Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfistinin alfistiden başka dostu yok :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadirhan1

merhaba dostlar öncelikle hepinize iyi bayramlar dilerim.

ben otomobilden çok fazla anlamayan,sadece kalbi duygularla alfaya sarılmış bir alfistiyim.Tasarımı,ruhu ve özellikle Türk insanının maalesef alfayı anlamayışı ve ön yargısı beni alfisti olmaya daha da çok itti.Ancak biz alfistilerin zaman zaman kullanıldığını düşünüyorum.Bizim alfaya olan bağlılığımız maalesef fırsat biliniyor.Bu konuyla ilgili yaşadığım olayları ayrıntısıyla anlatıp tadınızı kaçırmak istemiyorum ancak bu siteden daha da yakın bir aile olup kim bilir belkide tam aile You are not allowed to view links. Register or Login içerisindeki güveni arttırmakla ilgili öneriler ve beyin jimnastiği yapabiliriz
alfa sizinle olsun.

ihsanakdas

yaşadığınız kötü tecrübeleri tahmin edebiliyorum ilk başlarda arabayı ve ustaları tanımadan biraz insanın canını sıkan olaylar oluyor ama alfa aşkı bu işte insan vazgeçemiyor ne olursa olsun. forumda çok tecrübeli arkadaşlar var bir daha ki sefere bir sıkıntı olduğunda önce onlardan yardım almak en güzeli olacaktır.

FB10ur

Alfisti turkey ailesi ile ilgili anılarınızı teşekkürleriniz bu konu altında paylaşabilirsiniz..

You are not allowed to view links. Register or Login