Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yaz tatili

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sbk0655

Benim tavsiyem Burdur dan sonra kesinlikle Fethiye üzerinden gitmeniz.Çünkü Antalya merkez den çok uzar yolunuz.Antalya demre - elmalı yolunu ise çok virajlı ve iniş çıkışlı ayrıca gidiş geliş yol olduğu için tavsiye etmem.En güzel ve rahat Fethiye yolundan gidebilirsiniz.

alfistahakan

Fethiyede yaşayan biri olarak KAŞ için Fethiye üzerinden gitmenizi öneririm.Antalyadan yolu uzatmış olursunuz.
Hakan
Forever Alfa

tugrul

Afyon Sandıklı'da Bosch Car Service var aklınızda bulunsun  ;)
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

ihsany

@erdem1904 Akyakaya bir aksilik olmaz ise mutlaka gideceğim

@ A.S.GÜMÜŞ Hocam bahsettiğiniz yolu hatırlıyorum, birkaç yıl öncede gitmiştim ordan, fena bir yol değildi. Ancak Antalyadan Kaş'a geçmek biraz uzun sanırım, duble yolda pek hız da yapamayacaksam Fethiye'den gitmek mantıklı görünüyor.

@sbk0655, @alfistahakan Fethiye yolu şimdilik mantıklı görünüyor, kışın gitmiştim o yoldan ama o sırada uyuyordum dolayısı ile pek hatırlamıyorum  :)

@tuğrul hocam, Afyon uyarınızı dikkate alıcam ama bir sorunla karşılaşmayacağıma dair bir inancım var içimde, yani sanırsam galiba inşallah  :D
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

ismail

Bence vapurla Yalova/Bursa ya geçip oradan kütahya istikametine gidilebilir. Daha az araba kullanmış olursunuz.

teflontawa

Daha 2 hafta önce oralardaydim antalya,kemer,göynük,Fethiye,marmaris,selimiye.....uzar gider güzergah benimkiyle ayni yollar gayet güzel rahatlıkla gidebilirsiniz.Yalnız Antalya-Fethiye yolu inanılmaz bozuk 100 km dağ yolu son 20 km micir mi adı herneyse ondan :haydi:.Orda lastigimiz patladı.simdiden keyifli yolculuklar
Siz iyisimi o tatilinize kafadan 3gun daha ekleyin. :serefe:
SENZA CUORE SAREMMO SOLO MACCHINE

teflontawa

Daha once forumda bahsedilmisti eskisehir yolundaki alfa eviden.
Ben gittim kimsecikler yoktu siz de bi ugrayin.O tenhada alfa evi tabelasi gorunce ne gaza gelmistim beee
SENZA CUORE SAREMMO SOLO MACCHINE

Alfadanadam

Ben uğradım ama adamlar ilk defa 159 görmüş gibi bakıyorlardı. Arabadan bile inmeden uzaklaştım :)

ihsany

You are not allowed to view links. Register or Login
Bence vapurla Yalova/Bursa ya geçip oradan kütahya istikametine gidilebilir. Daha az araba kullanmış olursunuz.

İsmail Bey vapurla Yalova/Bursa kaç saat sürüyor? Birde 2 kişinin bulunduğu araca ne kadar ücret alıyorlar?
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

ihsany

Daha once forumda bahsedilmisti eskisehir yolundaki alfa eviden.
Ben gittim kimsecikler yoktu siz de bi ugrayin.O tenhada alfa evi tabelasi gorunce ne gaza gelmistim beee

Alfa evi iyiymiş ama bizim Alfa Romeo ile ilgisi sadece isim benzerliği mi?
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

egeozal1

Hayır Zeytinoğlu Holding açmıştı fakat. 1,5 sene evvelde ihaleye düşmüş ve kapanmıştır? İçeride Gtv ve Spider afişleri olduğu söyleniyor.?

ihsany

Arkadaşlar Kaş'dayım şu anda, İstanbul'dan sonra sıcak geldi biraz :)
Dün sabah geldim buraya, Afyon'u problemsiz geçtim bu arada  :rock:
Fethiye-Kaş arasında bir kesimde anormal bir yol çalışması vardı, daha doğrusu yol yoktu, kazmışlar tarla gibiydi.. Burası çok güzel, fırsat bulabilen herkese öneririm  :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

ismail

Ben cevap yazacaktım ama siz gitmişsiniz bile  :D

wolkanku

otel tavsiyesi topicine de yazdım ama sanırım burası daha mantıklı olur yazmak için;

yine tatilim geldi.
1 ağustosta izine çıkıyorum bayramla birleştirdim 12 ağustosa kadar tatilim.
1-6 ağustos arası alternatiflerim;

*atina (alexender beach resort ve spa çok övülmüş booking.comda)
*bozcaada (fahri otel olabilir)
*çeşme (tam concon döneme geleceği için son alternatif)

şöyle bir durum var,
vize almaya çok üşeniyorum ve boşa vize parası vermek de istemiyorum (önümüzdeki ay arabanın muayenesi,baktığım kedilerin veteriner borçları vb. zaten bi dünya masraf var).

siz ne dersiniz? bas parayı git atinaya mı yoksa bozcaada mı? bozcaadada biraz sıkılırız gibi geliyor ama bilemedim.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

KAKIRMAN

Valla Karadenize gideceksin çıkacaksın yaylalara...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

FB10ur

Kardeşim sakin huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsan, durumlarını çok zorlamak istemiyorsan bozcada gayet güzel bir yer..

wolkanku

aynen, durumları çok da zorlamadan, deniz güneş, sakinlik sükunet, akşamları tatil bölgesi meydanlarında dolaşılabilecek gibi bir yer ise bozcaada ideal olacak gibi geliyor.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Kibitzer

Biz de iki gün önce 24-31 Temmuz için yer ayırtacaktık, sonradan 27-28 Temmuz'da sınav görevi olabilir durumu çıktı. Üstelik yer ayırtmak üzere olduğumuz otel A.S.GÜMÜŞ'ün çalıştığı otele yakındı baya. Şimdi sınavda görev alıp almama durumuna göre tekrar değerlendireceğiz.

En önemli kriterimiz deniz. Kumsal ve hemen derinleşmeyen, dalgası az bir yer arıyoruz. Herşey dahil istiyoruz çünkü bir kere Ölüdeniz'de yıldızsız bir otelde yarım pansiyon kaldık ve bir haftada Belek'te beş yıldızlı herşey dahil otelde harcayacağımızdan fazlasını harcadık. Kişi başı maksimum 150TL ve iyi bir yer arıyoruz, birkaç yıl tatile gidemeyeceğiz muhtemelen, bu nedenle iyi bir yerde tatil yapmak istiyoruz. Belek güzel ama fiyatlar çok zorluyor bütçeyi. Başka tavsiyesi olan var mı?

A.S.GÜMÜŞ hocam,sizin otelde fiyatlar ne olur 24-31 Temmuz arası. Tatil sitelerinde 220TL civarı yazıyor ama, bir indirim olur mu?

Teşekkürler.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

FB10ur

aynen, durumları çok da zorlamadan, deniz güneş, sakinlik sükunet, akşamları tatil bölgesi meydanlarında dolaşılabilecek gibi bir yer ise bozcaada ideal olacak gibi geliyor.

Bu söylediklerin doğrultusunda en ideal yer bozcaada görünüyor,cunda'ya baktın mı fiyatları yüksek olabilir gerçi ama söylediğin tarihlerde nasıl olur hiç bilmiyorum..

fevkalbeser12

Şu ara ramazan yüzünden fiyatlar uygun olur diye düşünüyorum.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

FB10ur

Şu ara ramazan yüzünden fiyatlar uygun olur diye düşünüyorum.

Başkan artık ramazan-normal zaman ayrımı pek kalmadı gibi çoğu otellerde..

Alfadanadam

Biz de iki gün önce 24-31 Temmuz için yer ayırtacaktık, sonradan 27-28 Temmuz'da sınav görevi olabilir durumu çıktı. Üstelik yer ayırtmak üzere olduğumuz otel A.S.GÜMÜŞ'ün çalıştığı otele yakındı baya. Şimdi sınavda görev alıp almama durumuna göre tekrar değerlendireceğiz.

En önemli kriterimiz deniz. Kumsal ve hemen derinleşmeyen, dalgası az bir yer arıyoruz. Herşey dahil istiyoruz çünkü bir kere Ölüdeniz'de yıldızsız bir otelde yarım pansiyon kaldık ve bir haftada Belek'te beş yıldızlı herşey dahil otelde harcayacağımızdan fazlasını harcadık. Kişi başı maksimum 150TL ve iyi bir yer arıyoruz, birkaç yıl tatile gidemeyeceğiz muhtemelen, bu nedenle iyi bir yerde tatil yapmak istiyoruz. Belek güzel ama fiyatlar çok zorluyor bütçeyi. Başka tavsiyesi olan var mı?

A.S.GÜMÜŞ hocam,sizin otelde fiyatlar ne olur 24-31 Temmuz arası. Tatil sitelerinde 220TL civarı yazıyor ama, bir indirim olur mu?

Teşekkürler.

2 senedir Kemer,Tekirova'ya gidiyoruz tatil için. Kumsal var ancak deniz içi taşlık ve deniz ayakkabısı olmadan pek hoş değil. Ayrıca hızlıca derinleşen bir denizi var. 2 metre sonra boyunuzu aşıyor. O açıdan o bölge uygun değil.

A.S.GÜMÜŞ

Zafer bey, Bülent bey yazmış denizin durumunu, bu açıdan sizin aradığınız özellikte değil, ayrıca sanırım siz ilk mesaj da yazan Belekte çalıştığım zamanlardan bahsetmişsiniz  :) artık o bölgede çalışmıyorum, istediğiniz deniz özelliğine göre Kundu, Belek ve Boğazkent tarafları biçilmiş kaftan ancak yüksek sezondayız istediğiniz fiyata bulur musunuz bilemiyorum. Bu fiyatlara ancak Eylül ayında bulabilirsiniz ki bence Antalya'nın en güzel zamanıdır. Keşke erken rezervasyon yaptırsaydınız.

07 DH 800

Kibitzer

Zafer bey, Bülent bey yazmış denizin durumunu, bu açıdan sizin aradığınız özellikte değil, ayrıca sanırım siz ilk mesaj da yazan Belekte çalıştığım zamanlardan bahsetmişsiniz  :) artık o bölgede çalışmıyorum, istediğiniz deniz özelliğine göre Kundu, Belek ve Boğazkent tarafları biçilmiş kaftan ancak yüksek sezondayız istediğiniz fiyata bulur musunuz bilemiyorum. Bu fiyatlara ancak Eylül ayında bulabilirsiniz ki bence Antalya'nın en güzel zamanıdır. Keşke erken rezervasyon yaptırsaydınız.

Ben sizi halen Belek'te çalışıyor zannettiğim için o şekilde yazmıştım :))
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT