Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık iPad 2 16gb wi-fi SIFIR AYARINDA, çizik vs yok...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

iPad 2 16gb wi-fi SIFIR AYARINDA, çizik vs yok... 600 TL. Ayrıca lacivert "deri" smart cover 100 TL'ye satılıktır...

Veloce

Aleti fabrika ayarlarına restore ettim... İlk günkü gibi şu an...

pierrecardin

A     R
L     O
F     M
A     E
       O

ihsany

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

egeozal1

İhsan abi sim kart takılabilmesi için 3G li olması lazım.

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
Volkan Bey SIM kart takılabiliyor mu?

Takılamıyor fakat iPhone 3GS ve üstü tüm iPhone cihazlar üzerinden kolayca internete bağlanabileceğiniz için bu sorun olmayacaktır. Bu yüzden sadece 3g için 100-150 tl fark vermeye değemeyeceğini düşünerek almıştım bende...

ihsany

Bende de eski IPad var, ona da kart takılmıyor ama takılanlardan alsam mı diye düşünüyorum bazen.. Dediğiniz gibi Iphone ile internet paylaşımı kolay ve hızlı ancak telefonun şarjı pek gitmiyor..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Veloce

Henüz sahibinden'e ilan vermedim arkadaşlar. İsteyen olursa öncelik burada. Fiyatı sahibinden'deki taban fiyat üzerinden belirledim, ilgilenen arkadaş olursa PM ile ulaşabilir...

Veloce

Beyler sahibindene de ilan koydum. Fiyatı güncelledim. 525TL. Çok uygun bir fiyat. Deri SmartCover ile birlikte 600TL. acil! Forumdan arkadaşlar parasını kısa bir süre sonra verseler de olabilir.

Veloce

Gouki