Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey Ailesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

Bende alışveriş konusunda forumda güzel şeyler yaşadım. Her zaman sözüyle hareket eden, sözüm senettir diyebilecek kadar sözüne güvenen ve bağlı olan biri olarak yaşadım hayatımı. Herkese elimden geldiği kadar yardımcı olmak için çabaladığımı dostlar zaten bilmekte... Bundan keyif alıyorum açıkçası  :arkadasim:

En son jantlarıma talip olan kardeşim (Omg nickli Burak) Adana'dan hiç tereddüt etmeden daha jantların eline ulaşmasına bir hafta on gün vakit varken tüm bedeli yolladı. Bende ona jest olarak bir ekstra yolladım bu güven dolu davranışından dolayı :) Forum ortamı böyle birşey, bozulmaması tek temennimiz...  :serefe:

Edit: Daha önce de jant konusu olmuştu. O zaman talip olan kardeşimiz (bilgilerini hatırlayamıyorum kusura bakmasın lütfen) ile Alper aralarında anlaştılar. Lastikleri Alper jantları ve Alper'in lastiklerini diğer arkadaş aldı. Yine aynı şekilde bir ticaret gerçekleşmişti...

Oğuz

Ozgun abi beni hic tanimadigi halde bana evini acti, tekrar tekrar cok tesekkur ediyorum. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ihsany

Geçmiş olsun Özgün, şimdi duydum önemli birşey yoktur umarım..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
Ozgun abi beni hic tanimadigi halde bana evini acti, tekrar tekrar cok tesekkur ediyorum. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login
:yukari-ok:  :arkadasim:

ozoozo

Belki küçük bir örnek olabilir ancak Oğuz la henüz yüz yüze tanışmamıza rağmen geçen gün servise gittiğimde rahatlıkla kendisini aradım,ve sağolsun sanki uzun zamandır tanıyormuş gibi açtı  :serefe: soru sordum ve onun sayesinde çözüm bulduk , tekrar teşekkür etmek istedim.  :alfisti:

FB10ur

İşte bu yüzden bir aileyiz diyebiliyoruz..

:alfisti:  :alfisti:  :alfisti:  :alfisti:

ATA

Özgün geçmiş olsun öncelikle kötü bir şey yoktur umarim :(

Buraya yazmaya kalsam satirlar yetmez. O kadar çok ani var ki...

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ismet

Özgüncüm çok geçmiş olsun.. umarım sorun yoktur..

Ben de ekleyeyim; Erkay sağolsun elektro gitarını hediye etti bana (ödünç verdi daha doğrusu). Uzun zaman elektro'lara yaklaşamam diyordum, bir hayalimi gerçekleştirdi. Benim için önemi büyük.

Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum

Ayrıca detay veremicem ama Özdemir'e de anlayışından ötürü bir kez daha teşekkür etmek isterim.

sizi seviyorum :alfisti: ailesi :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Gouki

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim herkese. Can kaybı yok neyseki sadece binanın çatısı yok artık cabrio oldu.

Veloce

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim herkese. Can kaybı yok neyseki sadece binanın çatısı yok artık cabrio oldu.

Geçmiş olsun...

Doğa Tosun

abi geçmiş olsun, çok şükür..
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

zephry

Özgüncüm geçmiş olsun, Allah korumuş....

fevkalbeser12

Geçmiş olsun Özgün. Aman sana birşey olmasın:) Bina da değişiklik iyidir ya:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ozoozo

Çok geçmiş olsun , yalnız cabrio ya çok güldüm  :haydi:

Doğa Tosun

bina komple boyalıymış zaten abi  :p
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Alfadanadam

Geçmiş olsun Özgün'üm.

Sportivo

Bir avuç alfistiyiz , bu site olmasa çok eksikliğini hissederiz

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

hi_cazz

O zaman bende burdan hem genel olarak forum ahalisine hemde bireysel teşekkürlerimi sunayım.

159'u almadan önce ve aldıktan sonra her türlü soruma, hem forum hem face üzerinden cevap veren, sorunlarıma çözüm üretmeye çalışan Volkan'a(wolkanku), yine aracı almadan önce telefonla yardımlarını esirgemeyen Redromeo'ya, Servis ve bilimum konularda her türlü yardımını esirgemeyen Özgün abiye(Gouki) çok teşekkür ederim.

(Ar.159)Mehmet Ali abiye ise biraz mahçup oldum. Kasko konusunda malesef çok yardımcı olamadım. En son araştırmaya çalıştığımızda ise kaskonun yapılmış olduğunu gördüm.

alfa38

O zaman bende burdan hem genel olarak forum ahalisine hemde bireysel teşekkürlerimi sunayım.

159'u almadan önce ve aldıktan sonra her türlü soruma, hem forum hem face üzerinden cevap veren, sorunlarıma çözüm üretmeye çalışan Volkan'a(wolkanku), yine aracı almadan önce telefonla yardımlarını esirgemeyen Redromeo'ya, Servis ve bilimum konularda her türlü yardımını esirgemeyen Özgün abiye(Gouki) çok teşekkür ederim. Fikir verme açısından halit hocam( hi_cazz) ada teşekkür ederim ayrıca:)

(Ar.159)Mehmet Ali abiye ise biraz mahçup oldum. Kasko konusunda malesef çok yardımcı olamadım. En son araştırmaya çalıştığımızda ise kaskonun yapılmış olduğunu gördüm.
Özgün (Gouki) +1 de bende yol göstermesi,  tavsiyesi ile güzelce bir bakım yaptırdık sağolsun.  Alfadanadam(Bülent abi) yönlendirme yaptığı için minnettarim.

Gouki

Volkan abi, Eyüp abi, Kemal, Özdemir ve Bülent abi çok teşekkür ederim.

Doğa :haydi:

mahoretti

Geçmiş olsun Özgün, yeni gördüm.

dragut

Özgün'üm geçmiş olsun kardeşim. Umarım önemli bir zarar yoktur.
"Alfa sevgisi"

Yiğit Doğukan

wolkanku

@hi_cazz @ar.159

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Gouki

Mahmut abi, Turgut abi, Yiğit teşekkür ederim.