Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Anadolu yakasında cam filmi yapan yer tavsiyeleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erim

Arkadaşlar, abiler Cam filmi yaptırmak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var ama çokda pahalı olsun istemiyorum beni kesin polis çevirir çünkü  :p   İşinin ehli ve uygun fiyatlı tanıdıklarınız varsa yazarmısınız

TRSemih

Bu işe ne kadar bütçe ayırdın bilmiyorum ama sıkıntı yoksa llumar'dan  başka alternatif düşünme.

Sent from my Calculator using Tepetaklak
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

erim

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu işe ne kadar bütçe ayırdın bilmiyorum ama sıkıntı yoksa llumar'dan  başka alternatif düşünme.

Sent from my Calculator using Tepetaklak

Llumar 400 tl dedi ben daha böyle 150-200 civarı düşünüyorum solarmaster solargard vs gibi bugun biyerle görüştüm 5 yıl garantili dedi garanti belgesi veriyormusunuz dedim yok dedi ne anladım ben o grantiden

Sercan Keklik

:)) solarguard mi master mi kullandim suan hatirlamiyorum ama uzak dur :) renkleri super ama icleri polerize karanlik yerlerde icten bakildigindansikinti oluyor.

Llumar ahmet var uskudarda onla bir gorus derim. Benden aldigini soyleyebilirsin. Pm gonderiyorum
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

bado

karacaahmet mezarlığının karşsında var.. çok lüks araçlar geliyor.
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

FB10ur

Llumar ahmet iyidir ama arkadaşın düşündüğü rakamlara Ahmet zor yapar gibime geliyor You are not allowed to view links. Register or Login'da cam filmi ilanları var ordan bakıp uygun olanı seçebilirsiniz..Maltepe'De 100 tl gibi bir rakama çekiyorlar.

erim

Llumar ahmet iyidir ama arkadaşın düşündüğü rakamlara Ahmet zor yapar gibime geliyor You are not allowed to view links. Register or Login'da cam filmi ilanları var ordan bakıp uygun olanı seçebilirsiniz..Maltepe'De 100 tl gibi bir rakama çekiyorlar.

Maltepe'de 150 lira dedi bana elegard mış markası garanti falan yok yani varda yok  :) 2 gün sonra rengi solsa tanımazlar beni gibime geliyor birazdaha bakınayım olmadı birazdaha bekleyip llumar a yönelicem

FB10ur

Maltepe'de 150 lira dedi bana elegard mış markası garanti falan yok yani varda yok  :) 2 gün sonra rengi solsa tanımazlar beni gibime geliyor birazdaha bakınayım olmadı birazdaha bekleyip llumar a yönelicem

Hocam hemen şöyle bir şey söyleyeyim cam filmi normalde sıkıntılı bir durum trafik polisleri uyuz olduğu zaman affetmiyorlar..400-500 gibi bir rakama yaptıracaksanız gelicek polis sök diyecek vs hem canınız sıkılacak hemde paranıza üzüleceksiniz birde bu açıdan bakın..O yüzden o 150 yapan yer 100'e yapar orda yaptırın en azından bir şey olursa çokta üzülmezsiniz..

Ormanci

Ucuz ve ne olduğu belli olmayan yerlerde kesinlikle yaptırmayın.

Zamanında 106 varken yaptırmıştım, bi süre sonra deli gibi çizildi ön camlar...
Hadi arkalar kalsın dedim, onlar da bir süre sonra bezle silinmeyle bile harelenmeye başladı.

Llumar Ahmet'e gidin.
Bi defa para verin, tam olsun.

Film 1-2 numara olduğu sürece, aracınız acayip modifiyeli, görüntü olarak çok dikkat çeken birşey değilse film sorun olmaz, polis bakmaz, görmez bile.

Verdiğiniz para sadece film değil, işçilik aynı zamanda.
Ahmet'i görün, hak vereceksiniz zaten.

wolkanku

bugüne kadar llumar ahmetten şaşmadım. 4 araba yaptırdım her zaman sıkıntısızdı.

bu sefer 159'a film yaptırırken , nasıl olsa polis söktürecek düşüncesiyle 150 TL'ye bostancı sanayide yaptırdım.
1 numara istedim.
llumar'ın 1'i ile, 150 liralık filmin 1'i arasında dağlar fark var. llumarın 1 numarası ciddi açık iken, bostancıda yaptırdıklarım bariz koyu oldu oldu. lumarın neredeyse 3'ü gibi oldu.
işçilik olarak ahmet ile kıyaslamak manasız. hava kabarcıkları ve tam oturmayan yerler var, gidip tekrar yaptırmam gerekecek.

ancak şu konuda içim rahat, 300 lira lumara versem, polis çevirecek söktürecek 150 lira ceza yazacak gelecek bana 450 liraya, (muayeneye sevk ederse git göster vb. 50 lira yakıt) ne oldu cam filmi 500 liraya geldi.

bu sefer polis çevirirse direk diyeceğim şu, "hah abi babam yola giderken yaptırmış sökmek için bahane arıyordum" diyip , adamın gözü önünde tek camı yırtacağım. ceza yazmasa 150 tl, yazarsa 300 liraya bu iş bitmiş olacak :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ismet

bugüne kadar llumar ahmetten şaşmadım. 4 araba yaptırdım her zaman sıkıntısızdı.

bu sefer 159'a film yaptırırken , nasıl olsa polis söktürecek düşüncesiyle 150 TL'ye bostancı sanayide yaptırdım.
1 numara istedim.
llumar'ın 1'i ile, 150 liralık filmin 1'i arasında dağlar fark var. llumarın 1 numarası ciddi açık iken, bostancıda yaptırdıklarım bariz koyu oldu oldu. lumarın neredeyse 3'ü gibi oldu.
işçilik olarak ahmet ile kıyaslamak manasız. hava kabarcıkları ve tam oturmayan yerler var, gidip tekrar yaptırmam gerekecek.

ancak şu konuda içim rahat, 300 lira lumara versem, polis çevirecek söktürecek 150 lira ceza yazacak gelecek bana 450 liraya, (muayeneye sevk ederse git göster vb. 50 lira yakıt) ne oldu cam filmi 500 liraya geldi.

bu sefer polis çevirirse direk diyeceğim şu, "hah abi babam yola giderken yaptırmış sökmek için bahane arıyordum" diyip , adamın gözü önünde tek camı yırtacağım. ceza yazmasa 150 tl, yazarsa 300 liraya bu iş bitmiş olacak :)

bildiğim kadarıyla artık cam filmine ceza filan yok..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

universeee

Bu haberden emin miyiz acaba??? Zira ilerleyen aylarda yaptırmak gibi bir niyetim olacak benim de :)
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ismet

Bu haberden emin miyiz acaba??? Zira ilerleyen aylarda yaptırmak gibi bir niyetim olacak benim de :)

aslında hukuksal durumu nedir bilmiyorum. birkaç ay önce böyle haberler okumuş, hatta birçok kişinin cam filmi çektirdiğini görmüştüm (en karasından değil de, şöyle iş görecek kadar). 2012'de cam filmi yüzünden ceza alan birisi mahkemeye başvurmuş, mahkeme de haklı bulup cezayı iptal etmiş. ondan sonra bu çıktı diye biliyorum ama yanlış yönlendirme de olmasın şimdi.

wolkanku

yahu şu cam filmine ceza yok haberi ne kadar yanlış yayıldı etrafta. tam da bmw'de çalıştığım dönemde patlamıştı.

bir kere yazayım da doğrusu bilinsin.

sakaryada bir adamın aracında sadece en arka ve arka yan camlarında filmi var, ve polis buna ceza yazıyor.
hatırladığım kadarıyla adam avukat. kanundaki maddeye bakıyor, maddede "sürücünün görüşünü engelleyen...." gibi bir ibare var, adam buna itiraz ediyor. ve kazanıyor. emsal karar olarak kullanılabilir ancak sadece ve sadece arka camlar için geçerlidir.

fabrika çıkışı arka camları koyu olan araçların camlarına bakın. her camda olduğu gibi bunlarda da bir E damgası vardır ancak E'nin hemen üzerinde küçük bir v harfi vardır. bu fabrika çıkışı olduğunu gösterir. (gerçi leonumda polise bunu anlatmak için dil dökmüştüm.

dünyanın hiç bir ülkesinde ön yan camlar için LEGAL bir film/renklendirme uygulaması yoktur.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ismet

evet haberlerde benzer şeyler okudum. polislerin yazdığı forumlarda da genel olarak aynı şeyler söyleniyor. ben de ne kadar yanlış şey varsa öğrenmişim, lüzumsuz bilgiler ansiklopedisinin ikinci cildi gibi hissettim kendimi

Fatihob

Aynen olay Volkanın dediği gibi. Cam fliminden polis cezayı yazar istersen mahkemeye ver der geçer. İşin entersan kısmı normalde yolda ön camlarda cam flimi yasak ama muaneden ön camlarda flim varken geçebiliysonuz :) Neyse cam flimi çekicekseniz ceza yok diye düşünmeyin ;)
..

FB10ur

Genelde çok sıkıntı yaratmıyorlar fakar ön camda varsa direk etiket oluyorsunuz..

Ormanci

Evet çok fazla sıkıntı yaratmıyorlar.

Üstte de yazdığım gibi, aracınız deli gibi dikkat çeken modifiyeli egzozlu falan bişey değilse zaten hiçbirşey olmuyor.

Babam senelerdir simsiyah camlarla geziyor. Bir defa bile durdurulmadı.
Bi akşam beni durdurdular, alkol kontrolü yaptılar, "arabada film var beyefendi, onu da isterseniz söktürün bi ara, normalde yasak çünkü" dedi. "Araba babamın, sölerim" dedim :D Alkolcü polis başka hiçbir şeye bakmıyor, çok seviyorum onları :D

4-5 sene Peugeot 207'de öyle gezdim, 2 numara film vardı.
Giulietta'yla da 3 sene...

Hiçbirinde 1 defa olsun filme laf eden olmadı, belki de fark etmediler.

Eskilerden bir konu, fikir verir umarım..

evrenalpar

Benim CR-V'de arka ve yan arkalar koyu renkli cam (orijinal).

Ön yanlara sanayide bir gün denk geldim, hiç yaptıracağım yok iken yarım saatte 1 numara film çektirip hallettim, çok da memnunum.(Komple 150 liraya yapıyorlardı)

Yukarıdan girdiğinizde aşağı inerken sağda, flash idi adı sanırım, tam hatırlamıyorum. Garanti olarak A4 kağıt veriyor kaşeli falan.

Bu arada Llumarda 5 numara var, diğer filmler genelde 3 ton oluyor, o nedenle Llumar Ahmet'in 1 numarasıyla dandil filmlerin tonu tutmuyor.
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

ar.159

Walla dostum bu cam filmi işini bende çok araştırdım 159 um için en son şirinevlerde güvenilir bir yer buldum adam solarguardın yetkili bayisi tabi şiddetle onu tavsiye ediyor ve 350 tl istedi o kadar çok diğerleri ile ne farkı var dediğimde bir Amerikan markasına yönlendirdi yanlış hatırlamıyorsam lb gibi bir adı vardı ve tek fark solarguard 2 numarası Güneş'te %50 koruma sağlıyor diğer Amerikan ise %35 ve Amerika'na 10 yıl garanti veriyor nitekim 180 tl ye ondan yaptırdım garanti belgesini güzelce düzenleyip verdi işlemide 1 saatte bitirdi çok memnun kaldım tavsiye ederim ve gerçektenşuan tatildeyiz güneşide gayet iyi kesiyor.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

erim

Bu haberden sonra artık sıkıntı kalmadı, en kısa zamanda llumardayım :) tavsiyeler içinde teşekkür ederim :)

FB10ur

Bu haberden sonra diyorsunuz ama cuma ctsi caddede olanlardan haberin yok sanırım bütün cam filmi egzoz olan araçlar ya bağlandı Yada ceza yazıldı...

erim

Bu haberden sonra diyorsunuz ama cuma ctsi caddede olanlardan haberin yok sanırım bütün cam filmi egzoz olan araçlar ya bağlandı Yada ceza yazıldı...

10-15 gün içinde sulh ceza mahkemesine itiraz edebiliyorsun dilekçe örnegi internette var  böyle bir emsal karada var cezayı ödemezler yada ödedilerse geri alırlar diye düşünüyorum

ozoozo

Cam filmi olayında çok kasmaya gerek yok bence eğer çok vicdansız bir polise denk gelmezseniz , polisin gözünün önünde bir anahtar atın filme ceza yemeden kurtulun yani ve cam filminde her zaman savunduğum 500 liraya cam filmi çektireceğime 100-150 liraya çektiririm 2-3 defa çektiririm zaten bu filmler öyle en ufak güneş görmede vs renk atan film değil çok kullandım,güzelde bir işçilik olur ise 10 numara , eski aracım siyah mat kaplama , komple 5 cam en koyu cam filmi , araç full modifiye  gel beni bağla diye bağırıyordu egzoz vs , dilerseniz fotosunu atarım.1.5-2 seneye yakın Ankara gibi biryerde kullandım ve bir sorun yaşamadım ,belirli saatlerde sürekli polisin sabit olduğu yerlerde ve bir çok çevirmeyede girdim özellikle haftasonları alkol kontrolünde , tek yediğim ceza var cam filminden onuda ben yemedim :) babamlar Ankaraya geldiğinde kızılayı gezmek istediler benimde sınavım vardı arabayı onlara verdim kızılaya gittiler araba 27 plaka , o gün canlı bomba ihbarı alınmış haliyle sırıtıyor doğu plaka ondan çevirmişler ve yazmışlar ceza başkada bir sıkıntı olmadı dediğim gibi :) Giu yada bugün,yarın çektireceğim antepte yapacaktım ancak vaktim yoktu yarın spacer elime geçecek 2 sini beraber yaptırmak için bekliyorum.