Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa ile Dunya Evine Girdik

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Hayırlı uğurlu olsun. Mutluluklar dilerim. Yazınızı keyifle okudum:) birde Taylandakiler arabadan anlıyorlarmış :)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

dragut

Utku hayırlı uğurlu olsun. Adına ne kadar mutlu oldum, anlatamam. Hele ki bizim eski arabayı gelin arabası olarak görünce sevincim daha da arttı! :) Bir ömür mutlu, huzurlu ve Alfa Romeo'lu yıllar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın.

:nazar: :clover: :nazar:
"Alfa sevgisi"

dexy

hem alfanız hem evliliğiniz hayırlı uğurlu olsun mutluluklar  :arkadasim:

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login
Utku hayırlı uğurlu olsun. Adına ne kadar mutlu oldum, anlatamam. Hele ki bizim eski arabayı gelin arabası olarak görünce sevincim daha da arttı! :) Bir ömür mutlu, huzurlu ve Alfa Romeo'lu yıllar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın.

Sagolasin Turgut tesekkurler, araci abinden alirken sohbet esnasinda isalah gelin arabasi da yaparsin demisti, o zamanlar pek ihtimal vermemistim ama dugun zamani benim alfamin nesi eksik dedim diger araclardan.Gercekten de 20 bin seviyesinde alinabilecek en yuksek prestijli araclardan biri bence.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

dragut

Sagolasin Turgut tesekkurler, araci abinden alirken sohbet esnasinda isalah gelin arabasi da yaparsin demisti, o zamanlar pek ihtimal vermemistim ama dugun zamani benim alfamin nesi eksik dedim diger araclardan.Gercekten de 20 bin seviyesinde alinabilecek en yuksek prestijli araclardan biri bence.

Abim bu aracı 2 sene önce almaya karar verdiginde bana sahibinden linkini yollamıştı. O zamanki resimlerde de gelin arabası olmuştu :) Kaderin cilvesi olsa gerek bu arabayı alan galiba evleniyor. :D
"Alfa sevgisi"

Utku

Allah bir yastıkta kocatsın... :) Ben düğünümde sırf bir sürü örf, adet ıvır zıvır bitti diye pistten inmemiştim  :))

Sagolun, dugun stresi denen sey bence sirf bu orf adetlerden ve ailelerin isteklerinden kaynaklaniyor..3 ay once hic bir adeti yerine getirmemeye calisicam diyordum, gelin alirken davul-zurna, evden cikarken ugur parasina basmak, kina gecesi tulumbada el yikamak ( kina surmedik tabi o kadar da degil :)  derken yapilmadik adet kalmadi.

Umarim bundan sonra ugrasmayiz bu tur seylerle
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Yiğit Doğukan

Allah bir yastıkta kocatsın. Güzel bir yazı olmuş :)

Calibra

Mutluluklar diliyorum ben de :)
Alfa uzun yolda çok keyifli ve kesinlikle yormuyor. Ben de 2011'deki tatilimizde yaklaşık 3000 km sonunda bunu hissettim ve hep söylüyorum :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

ismet

Utkucum şimdi gördüm konuyu. Yazını kitap okur gibi okudum , çok da sevindim :) bazen bazılarının haddini bildirmekte fayda var. sırf daha fazla para verdikleri için daha iyi arabalara sahip olduğunu düşünüyor terbiyesizler :)

Düğünün de hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim. Ayrıca harika bir balayı yapmışsınız. Uçak biletini ayarlayabilirsem ilerde ben de düşünebilirim. Hem vize de yokmuş, on numara olur :)

Bu araç ikinci kez gelin arabası oluyor. Umarım senden sonraki sahibi için de bu vazifeyi layıkıyla yerine getirir ve mutluluklara vesile olur.

Yuvanızdan huzurun ve sağlığın hiç eksik olmaması dileğiyle, mutluluklar dilerim  :nazar:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

zephry

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim, keyifle okudum yazdıklarınızı...

Utku

iyi dilekler icin tekrar tesekkur ederim herkese..

Ismet valla 147 ile pek memnunuz birbirimizden.araban bana ugurlu geldi diyebilirim.Satacagim zaman bu araci alan evleniyor yazicam ilana  :p

Aksama phuketten bazi kareler paylasayim, hakkaten guzel memleketti.

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ismet

resimleri merakla bekliyorum :) daha sonra senden detayları da alıcam zaten  ;)

dragut

Ben de Phuket hayalleri kurmaya başladım iyice. Amcaoğlu da gitmişti geçen kasımda. İlerde senle beraber de gideriz diyor! Kısmet artık  :)
"Alfa sevgisi"

Alfadanadam

Ben de Phuket hayalleri kurmaya başladım iyice. Amcaoğlu da gitmişti geçen kasımda. İlerde senle beraber de gideriz diyor! Kısmet artık  :)

Alakasız olacak ama Yapı Kredi Adios kartın özelliklerini ve güzelliklerini bir araştırın derim. Özellikle donanımhaber'de çok kapsamlı konusu var. Gezmekten yorulabilirsiniz :)

dragut

Alakasız olacak ama Yapı Kredi Adios kartın özelliklerini ve güzelliklerini bir araştırın derim. Özellikle donanımhaber'de çok kapsamlı konusu var. Gezmekten yorulabilirsiniz :)

Bu önemli tavsiye için teşekkürler Bülent abi  :yukari-ok:
"Alfa sevgisi"

chao

çok hoş olmuş, keyifle okudum..Allah mutluluğunuzu ve Alfa Romeo keyfinizi daim etsin :)
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Qadesh

Hoş geldiniz aramıza :) İşin en zor kısmını (düğün) atlatmışsınız :) bundan sonrası yokuş aşağı iniş :D arada virajlar olacak elbette ama alfa'dan aldığınız tecrübeyle sorunsuz atlatırsınız umarım  :haydi: Allah mesut etsin mutluluklar  :arkadasim:
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

Utku

Hoş geldiniz aramıza :) İşin en zor kısmını (düğün) atlatmışsınız :) bundan sonrası yokuş aşağı iniş :D arada virajlar olacak elbette ama alfa'dan aldığınız tecrübeyle sorunsuz atlatırsınız umarım  :haydi: Allah mesut etsin mutluluklar  :arkadasim:

hahaaha, tecrube konustu sanirim, sagolun eksik olmayin..

çok hoş olmuş, keyifle okudum..Allah mutluluğunuzu ve Alfa Romeo keyfinizi daim etsin :)

Tesekkurler, sanirim sizde bu yola girmek uzeresiniz, kolayliklar dilerim
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ismet

Utku, Phuket resimlerini hala bekliyoruz  :)

Utku

Phuketle ilgili birkac fotograf koyalim, gitmek isteyenler gaza gelir belki

yarim saat dag bayir tirmandik bu kucuk arkadasla

buda egitimli yavru filimiz, 1 saat kadar suren guzel gosteriler yapti

civic taksi, araclarin cogu modifiyeli dedigim gibi

bu bar, nerdeyse futbol sahasi buyuklugundeydi, iceriye dogru uzanan onlarca mini bardan olusuyor 

biz slow lorisi severken arkamizda siki pazarlik donuyor :)

ping pong showlar heryerde, ciplak kadinlarin seyircilerle birlikte yaptigi erotik ama geyik gosteriler, gulmekten altimiza isedik bazi oyunlarda.bununla ilgili videolari netten arastirabilirsiniz, cekim yapmak yasakti. 

kapanisida ladyboy ile yapalim :) zorla geldi yanimiza, istemiyoruz diyoruz yuzukleri gosteriyoruz gitmiyor, soyundu durdu onumuzde danslar filan, bende yeter diyip poz verdim :) en son 5 tl ye tekabul eden bir para taktim ve gitti.

Kesinlikle bekar gidilirse cok daha fazla eglenilebilecek bi yer :) Fotograftakilerin cok daha fazlasini gorup yasayabileceginiz, cok degisik bi memleket.Ama biz yeni evli cift olarak da epey eglendik.
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ismet

erdem1904

aklıma Hangover 2 geldi birden  :))
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Qadesh

Son resimdeki travesti olmasın sakın :) Çakallarla Dans filmini izleyenler berberdeki sahneyi hatırlarsa çok gülerler :D :D

Alfadanadam

Son resimdeki travesti olmasın sakın :) Çakallarla Dans filmini izleyenler berberdeki sahneyi hatırlarsa çok gülerler :D :D

Ladyboy diyor ya zaten :)

Qadesh

Ladyboy diyor ya zaten :)

evet abi haklısın ona dikkat etmemişim :D