Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir iftar organizasyonu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asklepios

Sabah işe giden kim :) Ramazanda 12.00-17.00 part-time çalışıyorum ,patrondan torpilliyim :)

fevkalbeser12

E o zaman daha ne?:) kesin geliyorsun o zaman:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

asklepios

Valla Kemalim,kalma işi olmaz çünkü bebeğim beni bekler...olursa başta dediğim gibi olur ama hem geliş zor hem de dönüş...olmaz yani  :(

Aha!!! Aklıma müthiş bir fikir geldi...İftar buluşmasını Bodrum'da yapalım :yukari-ok:  :D

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

dr_eros

Ben de gelmeyi istiyorum. Forumun yanındaki Sevim lokantası ve deniz park 2'si de güzel yerler. 

Anıl

Forumun karşı tarafındaki yerlerden birisi olur da saat kaçta buluşalım 20:00 geç mi?
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

20.00 bence iyi. Anca sipariş veririz yerleşiriz:) benimde bi arkadaş gelicek yeni seat leon aldı hem bi onuda inceleriz:)
                         jeremy clarkson

Anıl

Gelsin tabi, o zaman saat 20:00 da forum karşısı Sevim lokantası uyar sanırım millete!

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Artık Ümit gelmemezlik yapmaz inşallah:)
                         jeremy clarkson

dr_eros

mahoretti

You are not allowed to view links. Register or Login
20.00 bence iyi. Anca sipariş veririz yerleşiriz:) benimde bi arkadaş gelicek yeni seat leon aldı hem bi onuda inceleriz:)

Hah.. bi SEAT eksikti. Tamamladık forumda  :haydi:

Rezervasyon gerekir.  :alfisti: adına HONDACI KEMAL  halleder o işi.... Sayı kaç oldu son aşamada ?

Burak

ayarlıya bilirsem bende gelirim  :)
1997 Gtv V6 TB

fevkalbeser12

Hah.. bi SEAT eksikti. Tamamladık forumda  :haydi:

Rezervasyon gerekir.  :alfisti: adına HONDACI KEMAL  halleder o işi.... Sayı kaç oldu son aşamada ?
Abi artık kabullenin başka araçları:) Sanırm sayı olarak iyi ihtimalle katılım çok olursa, 7-8 kişi oluruz galiba. O zaman ben halledeyim rezervasyon olayını. Mahmut abi istediğin bi yer var lokantadan şu köşe olsun bu köşe olsun diye?:)
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

ayarlıya bilirsem bende gelirim  :)
Burak gel sende ya bekleriz muhakkak.
                         jeremy clarkson

Anıl

24 Temmuz 2013 Çarşamba günü, Forum Bornova karşısındaki Sevim Lokantasında bahçede yer ayırttım. Menü veya ücret standartı yok,herkes yeme kapasitesine göre ücret ödeyecek. Saat 20:00'da görüşmek üzere cemaat :p

1998 GTV V6 TB

mahoretti

ne ??? birde ücret mi ödiycez )))))))))))))))))

zephry

tabiki ödiyeceğiz abi, iftar çadırı değil ya orası:)

asklepios

Sevgili İzmirli Alfisti dostlarım;

Düşündüm,kendimi tarttım ama yok...Tam iftar saatinde İzmir'e araba sürersem ya katil olurum ya mefta  :D

O yüzden, daha müsait bir zamanda inşallah :alfisti:

Anıl

Sağlık olsun,birdahaki organizasyona bekleriz artık...Mahmut abi,bizim belediye'nin iftar salonu var istersen oraya gidelim,ya da Sevim'de 1 bardak su içersin fazla tutmaz :D Ramazan bitmeden birde teravi organizasyonu yapalım,bu sefer Kemal cami hocasını arasın bize yer ayarlasın,arabaları da cami bahçesine park ederiz :p

1998 GTV V6 TB

Sportivo

Arkadaşlar şu topici açıldığından beri izliyorum, elim klavyeye gidiyor gidiyor, her seferinde vazgeçiyorum birşeyler yazmaya. Gelmek istiyorum ama hanıma mevzunun lafını bile açamıyorum. Geçen hafta dünkü Atatürk stadındaki GS-Malaga maçına gitmek için izin istedim bir sürü zılgıt yedim :) alfisti buluşması konusunda hiç şansım yok gibi, aslında eşli olsaydı gelme olasılığım daha yüksek olabilirdi. Evde 6 aylık çok yaramaz bir oğlumuz var, uyumuyor ve sürekli kucakta durmak istiyor ve eşim bütün gün ben işten dönene kadar tek başına bakıyor , ben işten gelir gelmez bebişi kucağıma atıp ben bittim biraz da seni bitirsin diyor. Son aylarda vaziyet bu şekilde. O yüzden hal böyleyken izin isteyemiyorum açıkçası. Yine de forum morum falan bir şeyler uydurup kandırabilirsem gelmenin planlarını yapıyorum ama söz veremiyorum, gelebilirsem sürpriz olur.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Anıl

Anıl Sultan der ki, bekarlık sultanlıkmış arkadaş...Benim bebeğimde örtülü,garajda duruyor,kucak şart değil,haftada bir pışpışlıyorum sadece :p

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Anıl Sultan der ki, bekarlık sultanlıkmış arkadaş...Benim bebeğimde örtülü,garajda duruyor,kucak şart değil,haftada bir pışpışlıyorum sadece :p
Ooo Anıl nispet yapıyorsun bize:) Ben aslında teravih organizasyonu değilde sahur organizasyonu yapalım dicektim:) Sabaha kadar organizasyon:) Hem Ali'de gelir o zaman iftarını yapar gelir bu tarafa:)
                         jeremy clarkson

erdem1904

Hikaye çok tanıdık  :) Benzer şeyleri yaşamışız, yaşıyoruz...  :)

Arkadaşlar şu topici açıldığından beri izliyorum, elim klavyeye gidiyor gidiyor, her seferinde vazgeçiyorum birşeyler yazmaya. Gelmek istiyorum ama hanıma mevzunun lafını bile açamıyorum. Geçen hafta dünkü Atatürk stadındaki GS-Malaga maçına gitmek için izin istedim bir sürü zılgıt yedim :) alfisti buluşması konusunda hiç şansım yok gibi, aslında eşli olsaydı gelme olasılığım daha yüksek olabilirdi. Evde 6 aylık çok yaramaz bir oğlumuz var, uyumuyor ve sürekli kucakta durmak istiyor ve eşim bütün gün ben işten dönene kadar tek başına bakıyor , ben işten gelir gelmez bebişi kucağıma atıp ben bittim biraz da seni bitirsin diyor. Son aylarda vaziyet bu şekilde. O yüzden hal böyleyken izin isteyemiyorum açıkçası. Yine de forum morum falan bir şeyler uydurup kandırabilirsem gelmenin planlarını yapıyorum ama söz veremiyorum, gelebilirsem sürpriz olur.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Ferhat_27

İş stresi ve yorgunluğu üzerine birde çocuk bakıyorsunuz ,valla sizin için üzülüyorum ,bir daha evlenecek olursanız kızı doğudan alın ,benden söylemesi ,yazık size cık cık cık cık   :D  mesela bizim evde en son sözü ben söylerim,,,,,,,,, Emrin olur hanım ,başüstüne,hemen yaparım ,,,,,, derim  :p

Sportivo

Eyvallah hocam, ben de bir ben mi varım böyle diyor paranoya yapıyordum kendi kendime.

Anıl senin yavru da bebekten ziyade canavar. Sen tabii bekarlığa tornistan yaptın kurtardın :)

Ferhat bey, artık geçti , doğudan da bana kız vermezlerdi, müstakbel kayınpederler ayar olurdu bana diye tahmin ediyorum
Alfa Romeo 156
35 AU 4494