Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Brera'nın hiç görmediğiniz resimleri...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BARLAS

Brera hakikaten güzel bir araba...!!

Register or Login" border=0>

alfistihrn

Yanında bunlar olunca daha da güzel gözüküyorlar ama.

alfistihrn

Bu nasıl yandan duruştur yaa.

Edited by - alfistihrn on 03/12/2006  01:43:35

Edited by - alfistihrn on 03/12/2006  01:51:10

147TI

Konsept kesinlikle çok daha başarılıydı 4 koltuk yapcaklarına tek parça sadece kapı camıyla bu yukardaki gibi üretselerdi üretim esnasında efsane bi araba olur du hastayım bu konsept haline.

Kusursuz...

CuoreSportivo

Hep diyorum, yazik oldu su canim tasarima. Resmen apayri arabalar...

n/a

konsept haldeyken dikiz aynalari çok estetikti....üretim versiyonundakinin aynalari bana çok kaba geliyor..nerde o 156'nin güzelim aynalarindaki hava...

alfistihrn

Gerçekten görünütüsü hatlardaki değişiklilikle baya basitleştirilmiş. Bu konsept birebir çıksaydı fiyatı daha farklı olurdu kanısındayım. Daha ticari hale getirilmiş son haliyle bence.

bado

arkadaşlar kesinlike katılıyorum concept olan gerçekten daha başarılıydı.yazık ettler gerçekten..aynalr daha hoş aracın duruşu bi kere daha hoş daha sexi..şu motorun kaputuna bakın..motor ne kadar hoşş duruyor. keşke böle yapsalardı..

Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

n/a

Brera ve Juliet

t_e_m

sadece aynalar değil aracın tümünde konseptin çok gerisinde kalan bir estetik düzeyi var malesef. alfa brera'yı çıkarmakla bir cesaret örneği gösterse de konseptten uzaklaşarak hata yaptı...

alfistihrn

Brera yı conseptiyle birebir yapmamalarının geçerli bir sebebi vardır elbet. Bence birebir yapılsaydı hedefledikleri sınıftan çok üstün olucaktı.
You are not allowed to view links. Register or Login

t_e_m

geçerli olan sebep 159 ile ortak parça kullanımı ve konseptteki pahalı detaylardan kaçınma ile maliyetten kısma kaygısıdır, başka da bir neden yoktur.

n/a

bence 159,brera,spider,3lüsünün iç tasarımı aynı tamam hadi onu geçtim maliyetlerden dolayı ama ön tasarımları kesinlikle faklı olmalıydı.....gt yide bu yüzden 147 ile olan benzer iç tasarımı nedeni ile hiç beğenmiyorum ama dışı farklı