Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sebepsiz ateşlenme

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Geçmiş olsun. Umarım bu kez ne olduğunu bulurlar. Bu arada henüz 21 yaşında menisküs ameliyatı olmak sıkıcı olsa gerek. Umarım ilerisi için sıkıntı yaratacak bir durum olmaz.

///////////////

egeozal1

Çok geçmiş olsun Burak abi. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Calibra

Geçmiş olsun, inşallah kısa sürede sağlınıza kavuşursunuz.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Alfadanadam

Geçmiş olsun. İmkanları nispeten olup iyi bir yerde ameliyat olduktan sonra başa gelenlere bakın.
Garibanın biri olsa evde belki haftalarca çekecek ateşi. Sonra yut ateş düşürücüyü, yut antibiyotiği...
Nedense bu tür olaylarda böyle şeyler geliyor aklıma hep...

sifyan

Geçmiş olsun, Allah'tan şifalar dilerim.

depeche101

Çok geçmiş olsun , acil şifalar. :nazar:

Lbe

Abilerim çok çok sağolun.Damardan antibiyotiğe başladık inşallah bu çözer artık derdimi.

You are not allowed to view links. Register or Login
Geçmiş olsun. Umarım bu kez ne olduğunu bulurlar. Bu arada henüz 21 yaşında menisküs ameliyatı olmak sıkıcı olsa gerek. Umarım ilerisi için sıkıntı yaratacak bir durum olmaz.

Abi her şey ısınmadan halı saha maçına çıkmam yüzünden başladı.Ağrım yoktu ama ara ara dizim kitleniyordu.İlerde kireçlenme yapmaması için ne kadar istemesemde menisküs tamiratı geçirdim.Sırf ileriki yaşlarda problem yaratmasın diye

Gouki

Off topic olacak ama biliyorsun ayak bileğimi burkmuştum Burak. Ankara'da tedaviden sonra bile vucut ağırlığımı burktuğum ayağımın üzerine verdiğim zaman çok ağrım oluyordu. Tatile Alanya'ya geldim. Topalladığımı görünce haliyle arkadaşlarım sordu durumumu, anlattım. Alanya'da x köyünde bir adam olduğunu ve birçok kişinin eklem problemlerini tedavi ettiğini söylediler. İnanmadım ve gitmeye hiç yanaşmadım. Geçen akşam yemeğe gidiyoruz diyerek beni kandırıp o adama götürdüler. Adam bileğimi tuttu bir-iki hareket yaptı ve "kütürdetti" :D Böyle bir rahatlık olamaz hacı şimdi burktuğum ayağımın üzerinde zıplayabiliyorum bile. Üstelik yan tarafındaki şişlik de ertesi sabah inmişti. Adam köyde bileği çıkan inek vs. büyük baş hayvanların bileklerini falan da takıyormuş :D Benim bileğim çıkmış olamaz ama nasıl düzeldi anlamadım. Büyüksün Arif ağa.

Neyse, sen nasıl oldun kardeşim ? :haydi:

Lbe

Hahah abi geçmiş olsun :D Hiç değilse kurtulmuş oldun sonunda :)

Abi ateşim çıkmıyor ama hala hastanede yatıyorum, dizimden alınan sıvının kültür sonuçlarını bekliyoruz.WBC ve CRP değerlerim indi ama Sedimantasyon hala aynı.Onun dışında bu ateş yüzünden diz egzersizlerimi yapmamıştım.Dizimi 45° kapatabiliyordum.Pazartesiye kadar 90° kapatmam söylendi, ağrıya ağrıya 80°ye kadar getirdim ama 90 yapamıyorum.Yapamazsam fizyoterapist zorla ağlatarak yapacak :( Hatta doktorum full flex dizimi kapatmam gerektiğini söylüyor.İnşallah pazartesi sonuna kadar zorlamazlar, yoksa bağıra bağıra yıkarım hastaneyi :D

ozoozo

Kardeşim ben yazmayı unuttum dün gece konuştum babama okudum yazını , ancak diz kapağındaki sıvıyla falan alakalı olacağını sanmıyorum operasyon sırasında bulaşan başka bir enfeksiyon olabilir dedi açıkcası söylediklerinin tamamını unuttum yanlış bilgi vermek istemiyorum dolayısıyla ama başka bir doktora görünsün dedi,tahlil mutlaka yaptırmalı dedi, ortopediste gitmişsin sanırım ilk başta o yazıya cevaben bunu söyledi.Üzerine basarak mutlaka başka bir doktora görünsün dedi çünkü bazı doktorlar sadece hastaları oyalamaktan ve parayı hedef koydukları için hastaları sürekli oyalıyor ve sonuç 0 , gereksiz yere alakasız tespitler olabiliyor

Lbe

Sağolasın Özdemir, enfeksiyondan da doktorlara gözüktüm bi çok doktorun gözetimi altındayım şuan.Sağolsunlar parayı düşünecek insanlar değiller zaten sırf öyle doktorların varlığı yüzünden devlet hastanesinde oldum ameliyatı.Parasında değilim aslında, özelde daha çok operasyon ve muayene için rezil ediyorlar insanları.Özel hastaneye de gözüktüm, direk dizimi açıp yıkamayı teklif ettiler.Koşarak uzaklaştım :D Ateşten kurtuldum zaten ama dizimden alınan sıvı ve kan,idrar kültürlerimin sonuçlarını bekliyorum