Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 159 Orta Konsol nasıl sökülür?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Normalde arabanın heryerini kendim söker takarım. Serviste bile rahat duramayan biriyim ama geri vites kamerası vs de işin içinde olunca canım sıkılıyor, güvenemiyorum. Gerçi elimde arka kameranın sinyalini wireless olarak aktarabilecek ekipman da mevcut. Onu hanımın arabaya takmak için almıştım ama bu arabaya arkadan öne kablo çekmek için söktürmektense bunu bu işe ayırabilirim :)

Bende aynı sizin gibiyim. Aslında kamerayı bile kendiniz rahatça çekebilirsiniz. Çok zor olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.

Alfadanadam

Normalde arabanın heryerini kendim söker takarım. Serviste bile rahat duramayan biriyim ama geri vites kamerası vs de işin içinde olunca canım sıkılıyor, güvenemiyorum. Gerçi elimde arka kameranın sinyalini wireless olarak aktarabilecek ekipman da mevcut. Onu hanımın arabaya takmak için almıştım ama bu arabaya arkadan öne kablo çekmek için söktürmektense bunu bu işe ayırabilirim :)

Bende aynı sizin gibiyim. Aslında kamerayı bile kendiniz rahatça çekebilirsiniz. Çok zor olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.

Cumartesi rahat kafayla bu işi yaparım muhtemelen :)

KAKIRMAN

Nerde yapacaksın yer belirt damlayalım (şaka maka belli mi olur  ;) )
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Alfadanadam

Cumartesi Kdz. Ereğli. Beklerim, ciddiyim :)

Tapatalk

KAKIRMAN

Azot mazot olayı süpermiş vesselam eve bile giderken kısa yol varken otobana dalıp çıkıyorum. Belli mi olur Ereğli'ye dadanırız.
The Machina List

hi_cazz

Yakında olsaydık tüm alet edevatla yanınızda olur, beraber yapardık.

Alfadanadam

Güzel olurdu ama :)
Ev ve araba envai çeşit alet edevat dolu. O konuda sıkıntı yok ama eğlenceli olurdu :)

Tapatalk

egeozal1

Bülent abi ben geleyim diyecem çoluk çocukla mı uğraşıcaz dersin olmaz ben gelmeyim gerçi demezsinde bi yandan double din ile uğraşıp bir yandan sohbet etmek zor olur. Ereğli'ye gelmekte ne var İstanbuldan çok uzun sürmüyor daha önce gelmiştim. Ereğli çok güzel bir yer. Sahili falan çok hoş. :) Birde ebeveynlere danışmadan olmaz  :yukari-ok:

ar.159

Arkadaslar ben dobledini satmayı düşünüyorum su sıralar aklınızda olsun pioneer avh 4440 bt modeli
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

egeozal1

Arkadaslar ben dobledini satmayı düşünüyorum su sıralar aklınızda olsun pioneer avh 4440 bt modeli
Özelden fiyat ve ürün bilgisini rica ediyorum. :)

wolkanku

bülent abi, cariumda sökeceğim deseydin ben de gelirdim, hatta ben de gaza gelip söküp, siyah folyo kaplattırabilirdim :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Alfadanadam

İstanbula gelsem olurdu ama artık takmam lazım. Zor duruyorum be :)

Tapatalk

wolkanku

İstanbula gelsem olurdu ama artık takmam lazım. Zor duruyorum be :)

Tapatalk

hadi gel yarın gel :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Alfadanadam

Mümkünatı yok gelmemin. Bir iftar organizasyonu olursa nasıl gelirim onun hesabındayım ben hatta. İzinler vs sebeplerle çok şehirdışı kaldım, benim işim bu kadar şehirdışında olmaya pek müsait değil. En son laf yiyeceğim ki bunu hiç istemiyorum.

A.S.GÜMÜŞ

Sen Dbl din takıyorsun ama Bülentim şu var, Android multimedya cihazı Torq programı falan canavar gibi sürekli çalışır
fiyatı alibaba da 500 küsür dolar
Astra için bulmuştum ama Alfa içinde illaki vardır

birde bu var :

07 DH 800

Alfadanadam

Haftasonu montaj işi iptal oldu. Başka işler çıktı. hayırlısı

wolkanku

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

KAKIRMAN

kaderde cariumda beraber sökmek var :)
İftar da yapılabilir  8)
The Machina List

egeozal1

İftara bende katılabilirim tanışırız. :)

hi_cazz

Senin kendi konsoljnu sökesin varda, adam arıyosun :D

wolkanku

ohoo her pazar boş oturduğumda içimden sökmek geliyor da hiç yeltenmiyorum. 159'u kırıp dökmek istemiyorum.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

ohoo her pazar boş oturduğumda içimden sökmek geliyor da hiç yeltenmiyorum. 159'u kırıp dökmek istemiyorum.

Sök bence, hiç kırılıp dökülecek birşeyi yok. Vaktim olsa fırça izli aliminyum görünümlü folyo alıp kaplıcam. Vakit yok.

ar.159

Walla arkadaslar bende orta konsoldan nemnunum ama klima Ünitesi'ni fircalanmis koyu renk metale yada pianoblack kaplamak istiyorum ama cok zor gözüküyor sizce memnun mu yada yurt dışı sitelerde hazır kalipli kaplama seklinde birsey gördünüz mu hiç?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Walla arkadaslar bende orta konsoldan nemnunum ama klima Ünitesi'ni fircalanmis koyu renk metale yada pianoblack kaplamak istiyorum ama cok zor gözüküyor sizce memnun mu yada yurt dışı sitelerde hazır kalipli kaplama seklinde birsey gördünüz mu hiç?

Klims kontrol ünitesinin ön kısmını tamamen sökmeden kaplamak bence imkansız. Sökmek zor mudur derseniz, kişiye göre değişir. Bence zor olmasa gerek. Ayrıca konsoldaki desenden farklı bir desen kaplarsanız bence hoş durmaz. Konsolla beraber kaplarsanız belki olabilir.

ar.159

Klims kontrol ünitesinin ön kısmını tamamen sökmeden kaplamak bence imkansız. Sökmek zor mudur derseniz, kişiye göre değişir. Bence zor olmasa gerek. Ayrıca konsoldaki desenden farklı bir desen kaplarsanız bence hoş durmaz. Konsolla beraber kaplarsanız belki olabilir.
Bence zor ama hani belki kalip seklinde olsa tuşlar sokulmeden yapışacak sekilde olsa cok kolay olur. Konsolla aynı renk olursa bence kaybolur ben teyp kısmıyla aynı renk yapıp mesela ikiside pianoblack gibi, kontrast oluşturmak istiyorum.
34 AV 0020 COMING SOON!!