Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bu Ne Merak :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0" alt=""/>

Tufan

Türkiye değil galiba. Ama adam Türk olabilir...

n/a

Alfa standında çekilmiş olmasıda onu legal bir entry yapmış : )

anIL(34an623)

Türkiye'de olmaz böyle bir olay. Türk insanının yapmayacağından değil, dayak yeme korkusundan Register or Login" alt=""/>

n/a

anıl bende öyle diyodumda geçen bi form gördüm googleda gezerken OHA BURASI TÜRKİYEMİ DERKEN taxim meydanı beşiktaş falan kal geldi sokaga cıkasım gelmio :)

Tufan

sercan ne dediğini anlamadım ben, nerede ne gördün?

anIL(34an623)

sercan kardeşim ben de anlamadım be Register or Login" alt=""/> 

anlatsana ne gördün...

n/a

Abi googleda gezioyodum bi site ismi gördüm merak edip bi girdimki...

Aa Beşiktaş meydanı Taxim cadde bakırköy yer altı çarşısı merdivenleri bazı yerlerde arkadaşların elinde foto mak. Bayanların resimleri yukardaki resime benzer :(

adamlar her türlü şeyi yakalamışlar yakında sokaklarda gezemicez ve bu formdan bi çocukta geçen gamze özcelik olayında tutuklanmıştı bıraktılar.

n/a

n/a

Supermis bu yaa :) Cok guldum.Bu tip teknoliji hirsizlarina dikkat etmeli bayanlar.

Serc o sitenin adresi ne?

n/a

berki ilgilendiren bi konuya degindik :)))

n/a

Konu basarili sercancim devamini bekliyoruz :)))

n/a

İzmir sallanıyor adam haala konunun peşinde : )

anIL(34an623)

sadece izmir mi? biz buradan (istanbul-ataköy) sallandık be. nasıl oluyorsa artık Register or Login" alt=""/>

n/a

Cidden mi.. O kadar hissedilirmi ki.. ??

quote:

anIL(34an623) wrote:

sadece izmir mi? biz buradan (istanbul-ataköy) sallandık be. nasıl oluyorsa artık Register or Login"/>

anIL(34an623)

az da olsa hissedildi ya. hatta avcılar-bakırköy-büyükçekmece sahil şeridinin tamamında hissedilmiş. izmir falan denince biz korktuk: "burdan hissedildiyse izmir yıkılmıştır" falan diye. bi prof hoca söyledi depremin türüne bağlıymış. ondan hissedilmiş.  

bi de bizim ataköy gökdelen hesabı. bizim aptlar nerdeyse rüzgarda bile sallandıkları için onun da etkisi oldu tabi.

n/a

Evet bende biraz önce cnnturk'te dinledim hissedilmiş... İzmir'de sokaklar gündüz gibi şu anda.. arabayla turlayanlar, gezinenler.. Bakkallar bile açtı : ) 

anIL(34an623)

sewgili tolga sen de böylece dha(doğan haber ajansı) , anadolu ajansı, iha (ihlas haber ajansı) gibi kurumlara da fark atttın yani. tüm eş dost     izmir'deki gelişmeleri senden takip ediyoruz canlı canlı  Register or Login" alt=""/>

n/a

: )) Millet sokakta ben siteyle uğraşıyorum zaten baştan komik olan şey o.. Demin indim sigara almaya bütün komşular aşağıda " neerdesin sen yahu " diyorlar. Bakkal açmış millet içeride .. dedim kriz merkezi oluşturmuşsunuz : ) Bakkalda diyor abi satış olur diye açtık.. Herkes bi garip anlıycağın : )

anIL(34an623)

ben mi çok korkağım bilmiyorum ama sen de biraz aşağıda takılsan fena olmaz benceRegister or Login" alt=""/> artçısı war, öncüsü war, bağımsızı war. çeşit çeşit bu illet. bu sırada alfa güwenilir bir yerde di mi? aman abi Register or Login" alt=""/>

n/a

hehe tabii : )) geçen günkü depremde olduğu gibi onu açığa aldım.. neme lazım kiremit düşer direk yıkılır filan ..

Depremin bana zararı sevgili jean paul şişemin kırılması oldu.. 1 hafta banyo kokar artık : )

n/a

CNN Turkte bayan bir prof kişisi açıklama yapıyor.. Ne zaman uyandın ne zaman makyaj yaptın diyesi geliyor insanın : )

anIL(34an623)

Başbakanlık, Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi: Devletimiz, bütün yaraları saracaktır!

sevgili tolga parfümüm kırıldı diye sızlanma lütfen. bak gözün aydın. adamlar söz vermiş işte. daha ne istiyorsun Register or Login" alt=""/>

ben kaçıyorum azar azar. allah korusun bi deprem olursa gelir bakarım sana Register or Login" alt=""/> kolay gelsin. ii geceler...

Alfa 156

Sercanım nerden bulursun bunları yaa

Onur

deprem eğlenceliydi walla ben çok eglendim :))

fotoya gelince ne var bunda ben anlamadım. adam yürüyen aksamı merak edip çekmişRegister or Login" alt=""/>