Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

200 bastım daha basarmı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koramiral

yeni yapılan motoru açmak için ara ara basıyorum en son 200 bastım kadran 240 daha gidermi acaba basayımmı ve bu 200 iyimi olduğunu gösterir motorun şimdiden teşekkürler 145 1.7 16v

not bir kaç gün önce Volkswagen 2012 jetta 1.4 TSİ turbo" ile (arkadaşımın) kalkışta geçerim geçemessin tarşıtması yaptık sonra ikimizde arabamızı yan yana yarış pozisyonunda bulduk ve başla dedim anahtarını verdim eline :) tabi sonra uzadı ama kalkışta verdim ayarı :)

Kubilay

Belki biraz daha gider ama 240'a kadar gitmez.Zaten 200 gördüğünüzde bile muhtemelen en az %10 sapma payı vardır.Motorun sağlığını ölçmek için son hız denemesi yeterli bir ölçüt değil ama yine de 200'lere kadar sağlıklı bir şekilde çıkıp sorun çıkarmadan yavaşladıysa muhtemelen iyi durumdadır.

agucba

145 1.7 16V'in fabrika verisi azami sürati 200 km/s'tir. %8'lik hata payını da eklersek görebileceğiniz azami sürat 214-216 km's'tir. Daha fazlasını beklemeyin. Yalnz Kubilay Bey'in yazdığı gibi sağlıklı motoru denemenin farklı yolları olmalı.  :)

///////////////

koramiral

yani daha basar gibiydim ama hafiften yalpalama gibi bisey yaptı birazda ben hızdan tırstım açıkçası ama acayip adrenalin oldu çünkü hiç hız yapamıyorum korkuyordum güzeldi hız hoşuma gitti:) ara ara tekrarlıycam tabi lpg inin anasını ağlatıyor :)

koramiral

bide şunu bilmek istiyorum ilk yavaşça kaltığında kadranda hiç hareketlenme olmuyor birazdaha basınca sonradan hareketleniyor arkadaşımın 146 . sındada öyle oluyor bilen varmı acaba bide sapma payı hata payı ne demek öğrenmek isterim

cem_dogan

You are not allowed to view links. Register or Login
yani daha basar gibiydim ama hafiften yalpalama gibi bisey yaptı birazda ben hızdan tırstım açıkçası ama acayip adrenalin oldu çünkü hiç hız yapamıyorum korkuyordum güzeldi hız hoşuma gitti:) ara ara tekrarlıycam tabi lpg inin anasını ağlatıyor :)
yalpalamamı.ip gibi gitmesi You are not allowed to view links. Register or Login anlamı kaldı boxerın
alfa sevgisi

koramiral

maşallah gidiyo da ben yinede korktum belkide bana öyle geldi hani aracın dingiller vs bozulunca araba geziyo derlerya onun gibi oldu bir an öyle oldu gibi geldi :)

cem_dogan

o suratleri test ediyorsunuz lastik suspansiyon ön takım kontrollerini tekrar tekrar gözden gecirin
alfa sevgisi

koramiral

lastikler 1 aylık daha sıfır balans yaptırdım salıncaklarıda değiştirdim yani ön düzene güvenim var

egeozal1

Bence aracınızda bir sorun yok hızlanmayı benzinle denerseniz çok daha iyi hızlanırsınız. :)

asklepios

Tolga033

:-X

cem meric

:)) Ali abi nerden buldun diycem ama inci'ye takılıyorsun galiba  :)) :))

asklepios

haberim yokmuş gibi çek panpa :D

Tolga033

egeozal1

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bir inci de benden :)

asklepios

egeozal1

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tolga033

o zaman bir tanede benden .  :))

kırazoğlu

:)))) siz 156 2.0 alın bende yeni motor yaptım Çeşme otobanında 3.20 BMW yedim valla :)))

asklepios

egeozal1

:)))) siz 156 2.0 alın bende yeni motor yaptım Çeşme otobanında 3.20 BMW yedim valla :)))
Öncelikle yediğiniz için 3.20 afiyet olsun :)
Ancak bütçe meselesi. Herkesin durumu kendine şimdi bana böyle birşey deseydiniz. İmkanımız varda biz mi almadık demek düşer. Lütfen darılmayın ancak herkesin bütçesi kendine keşke şöyle bir cümle kursaydınız. "156 2.0 tavsiye ederim ben çok memnunum" deseydiniz daha güzel olurdu.

Tolga033

Öncelikle yediğiniz için 3.20 afiyet olsun :)
Ancak bütçe meselesi. Herkesin durumu kendine şimdi bana böyle birşey deseydiniz. İmkanımız varda biz mi almadık demek düşer. Lütfen darılmayın ancak herkesin bütçesi kendine keşke şöyle bir cümle kursaydınız. "156 2.0 tavsiye ederim ben çok memnunum" deseydiniz daha güzel olurdu.

Ege bana 156 2.0 alın espri anlamında gibi geldi yukarda.  :)

egeozal1

Tamam espri anlamında gelse de bir özenme olabilir baktığında yediği araç 3.20 :D

EskiTüfek

Ben aynı arabayla ibreyi 2 kez döndürmüştüm. :/

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi