Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

[Satılık] Tag Heuer Formula 1 Chronograph

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

miracozdag

Merhaba,

Singapur'daki Tag Heuer butiğinden alınmıştır. Tag Heuer'in klasik kırmızı kadranlı efsane modeli. Hiç bir şekilde çiziği yoktur. Tertemizdir. İstanbul içi elden verilebilir, şehir dışına da kargo yapılır.

Fiyat 1250 TL olup pazarlık payı ufak da olsa mevcuttur. Kutusu, kitapçığı ve orjinal kayışı dışında ekstra kırmızı kordonu da verilecektir. Saatin resimleri ve nasıl bir efsane olduğunu anlamak için google'dan bakabilirsiniz. :)

Saat resimdekinin aynısıdır.

Veloce

Bende Gulf Edition olanı var günlük kullandığım... PM atıyorum alabilirim belki bunuda..

Alfadanadam

Miraç sende kaç Tag Heuer saat daha var merak ettim :)

miracozdag

Abi ilk lüks segment saatim Tag Heuer aquaracer oldu, bir kaç ay kullanıp sattım zaten. Bunu da 2 hafta oldu alalı, tekrar satmam gerekiyor. Nakit akışı gerekiyor, bunu da gaza gelip almıştım zaten. :D

fevkalbeser12

Hayırlı satışlar. Güzel saat vesselam. Bende bi ara sattım bunlardan, önceki modellerinden, karizmatik saat.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

miracozdag

Teşekkürler. Pazarlık payı var, aklınızdaki teklifleri özelden beklerim her zaman.

Tolga033

15 aylık saat mağazasında çalıştığım süredeki tecrübelerimle Tag Heuer çok iyi saattir diyorum. :D Hayırlı satışlar. :)

miracozdag

mahoretti

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
Satıldı mı ?
Abi ben de tag heuer kullanıyorum. Özellikle bu formula serileri gerçekten taş gibi saatler. Niyetin varsa tavsiye ederim, fiyat da iyi...

miracozdag

Çok özür dilerim, görmedim bu başlığı. Satılmadı saat bende hala. Kutusunda yatıyor. :alfisti:

miracozdag

miracozdag

miracozdag

Arkadaşlar satılsın artık. Ölü fiyata vereceğim.

TRUPHASE

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

miracozdag

Şimdilik saat için rezerve diyebiliriz. Bir aksilik olmaz ise cuma satışı olacak.

miracozdag

Satış tekrardan günceldir. Rezerve kalkmıştır.

miracozdag