Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

USA'dan getirme satılık elektronik ürünler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Özdemir eğer alabiliyorsan ekteki ürünü kesinlikle isteyeceğim.

Bu adresten soldaki menüden "Blaupunkt" seçeneğine tıklıyoruz. Karışık görülen ürün resimleri değil, sayfayı aşağı doğru biraz daha ilerlettiğimizde, çıkan ürünlerden ikinci sıradaki ilk ürünü buluyoruz. Resmini ekte belirttiğim ürün. 8 pin olan. Bunu bana ne kadara getireceksen alıp getirebilirsin kardeşim. Çokta makbule geçecektir. Yer de kaplamayacak sorunsuz bir ürün. Şimdiden ilgi ve alakana teşekkür ederim. Gerekli bilgileri özelden yollayabilirsin...

Bu ürün bende var. Aynısı sanırım, bir kontrol etmem lazım. İstanbuldan almıştım fakat ne yaptıysam benim 147 nin orijinal teybi ile istediğim gibi çalışmadı. Bir parçayı çalıp duruyordu. Hatta sırf bu iş için bir eski nesil, bir yeni nesil ipod almıştım. Bosch ile uzun süren kavgalar sonucu iade almadılar. Neymiş orijinal teyler ile çalışmıyormuş miş muş. Hikaye uzun ama bir kontrol edeyim. Sizin sorduğunuzsa gönderirim denersiniz. İşinizi görürse fiyatı önemli değil. Benim çekmecede duracağına işe yarasın. Orta yol bulunur.

Ürün için ben firmaya mail attım ancak böyle bir şeyin mümkün olmadığını , sadece iphone ve ipoddan şarkı değişme şansımız olduğunu söylediler , zaten Volkan abiyede başka bir başlıkta bildirdim , sanırım orjinal servisten almayı düşünüyordu.

sp4rc0

Mac Pro 13" 2,5GHz, Retina, 128 GB SSD, 8GB ram, geri kalan özellikleri önemli değil. Bir de HTC One fiyatı ayrı ayrı öğrenebilirmiyim?
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

ozoozo

Mac Pro 13" 2,5GHz, Retina, 128 GB SSD, 8GB ram, geri kalan özellikleri önemli değil. Bir de HTC One fiyatı ayrı ayrı öğrenebilirmiyim?

pm gönderdim  ;)