Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Mito'da 1.4TB Distinctive Nedir Ne Değildir?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Musty

Kardeşim 1.4Tb Mito Almak istiyor Sizce Tercih edilebilirmi? multiair 170 lik ve qv varken
Motor olarak gui deki 1.4 tb ile aynı motormu?
Performans konusunda sizce tatmin edermi?
Konuya vakıf arkadaşların yardımına ihtiyacım var teşekkürler..

LUCI0

Motor, 1.4 120bg lik motorun aynısı sayılır.Turbo ve yazılım farkı mevcut.Bu sayede güç 120bg den 155bg e çıkıyor,

QV deki motor ise daha farklı.Emme sübapları trigerden değil de bağımsız 4 adet elektrohidrolik pompadan güç almakta.Fiatın ödüllü bu motorunun (multiair turbo) torku ve bg i daha fazla ve bunu devir bandına daha iyi yaymakta,

Tabi netice olarak Mito 155bg de oldukça perofrmanslı bir araç ama benim tercihim QV den yana...

emin

performans ve yakıt tüketimleri arasında farklar var.

qv daha performanslı ve daha az yakıt tüketiyor vites geçişleri daha kısa daha spor. giulietta'daki motor.
155'lik tb ise bravonun tjet motoru, daha eski teknoloji uygun fiyata bulunursa alınır ama ben olsam qvyi tercih ederim.

3 sene kullandım 155liği 1 sene sonunda chiplemiştim. Memnundum ama hep bi qv alsam diye içimde kalmıştı.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Fatihob

İmkan varsa Qv alınır tabi hem daha zevkli hemde daha az yakıyor. 34-35bin TLye TB performans olarak tatmin eder :)
..

Alfadanadam

155'lik mito'nun 170'lik giu'yu üzdüğünü hatırlatırım :)

Tapatalk

Fatihob

..

emin

konfor olarak giu
geri kalan herşey için mito :)

mito candır.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Utku

Ek olarak, ayni motoru kullanan bravo sport sahibi arkadasim yaklasik 2 yildir prins turbo kitli lpg ile kullaniyor You are not allowed to view links. Register or Login performans kaybi, ne tekleme yada baska bir sorun yasamadi simdiye kadar.Sadece max speed olarak dusus oldugunu belirtiyor.qv de boyle bir sans yok.

Mito ve lpg kulaga antipatik gelsede, yurtdisinda fabrika cikisli giuli ve mito oldugunu biliyoruz.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

dnr1

Bunu duydugum iyi oldu..lpg uyan. Yeni model alfa..ilerde alinabiletisi muhtemel...170 lik guiye bindim..1.6 alfa gibi gidiyor tabi 120 den sonra..120 ye kadar ok gibi ama sonrasinda benim 155 lik 156 kadar seri degil..agirlik farki desen ikisi arasinda 40 kg var
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

agucba

İstediği kadar iyi turbosu olsun, yüksek hacmin yerini hiç bir şey tutmaz. :)

Gesendet von meinem GT-I9190 mit Tapatalk 4

///////////////

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login
İstediği kadar iyi turbosu olsun, yüksek hacmin yerini hiç bir şey tutmaz. :)

Gesendet von meinem GT-I9190 mit Tapatalk 4
Serkan abi son sözü söyledi... :) :alfisti: Yüksek hacim candır :rock: