Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kendi Yağımı Götüreceğim ama Koyarlarmı?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spiritchaser

Merhaba Arkadaşlar,

Hafta sonu aracımı Akota servise götüreceğim.  Opar marka yağ kullandıklarını bildiğim için kendi yağımı götüreceğim.  Mobil 1 Esp 5 30.  Servis alanına beni almazlar diye tahmin ediyorum.  Acaba Opar yağ yerine benim aldığım yağı koyduklarından nasıl emin olabilirim?  Hı hı seninkini koyduk deyip Opar'ı giydirmesinler?  Tavsiyeleriniz nedir?

Alfadanadam

Bence ondan önce sorulması gereken soru şu: Size farklı marka yağ koyduğunuz için sorumluluk kabul etmiyoruz diyip olası motor arızalarında garanti kapsamı dışına çıkarma yada buna benzer birşey söylerlerse ne karar vereceksiniz?

Spiritchaser

Sormuştum zaten kendi yağımı kullanıp kullanamayacağımı.  Getirebileceğimi, bir sorun olmayacağını söylediler.  Zira kullandıkları yağ Alfa Romeo tarafından belirtilen özellikleri karşılayan bir yağ değil.  Bir arıza çıkarsa onlar için sorun olur Opar marka yağ.  Buna rağmen niye bu yağı kullandıklarını bilemiyorum.

Alfadanadam

Ben de aynı durumdayım. Yaklaşık 5000 km sonra bakıma gideceğim ve aynı şeyi planlıyorum. Getirdiğiniz yağı koyarız dedikten sonra koymamaları için bir neden göremiyorum aslında ben. Ne kadar yağ alıyormuş bizim motorlar?

Alfadanadam

Mobil'in sayfasından baktım şimdi.

Mobil 1 ESP Formula 5W-30    4.2

Tam 4 alsaydı iyiydi :)

engin uzun

Bizim servisleri bilmiyorum ama, Honda Jazz ı olan arkadasım yetkili servise yag ve filtrelerini kendisi alıp sadece işçilik ücretini ödeyerek bakım yaptırıyor.
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Spiritchaser

You are not allowed to view links. Register or Login

o 2 gramı ne yapcaz pekı  :)  Bi bidon daha almıcaz herhalde  :)

agucba

4 + 1 litre alırsınız.  Bir sonraki dolumlarda kullansınız. ;)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

///////////////

Gouki

Ben haziranin ortasinda gitmistim Akotaya Mobil koymuslar.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alfadanadam

o 2 gramı ne yapcaz pekı  :)  Bi bidon daha almıcaz herhalde  :)

0.2 Litre desek daha doğru :)

Tapatalk