Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login
Giulietta eleştirilerine katılamıyor. Değerlendirmeler görecelidir saygı duyarım. 3 adet eski yarış şoförü Giuliettanin sürüşünü ve yol tutuşunu cok beğendiği yazıda var kötü bulan test yazıları da. Alman dergilerinde Bmw 1 in Giulietta yı kıl payı geçtiği testlerde var ken ben olsam birini bu kadar överken diğerini yermem . Golf ile karşılaştırmak ise abesle iştigal. Araba dergileri bile Auidi A3 , bmw 1 ve mercedesle karşılaştırırken Golf (Gt versiyonu degil) daha iyi demek komik oluyor benim düşünceme göre ;) Ben aracımı almadan önce Bmw , Auidi ve Alfa ile test sürüsüne çıktım. En cok keyif aldığım açık ara Giulietta dı. Gidip onu aldım. Bu gün olsa düşünmeden tekrar alırım.

HTC One SV cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mesele keyif alma değil... Malzeme kalitesi, işçilik kalitesi..ve fiyat konumlandırması.
Yol tutuşu eleştirmedim. Yol tutuşu iyidir veya kötüdür diyemem. Kullandığım parkurda zorlamadım aracı. :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

eminpar

Ben işçilik içinde Vw yada herhangi bir fransız ile karsilastirmayi anlamıyorum. Şirkette yeni Jettalar var resmen rezil. Etrafımda ki Golf 7 lerin daha 6 aylarında koltukları tiftiklendi. Bir çoğunda 130 üzerinde cam çarpma sesi geliyor. Auidi , BMW denirse ok kesinlikle katılıyorum işçiliğe ve malzeme kalitesine ama bana Golf , Jetta yada Renault dediler mi cidden anlam veremiyorum ;)

HTC One SV cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

dr_eros

VW grubu araçlarda kullanılan yumuşak plastiğin bu kadar göz boyamasını anlayamıyorum. Golf 7'ler bir çok yönden sorunlu araçlar. Kısa zamanda bir sürü işçilikle ilgili şikayet aldılar.
Bunun dışında motor-şanzıman kombinasyonu olarak da Giu daha üstün. DSG 10.000 km olmadan sizi yolda bırakabilecek kadar güvensiz. Artık Golf'de kullanılmasa da 170 hplik multiar motorun dengi sayılan 1.4 160 hp tsi ünite oldukça sorunlu. Diğer 140-122'lik üniteler rakip olamaz zaten.
Forumlara ve çevreme baktığımda da zaten Giu'yı golfle kıyaslayan yok. Hep diğer premium hach'ler ile kıyaslanıyor.

Oto-park.com'un incelemesini dikkate almıyorum bile. Üzerinde Paşaoğlu chip-tuningin stickerı olan 150 hp focusa karşı stock, spor paket bile olmayan giu' çıkarıp ezdirdiler. Bu araç adamı alfadan soğutur demişler ya. Açıkçası ben o video ile kendilerinden soğudum.

ozoozo

VW grubu araçlarda kullanılan yumuşak plastiğin bu kadar göz boyamasını anlayamıyorum. Golf 7'ler bir çok yönden sorunlu araçlar. Kısa zamanda bir sürü işçilikle ilgili şikayet aldılar.
Bunun dışında motor-şanzıman kombinasyonu olarak da Giu daha üstün. DSG 10.000 km olmadan sizi yolda bırakabilecek kadar güvensiz. Artık Golf'de kullanılmasa da 170 hplik multiar motorun dengi sayılan 1.4 160 hp tsi ünite oldukça sorunlu. Diğer 140-122'lik üniteler rakip olamaz zaten.
Forumlara ve çevreme baktığımda da zaten Giu'yı golfle kıyaslayan yok. Hep diğer premium hach'ler ile kıyaslanıyor.

Oto-park.com'un incelemesini dikkate almıyorum bile. Üzerinde Paşaoğlu chip-tuningin stickerı olan 150 hp focusa karşı stock, spor paket bile olmayan giu' çıkarıp ezdirdiler. Bu araç adamı alfadan soğutur demişler ya. Açıkçası ben o video ile kendilerinden soğudum.

Duygularıma tercüman oldunuz, benim ilk attığım yorumda anlatmak istediklerim bunlardı  :yukari-ok:

ku2

Son kasa golfün içini ve malzeme kalitesini incelemenizi tavsiye ederim. Hayatta alacağım bir araç değil. Bunu belirteyim. Ancak Giu dan daha iyi malzeme ve işçilik var.

Renault ile karşılaştırma yapmadım.

Giu da çıktığı zaman problemler oldu. Forumda birkaç kişi zamanında paylaşmıştı.

Ayrıca golfe problemsiz demedim. Dsg yi tct ile karşılaştırmadım. Dsg 10.000 km de sorun yaratır mı bilemem.

Otopark Giu yu kullanmış çok beğenmemiş. Yol tutuşu iyidir ancak gidişini ve direksiyonu beğenmemiş olabilirler. Illa herkesin Alfayı övmesi mi gerekiyor..? Bence gayet samimi bir şekilde kendilerini ifade etmişler. Büyütmeye gerek yok.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

eminpar

Son kasa golfün içini ve malzeme kalitesini incelemenizi tavsiye ederim. Hayatta alacağım bir araç değil. Bunu belirteyim. Ancak Giu dan daha iyi malzeme ve işçilik var.

Renault ile karşılaştırma yapmadım.

Giu da çıktığı zaman problemler oldu. Forumda birkaç kişi zamanında paylaşmıştı.

Ayrıca golfe problemsiz demedim. Dsg yi tct ile karşılaştırmadım. Dsg 10.000 km de sorun yaratır mı bilemem.

Otopark Giu yu kullanmış çok beğenmemiş. Yol tutuşu iyidir ancak gidişini ve direksiyonu beğenmemiş olabilirler. Illa herkesin Alfayı övmesi mi gerekiyor..? Bence gayet samimi bir şekilde kendilerini ifade etmişler. Büyütmeye gerek yok.

Size laf söyleyen yada siz karşılaştırdınız diyen olmadı. Patron Kardeşim aracı Golf7 bilmem anlatabiliyor muyum :) düzenli olarak da kullanıyorum nasil Giulietta dan kaliteli anlamis değilim yarin bir iki foto çekip koyacağım. İstediğiniz zaman gelin misafirim olun iki araç da yan yana otopark ta bakar inceleriz...

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Veloce

Hatırlayan var mıdır acep...

Var var  :)

milano 75

vay be ,kocadık mı ne,hala arada bir mağaza da bu serileri açar hem kendim keyiflenirim,hem de müşterileri keyiflendiririm.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

milano 75

buna da bayılırım[vimeo]You are not allowed to view links. Register or Login

Utku

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Gouki

fevkalbeser12

[vimeo][/vimeo]
Müthiş :yukari-ok:
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ar.159

[vimeo][/vimeo]
Müthiş :yukari-ok:
gerçekten şahane çok anlamadım ama amtör işiyse mükemmel
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Tolga033

[vimeo][/vimeo]
Çok iyiymiş harbiden. :yukari-ok:

Tolga033

ozoozo

beni etkiledi :) , sonuna kadar izleyince işin esprisini anlayacaksınız sarı gelinmiş diyip kapatmayın  :haydi:

erdem1904

Bu yarışmalarda yarışanlara acıyorum.. Veriyorlar gazı.. Harikasın, müthişsin, türkiye böyle ses görmedi vs... sonları barda şarkıcılığa devam. Hayaller darma duman.. :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

depeche101

Veloce

egeozal1

İnsanlık işte... Gözümle kediye tekme atanı görüp az daha katil edecekti beni. Bu pisliği bir de ana caddede yapması sinirden deli edecekti beni... Hayvanseverler üstüne yürüdük herif kaçtı! Ne insanlar var. Gerçi her itfaiyeci bunu yapar mı bilmiyorum ama. Gerçekten mücize bir kurtarış olmuş..