Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa 159 almak istiyorum.yorumlariniz?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voyager3355

You are not allowed to view links. Register or Login

2012 modeli var hatta su an 2013 modeli de var italia da.  biraz yuksek gibi fiyat sanki su an ama dusecektir bir iki sene sonra. nasip kismet meselesi.

bak bu daha guzelmis

PARKU

egeozal1

Bunları burada bu paraya bulsan bizden önce galericiler değerlendirir fırsatı :D

Edit:15.000 ? ya 2.4 JTDm mi? :o

voyager3355

Bunları burada bu paraya bulsan bizden önce galericiler değerlendirir fırsatı :D

Edit:15.000 ? ya 2.4 JTDm mi? :o

Ben arabami 5000 euroya aldim. 2007 model 170000 de 1.9 jtdm qtronic:) burasi boyle abi. ama vergi sigorta v.s. tam karin agrisi.
PARKU

egeozal1

Ama sonuçta İstanbuldan daha huzurlu hele ki şimdi. :(

senati

-ALİN lafina bozulmadim bu arada hatta cesaretlendirdi beni:)peki 41000 civarinda temiz bir 159jtd bulma ihtimalim var midir ?

egeozal1

Manuel çok rahat. Q-Tronic belki :)

Düzenliyorum: Manuel Full olur , Q-Tronic 2006 distinctive bir ihtimal. Üstü progression olur. ;)

senati

ama genelde manuel pek yok sanki piyasada ya da ben denk gelmedi daha cok q-tronic gordum..neyse sorunsuz olsun da gerisinin pek oni yok simdilik.cunku 24 yasindayim biriktirdigim butun parami bu arabaya yatiricam ve uzun sure kullanmayi dusunuyorum o yuzden oncelik temiz bir araba bulabilmemde.

zaten ilerde param oldukca gelistirmeler yapmayi dusunuyorum

egeozal1

159 için bence biraz daha sabredin. Bütçenizi 45,000 TL civarına çıkarmaya çalışın. Manuel de illaki denk gelirsiniz. Q-Tronic ler manuele göre fazla yakıyor diye biliyorum. :)

Alfadanadam

-ALİN lafina bozulmadim bu arada hatta cesaretlendirdi beni:)peki 41000 civarinda temiz bir 159jtd bulma ihtimalim var midir ?

Sıkı bir takiple bulunabilir diyorum. Ben biraz üstüne aldım. Gerçi alır almaz 1.000 lira civarı paraya harcayıp triger dahil ağır bakım yaptırdım ama :) Alfa'larıma bakım yaptırmayı seviyorum. Pejo'da elim gitmiyordu hiç :)

egeozal1

Alfadanadam

Bülent abi senin araç 2007 miydi?

2008

egeozal1

Bülent abim 2 seneye bir Giu görür müyüz sende :D

Alfadanadam

Bülent abim 2 seneye bir Giu görür müyüz sende :D

2 aya bile görürsün, benim işim belli olmaz ki :)

egeozal1

Doğru diyorsun abi bak bana herkes sulanmadığın araç kalmadı diyo :D

agucba

2012 modeli var hatta su an 2013 modeli de var italia da.  biraz yuksek gibi fiyat sanki su an ama dusecektir bir iki sene sonra. nasip kismet meselesi.

bak bu daha guzelmis

Burak Bey, 159'ların üretimi Ekim/Kasım 2013'te bittiğinden modelleri yok. 2013 model yılı olarak yazılanlar muhtemelen son olarak 2011 Ekim'de üretilip henüz satışı gerçekleşmemiş ve parkta bekleyen modellerdir. Muhtemelen de 2,0 JTDm motorludurlar.

2012 yılı için bir şey diyemem. Çünkü Ağustos 2011'de üretilen araçlara 2012 model yılı tanımlaması yapılıyordu ki bu durum en azından Türkiye'de bir düzenlemeye girdi. Yani bir otomobilin 2013 model olabilmesi için üretiminin 2013 yılında gerçekleşmiş olması gerekiyor.

///////////////

voyager3355

bak bu daha guzelmis

Burak Bey, 159'ların üretimi Ekim/Kasım 2013'te bittiğinden modelleri yok. 2013 model yılı olarak yazılanlar muhtemelen son olarak 2011 Ekim'de üretilip henüz satışı gerçekleşmemiş ve parkta bekleyen modellerdir. Muhtemelen de 2,0 JTDm motorludurlar.

2012 yılı için bir şey diyemem. Çünkü Ağustos 2011'de üretilen araçlara 2012 model yılı tanımlaması yapılıyordu ki bu durum en azından Türkiye'de bir düzenlemeye girdi. Yani bir otomobilin 2013 model olabilmesi için üretiminin 2013 yılında gerçekleşmiş olması gerekiyor.

Ben izninizle Bülent Abi demek istiyorum.
hala alfa romeo italia sitesinde car configurator v.s. olsun 2013 mu bilmem ama istege Özel l opsiyonlar ile alfa 159 satışını gördüm

link yukarıda verilmiştir.  sanki üretim devam ediyor gibi.  ama cok aşırı emin de değilim.  saygilarimla abi.
PARKU

egeozal1

bak bu daha guzelmis

Ben izninizle Bülent Abi demek istiyorum.
hala alfa romeo italia sitesinde car configurator v.s. olsun 2013 mu bilmem ama istege Özel l opsiyonlar ile alfa 159 satışını gördüm

link yukarıda verilmiştir.  sanki üretim devam ediyor gibi.  ama cok aşırı emin de değilim.  saygilarimla abi.

Abi agucba Serkan abi sende benim gibi karıştırdın Bülent abi AlfadanAdam :)

voyager3355

nedeni görsel hafıza.  2. sayfaya bakar iseniz bulentabi ile serkan bey in  avatarlari yonca.  ve benim aksam işten gelmiş yorgun beynime cok aynı gözüktü.  Ozur dilerim. Selamlat.
PARKU

egeozal1

nedeni görsel hafıza.  2. sayfaya bakar iseniz bulentabi ile serkan bey in  avatarlari yonca.  ve benim aksam işten gelmiş yorgun beynime cok aynı gözüktü.  Ozur dilerim. Selamlat.
Abim merak etme bunu sana karşı bende hakan abi dedim meğer Burakmış ismin Serkan abi ile Bülent abi de anlayışla karşılarlar özür dileyecek biley yok :)

senati

=)isimlerle ilgili kaos yasanmis resmen=)yeni uye oldugum icin kafam tamamen karisti valla isimler birbirne girdi=)

OzgurMR

Epeydir üye olduğum halde hiç yazmamıştım, bu başlık tam da kafamdan geçen başlık olmuş. Bu nedenle bu başlığa ve "2. el" başlığına bir başka kilitleneceğim. Eskişehir'deyim, 28 yaşındayım, makine mühendisiyim, hepinizi sadece okuyarak çok sevdim. Bundan sonra umarım yazacağım da...    :alfisti:
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

Gouki