Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Fatih Altaylı Brera yı test ediyor...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bado

arkadaşlar o brera zincirlikuyuda duruyor..ayrıca autoshowdaki 147 blackline'da zincirlikuyuda..güselim breralar 147 ler 159 lar açık parkta bekletıliıyorlar.
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

BARLAS

Autoshowdaki kırmızı blackline mı zincirlikuyu'da? Ben geçen hafta oradaydım ikisinide göremedim, hatta o gün işte kadın bana blackline gelmeyecek Türkiye'ye dedi...

bado

quote:

Autoshowdaki kırmızı blackline mı zincirlikuyu'da? Ben geçen hafta oradaydım ikisinide göremedim, hatta o gün işte kadın bana blackline gelmeyecek Türkiye'ye dedi...

ewt aynen öyle...autoshowdaki blackline..per perişan leş gibiydi..arka tarafta.. yıkamanın yanında mavi brerayla yanyanaydı..onun cantlardan istıom bndee bir daha görme sansı buldum orada cantlarıı.gittim baktım yanii..orada sana kim dedyse sallamışş..belki gelmes ama fuardaki orada.. mesela gt vardıya blackline fuardaki o satıldı mesela fuardayken ynımda bastırdılar parayı..

BARLAS

Bide siyah blackline vardı. Onu satmışlardı fuar sırasında biliyor musunuz??

bado

147 mi GT mi_?

n/a

quote:

Bugünkü Sabah gazetesinin Pazar ekinde yer alan bu ilginç testi You are not allowed to view links. Register or Login okuyabilirsiniz...

180 derece nasıl dönmüş anlamadım....Brera nın en kuvvetli ekipmanlarından biri de freni...Canım Türkiyem, adam yokluğu ve Celebi bir an aklıma geldi....

BARLAS

quote:

147 mi GT mi_?

147 Blackline da vardı ya autoshowda, onu diyorum. Ortalıkta yoksa onu fuar sırasında sattılar demektir.

n/a

quote:

quote:

Bugünkü Sabah gazetesinin Pazar ekinde yer alan bu ilginç testi You are not allowed to view links. Register or Login okuyabilirsiniz...

180 derece nasıl dönmüş anlamadım....Brera nın en kuvvetli ekipmanlarından biri de freni...Canım Türkiyem, adam yokluğu ve Celebi bir an aklıma geldi....

gerçekten komik....alfa romeo gibi yol tutuşu konusunda uzman bir markayi hele ki brera gibi top modellerinden birini el freni kullanmadan spin attirabiliyorsa fatih altayli , collin mc rae ye bile rakip olur rally de...

bol keseden sıkmış

BARLAS

Yine de reklamın iyisi kötüsü olmaz, reklam olmuş işte...

bado

quote:

quote:

147 mi GT mi_?

147 Blackline da vardı ya autoshowda, onu diyorum. Ortalıkta yoksa onu fuar sırasında sattılar demektir.

o blackline deildi..autoshowda gt ve kırmzı 147 blacklinde idi.. o siyah 147 collesıone.. du.

BARLAS

Haaa, ben özel(!) nedenlerden dolayı sadece kırmızı ile ilgilenmiştim, ama o siyahın da koltukları güzeldi...

ck-alfa147

siyah olan collezıone (147)satılmadı bursa tofaş fabriksında duruyor o da hala...

siyah gt blacklıne satıldı isatnbul fuarda...

o da tr deki tek blacklıne gt şu anda...
pazarlama direktörlüğü halen araştırma yapıyor getirip getirmeme konusunda...

n/a

sanırım fuardaki gt blackline 1.9 dizeldi diil mi??

bado

ewt öyleydii.. 1,9 dizel