Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

trafik cezası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilker07

herkese selamlar...arkadaslar 1,5 yıl önce trafik cezası yemişim ama bugüne kadar bana tebliğ edilmedi ve sorgulamalarımda da hiç çıkmadı ta ki düne kadar faiziyle 250 küsür olmuş ne yapmam lazım...paşa paşa ödemek mi lazım yoksa bir yolu var mıdır?

Tolga033

Yapacak birşey yok ödemek lazım ..

agucba

Tebliğ edilmediğine emin misiniz?
Eğer siz yok iken postacı geldi ve sizi bulamadı ise mahalle muhtarına teslim etmiştir ceza makbuzunuzu. Muhtara teslim edilmesi size teslim edilmiş gibi kabul edildğinden, ödemeniz gerekecektir.
Yine de hukuki konularda bilgili arkadaşlar cevap vereceklerdir.

///////////////

Sercan Keklik

You are not allowed to view links. Register or Login
Tebliğ edilmediğine emin misiniz?
Eğer siz yok iken postacı geldi ve sizi bulamadı ise mahalle muhtarına teslim etmiştir ceza makbuzunuzu. Muhtara teslim edilmesi size teslim edilmiş gibi kabul edildğinden, ödemeniz gerekecektir.
Yine de hukuki konularda bilgili arkadaşlar cevap vereceklerdir.

Yazdiklarin dogru abi boyle bir durumda odeniyor itiraz kabul edilmiyor. Basima geldi 590 tl odedim cunku
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ilker07

işin tuhaf yanı banka şubesi ptt internet şubesi hiç bi yerde borç görünmüyor bu yüzden ödeyemiyorum sadece internet vergi dairesi sisteminde çıkıyor eski aracım olduğu için de tescil tarihlerini bilmiyorum ödeyemiyorum da

engin uzun

You are not allowed to view links. Register or Login den Araç Durum Bilgisi Sorgulama sekmesine girerseniz orda sahibi oldugunuz aracın tescil tarihini görebilirsiniz.
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Sportivo

benim de başıma bir otopark cezası gelmişti aynı şekilde, sadece You are not allowed to view links. Register or Login'de görünüyordu, inat edip ödememiştim, ardından geçtiğimiz yıllarda bir ceza affı gibi bir durum olmuştu, cezanın faizi silinip anapara 24 aya yayılarak (12 taksit)  yapılandırılmıştı. Ancak yeni bir af gelir mi ya da ne zaman gelir şüpheli. Ama ödemeden de kurtulmak mümkün değil diye biliyorum.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

ismail

Bildiğim kadarı ile, araç ceza tarihinden sonra bir şekilde el değiştirdi ise, sadece vergi dairesi görebiliyor. Başka yerde göremiyorsunuz.

Kibitzer

Bizim getzde de muayene randevusu almaya çalışırken ceza çıkmıştı bir tane. Gidip soruşturduğumuzda başka aracın cezasının bize yansıtıldığını ve 200küsür liralık cezanın faizle 500küsür liraya çıktığını gördük. Bizim araçtan sildiler de muayene ettirdik. İyice kontrol edin, vergi dairesine gidin sorun, başkasının cezası olmasın.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

evrenalpar

Aracınızın bağlı bulunduğu nakil vasıtalarına gidip, ilgili cezanın ne zaman nereye tebliğ edildiğini ya da edilmediğini öğrenebilirsiniz, hatta fotokopi de alabilirsiniz. (Bazı yerler ör ümraniye 3 hafta sonra verebiliyor) Duruma göre itiraz edebilirsiniz en yakın Sulh Ceza'ya ancak yüksek ihtimal tebliğ edildiği ve 7 günlük itiraz süresi geçtiği için cezayı ödemek zorunda kalacaksınız. (Belki usulsüz tebliğden dolayı yırtılabiliyor bu durumlarda)
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

ALFAŞK

geçmiş olsun cezayı ödememek imkansız gibi bir şey oluyor böyle saçma şeyler  :asagi-ok:
''Aslında Herkes Alfa' sını arar, şanslı olanlar bulur.''

sp4rc0

İlker Bey, işin ilginç kısmı İnternet vergi dairesinde borç görünüyor ama tescil tarihini bilmiyorum diyorsunuz, ama int. vergi dairesindeki borcu görebilmeniz için tescil tarihini girmeniz gerekiyor.

Tescil tarihini girmeden ceza bilgilerini nasıl görebiliyorsunuz? benim bilmediğim farklı bir yöntem mi var acaba?
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Tolga033

İlker Bey, işin ilginç kısmı İnternet vergi dairesinde borç görünüyor ama tescil tarihini bilmiyorum diyorsunuz, ama int. vergi dairesindeki borcu görebilmeniz için tescil tarihini girmeniz gerekiyor.

Tescil tarihini girmeden ceza bilgilerini nasıl görebiliyorsunuz? benim bilmediğim farklı bir yöntem mi var acaba?
Evet doğru tescili girmek gerekiyor ,onu öğrenmekte basit ,Türkiye You are not allowed to view links. Register or Login'den plaka sorgulamaya girip görebiliyoruz.

ilker07

isterseniz bilgilerimi vereyim siz bakin tescil bilgisi sormuyor

ar.159

ceza makbuzunun üzerinde tebliğe çıkarıldı tarih yazar mühim olan o tarihitir eğer bir hafta içinde kesilen ceza tebliğe çıkarılmamışsa ödemezsin daha doğrusu sulh ceza mahkemesinde cezanın iptaline ilişkin dava açarsın ve kazanırsın. (not avukatım gerekirse dilekçe v.s yardımcı olurum ;) )
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

sp4rc0

isterseniz bilgilerimi vereyim siz bakin tescil bilgisi sormuyor
bilgilerinizi değil de, sorgulama yaptığınız internet adresini paylaşabilirmisiniz? Ben vergi,ceza vs. işlerini bu adresten hallediyorum:

Bu işleri halledebildiğiniz farklı bir adres varsa bizimde bilmemizde fayda var.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)