Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sizce hangisi??

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egeozal1

Abi bu konuda bi değişiklik oldu çok güzel bir 147 buldum büyük ihtimalle ona yöneleceğim emeği geçen yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login
Abi bu konuda bi değişiklik oldu çok güzel bir 147 buldum büyük ihtimalle ona yöneleceğim emeği geçen yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Ege son kararın mı .  :)

Alfadanadam

Alırsan yeni ruhsatı tarat buraya koy, kimse inanamıyor artık :)

Tapatalk

Tolga033

Yeni 147'nin resimleri bekliyoruz 4 gözle .  ;)

asklepios

Egecim uçak biletimi aldım,yarın yanındayım,zira sen artık güzel bi sopayı hakettin ...adres ver çabuk  >:(

agucba

Desene 145 elde kaldı...  :))

///////////////

egeozal1

Ege son kararın mı .  :)
Evet abi son kararım :D

egeozal1

Alırsan yeni ruhsatı tarat buraya koy, kimse inanamıyor artık :)

Tapatalk
Resimlerini koyayım abi ruhsatı taratacak gerekli makine yok yazlıkta :D

egeozal1

Egecim uçak biletimi aldım,yarın yanındayım,zira sen artık güzel bi sopayı hakettin ...adres ver çabuk  >:(
Abi yiyeceğim sopa senden olsun gel :D

egeozal1

Desene 145 elde kaldı...  :))
Abi dursun sende sen iyi bakıyorsun :))

Kubilay

araba alırken en son düşüneceğim şey yedek anahtar.. ama teyp konusunua katılıyorum, eski hali çok güzeldi, yenisi biraz VW çakması gibi olmuş

Zaten VW çakması.

İbiza'nın iç mekan kalitesi iğrenç, Polo ondan biraz daha hallice.
Sürüş zevki konusunda ikisi de adeta "odun".
Memlekette satılan tüm B segmentleri gibi ikisi de o fiyatı asla hak etmeyecek derecede pahalı.
Seat'ta zaten yok ama dillere destan VW konforu Polo'da yok.
Son olarak Doğuş bize uzak allaha yakın olsun.

İlla B segmenti bir araç alacak olsam 0 ve orta dolulukta bir araç yerine az km'li full bir punto tercih ederdim.

Örnek;

edit:görmemişim, son karar verilmiş, hayırlı olsun.

Hakan Tosun

Ege  bence 1.6 tdi polo, 2. El bulabilirsen tabi o fiyatlara piyasasini pek bilmiyorum.

Tek bildigim dpf iptali yazilim falan 170 beygirlere cikip 1.4 tsi 180 likbGTI kovaladigi hatta bazi tdi larin gti lari deldigi :)

(Fiesta nin da surusu cok keyiflidir aklinda bulunsun)
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

LUCI0

Benim tercihim sıfır Polo&Ibiza olurdu.Eğer ibiza 1.2 Tsi olacaksa kesinlikle onu tercih ederdim.Aynı motor ise Polo düşünülebilir ama sanıyorum 147 tercih edilmiş gibi :)

Hayırlısı olsun diyelim...

egeozal1

Abilerim sormayın ya bu aralar durumda bir değişiklik oldu. Durumum bayağı sıkıştı. Soner abiye de uğrayamayacağım mahçup olacağız. Şuanda elde avuçta ne var ne yok şükredeceğim. Onlarında uçması an meselesi :'( Maddi olarak sıkıntı var bayağı. Ne ibiza ne polo ne 147. Belki bizimki de yuvadan uçacak. İnşallah durumumuz düzelir de elde avuçta ne varsa gitmez. 147  giderse mahvolurum. :(

ismet

sen canını sıkma ege, sağlık olsun da gerisi hiç önemli değil.  :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Tolga033

Hayırlısı olsun o zaman .

egeozal1

Çok sağol Tolga abi iyi niyetli düşündüğün için. Bu aralar hayırlısı olması benim için çok büyük avantaj.

Ferhat_27

Araba her zaman alınır önemli değil,Rabbim can beden sağlığı versin yeterki  :) daha iyilerini alırsın inşallah  :yukari-ok:

asklepios

giden 147 olsun,sana birşey olmasın  :arkadasim:

egeozal1

Sağlık durumu ile ilgili olmasa zaten bizimkinin gitmesi hiç aklıma gelmezdi iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Hakan Tosun

Araba her zaman alinir sen kafani rahat tut Allah can sagligi versin
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

egeozal1

Amin abi sağolasın. Amcam kalça kemiğini kırdı platin takılacak. Acıbadem e gittiler en yakın diye bakalım uğraşıyoruz. :(

Kubilay

Çok geçmiş olsun, maalesef Acıbadem'in fiyatları çok tuzlu.
Tabi mevzu sağlıksa gerisi teferruat.

egeozal1

Doğru söylüyorsun Kubilay abi. Apar topar en yakın hastaneye gittiğimiz için seçme şansımız yoktu. İyi dileklerin için teşekkürler. :)

Alfadanadam

Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Tapatalk