıntı olmayacaksa QV'de olabilir ama emin değilim.
Akşam geç saatlere kadar biraz araçtırma yaptım. Düz vitesli olacak ise 120 CV'lik Giulietta bile olabilir. Böyle bir şey olursa çaresi de var. Powerbox veya chip. Sonuçlar tatmin edici.
Dizel bir olabilir. Ama %99,9 Alfa Romeo olacak. 0,1 ihtimali düşünmek bile istemiyorum.  :)

Bizde de işte işler hanımda bitti :) Otomatik vites olunca Alfa'da seçenekler çok daraldı.

Serkan Bey 159 sizin ilacınız gibi görünüyor :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

FB10ur

Hayırlısı olsun serkan abi umarım gönlünde'ki alfaya bir an önce kavuşursun.. 159 yakışır sana

Tolga033

Serkan Abi şimdiden yeni Alfa hayırlı olsun o zaman .  8)

agucba

Teşekkürler ama önce eldekinin gitmesi gerekiyor. : )) Gitmesini istiyor muyum? Hayır... Ne yapacağız bilmiyorum. Çok kararsızım.  :(

///////////////

ATA

Almasida satmasida dert. :clover: Yakin geçmişte benzer durum yaşadğimdan iyi bilirim o duyguyu.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Tolga033

Teşekkürler ama önce eldekinin gitmesi gerekiyor. : )) Gitmesini istiyor muyum? Hayır... Ne yapacağız bilmiyorum. Çok kararsızım.  :(

AR böyle birşey işte .  :D

Yiğit Doğukan

Şu an çok sevdiğim bir abimi bu araba için iknaya çalışıyorum :)

dragut

Kendi aracımı satabilesem Serkan Abi'yi ben de arayacagım :) (Tabii o zamana kadar araç satılmazsa) Kısa bir süre Alfaya ara verme kararı aldıgım halde bu araç aklımı çelmeye yetiyor:)) Artık kime kısmetse.
"Alfa sevgisi"

agucba

Kısmet. Yarının ne getireceği hiç belli olmuyor.  :)

///////////////

EskiTüfek

Dün Beyhan'a söyledim "hhiiii görüyomusun göz göre göre kaçırıyoruz canım Alfayı" dedi.  :'(

Yiğit Doğukan

Valla hiç ekspertize gerek yok. Git-al-gel. :)

agucba

Yok canım, o kadar değil kusursuz değildir. 145'in 16 yaşında olduğu unutulmamalı. Mutlaka benim gözüme batmayan veya rahatsız etmeyen ama muhtemel alacak olan kişiyi rahatsız edecek kusurları vardır. Neticede, eğer ki satılırsa, yeni sahibinin arkamdan kötü konuşmasını istemem.  :)

///////////////

Yiğit Doğukan

Yok canım, o kadar değil kusursuz değildir. 145'in 16 yaşında olduğu unutulmamalı. Mutlaka benim gözüme batmayan veya rahatsız etmeyen ama muhtemel alacak olan kişiyi rahatsız edecek kusurları vardır. Neticede, eğer ki satılırsa, yeni sahibinin arkamdan kötü konuşmasını istemem.  :)
Pek bir şey çıkacağını sanmıyorum :) Alacak kişi bi ikna olsa soluğu İstanbul'da alacağız.

agucba

Çok istekli olmamakla beraber güncel diye yazayım, adet yerini bulsun. Satılacaksa da Ağustos'un 2., 3. haftası gibi satılmasını tercih ederim.  :)

///////////////

egeozal1

Hayırlı satışlar Serkan abi. :)