Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık Jant (Giu İçin)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login
bunların 18 ini kastetmedim sizin jantlarınızın 18 kastetmiştim
18 '' tirbune olanlardan mı demiştim
Hocam yanlış anlaşılma yok evet asıl türbinler 18 lerde. Fakat bunlar da türbin diye geçiyor (yanlışım varsa düzelitle)

Şekil olarak türbin olarak adlandırılıyor bu jantlar . Fakat kataloglarda ismi Sport olarak geçiyor. Senin istediklerin 17 Super Sport olarak geçiyor İlhan hocam.

depeche101

Tüm Jülyet katalog jantlarını da koyalım ;

baslikaya

ben 35 no lu resimlerdeki mi diye sormuştum? 18 sert geliyor bazılarına değiştirmek istiyor ben de 18 e geçmek istiyordum bu yüzden sormuştum teşekkürler
GİULİETTA DİZEL DİSTİNCTİVE 2012

KAKIRMAN

Okan Hocam açıklayıcı bilgiler için teşekkürler... Bu arada bir önceki mesajlarımda bunların 18'' yok ki ifadem yanlış anlamaya mahal veriyor. Düzeltme yaptım mesajda ;)
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

baslikaya

kakırman kardeşim yardımcı olamadığım için üzgünüm umarım aradığın gibi bişey bulursun
GİULİETTA DİZEL DİSTİNCTİVE 2012

ozoozo

55E deki jantı özenle arıyorum ama yok :)

Sercan Keklik

Tüm Jülyet katalog jantlarını da koyalım ;

ben olsam sol alt köşedekileri alır, jantları ilhan hocama satardım :D
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Veloce

2000TL veririsin en fazla... Ben de Sercan'a katılıyorum. Çokta şık olur ;)

emin

İlhan abi, bendeki GT'nin eski sahibi Tufan Abi ulaştım. Jantlarından memnun gözüm alıştı değiştirmek istemiyorum diyor.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

asklepios

İlhan abi; tabii ki zevk meselesi ama öyle yana yakıla aranacak bir jant değil sanki...Senin jantlar daha güzel bence :yukari-ok:

ozoozo

İlhan abi; tabii ki zevk meselesi ama öyle yana yakıla aranacak bir jant değil sanki...Senin jantlar daha güzel bence :yukari-ok:

+1903 :) bence çok daha güzel duruyor,Yay ile beraber keskin,keskin :)

Veloce

İlhan hocam bence macera arama... Ben hem 18'li hem de 17'li Gui kullanıyorum şu an... İkisinin arasında fark yok denecek kadar az. GQV sert olmasına rağmen söylüyorum bunu hemde. Birşey alınacaksa 18" alınmalı fikrimce... Gönlüne göre olur inşallah...

asklepios

Aynen...birşey alınacaksa 18"

KAKIRMAN

Aslında benim bu jantlara kafaya takmamın nedeni birazda klasik olmasından dolayı ve de yuvarlaklara karşı ( :D :D) alerjim var. Bir nevi de 145 Qv leri andırdığından hoşuma gidiyor. Ama şu bir gerçek 18 türbin jantlar (koyu olanlar) gri giuya da dehşet gider o da bir gerçek. Şu aralar kendime çok ama çok kızıyorum ve kendime net bir sözüm var. Sakın buradaki arkadaşlar yanlış anlamasın sözüm onlara da değil. Son zamanlarda yaşadığım olaylar ve de edindiğim acı tecrübeler neticesinde artık bir şey alacaksan sıfırını al mantığını kendime ekol edindim. Olmadı bakıma gittiğimde türbinlerin fiyatına bakarız + lastik olayı var işin içinde bir de...
The Machina List

Fatihob

..

ismet

hiç beğenmedim bu jantları.. 18 türbinler ise efsane.. giu'm ve param olsa, alternatifsiz tek seçeneğim türbin olurdu..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

asklepios

Çok şık  :yukari-ok:

Oğuz

Collezione Pack alınca bunların koyusu geliyor sanırım. Bunlar 17 mi ?
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

egeozal1

ozoozo

bu ilandaki jantı hala arıyorum arada yazıp,araştırıyorum :) giu ya en çok yakışanlardan birtanesi belkide en çok yakışanı :)

KAKIRMAN

Güncel yok mu yuvarlak jantlardan  :kahve:
The Machina List

Veloce

Aslında benim bu jantlara kafaya takmamın nedeni birazda klasik olmasından dolayı ve de yuvarlaklara karşı ( :D :D) alerjim var. Bir nevi de 145 Qv leri andırdığından hoşuma gidiyor. Ama şu bir gerçek 18 türbin jantlar (koyu olanlar) gri giuya da dehşet gider o da bir gerçek. Şu aralar kendime çok ama çok kızıyorum ve kendime net bir sözüm var. Sakın buradaki arkadaşlar yanlış anlamasın sözüm onlara da değil. Son zamanlarda yaşadığım olaylar ve de edindiğim acı tecrübeler neticesinde artık bir şey alacaksan sıfırını al mantığını kendime ekol edindim. Olmadı bakıma gittiğimde türbinlerin fiyatına bakarız + lastik olayı var işin içinde bir de...

Hocam bak macera arama dedim hiç kulak vermedin bana :) Koyu renk turbine ler takım olarak 4200 tl civarında. Bu jantlar tek tek satılıyoruz çok yazıkki takım olarak ayrı bir parça kodu ile sunulmuyor. Benimkiler ise gri olanlar jant başına 25 tl falan daha ucuzlar...

Bence sen ya yukarıdaki resimlerde görülen orjinal janları tercih et (2000 tl civarı) ya da replikan 8C tercih et (1050 tl civarı) lastikleri de "0" kumho Ku31 al bitsin gitsin. Aşırı performanslı kullanıp, yüksek süratlerde viraj denemeleri yapmıyorsan bu lastiklerden aşırı memnun kalırsın. Bu lastikler içinde + 900 TL diyelim... Gayet makul...

Not: Gönül isterdiki, Alfa Romeo ruhunu çok güzel yansıtan yuvarlak delikli jantların 18" inç büyüklüğünde olanları üretilmiş olsaydı...

Veloce

İstediğin jantların orjinali tek alındığında tanesi 982 TL. Set olarak parça kodu var mı ona bakacağım...

egeozal1

Parça kodlarına nereden bakıyorsun Volkan abim?

Veloce

Parça kodlarına nereden bakıyorsun Volkan abim?

Eper yüklü PC'de..