Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

O kim arkadaşınmı?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Baskan

Aslında ''Alfa selamlaşma'' konusuna yazacaktım ancak vazgeçtim :)

Cumartesi akşamı saat 20.00 sularında Bursa-Yalova caddesi Özdilek yakınlarında, acelem vardı yanlış hatırlamıyorsam 34 HG **** plakalı siyah 159'a korna ile karışık orta şeritten önüne, sol şeride atladım. Terminal lambalarına kadar beraber gazladık :) kırmızı ışıkta durduğumuzda ön yolcu koltuğundaki arkadaş bana kestane şekeri ikram etti, bende İstanbula mı diye sorarak hayırlı yolculuklar diledim, sonrasında onlar gazladılar ben İkea kavşağına girdim.. Yanımda hatun ve annem vardı, hemen sordular;
-Arkadaşınmı onlar?
-Yo hayır değiller..
-Ee niye sana kestane şekeri ikram ettiler o arabadan?
-İşte Alfa dostluğu böyle birşey (Göğsüm kabarmış bir şekilde:) )

Hatunda Hyundai, annemde Nissan var..

-Ee bizim araçlarda neden böyle şeyler yapılmıyor?
-Çünkü sizin araçlar Alfa değil.. diyerek noktayı koydum  :alfisti:

Kendileri buradaysa, yazımı okuyorlarsa teşekkür ederim..  :alfisti:  :clover:

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

fatihmehmet

Kayseri'de birçok Alfa var ama siteden cogunun haberi yok dolayısıyla selamdan da. Verdigim selamlar hep karşılıksız kalıyor. Ama guzel bir duygu :)
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Gouki

Alfista ruhu ile yaşamak ne güzel şey.

Alfadanadam

Okurken çok keyif aldım :)

ByAKINCI

Güzel bir anı olmuş keyifle okudum.Bulunduğum yerde çok alfa yok ama alfa selamını eksik etmiyor kullanıyoruz hatta yardımlaşmamız da iyi seviyede  :)
147 Blackline Red

Yiğit Doğukan

TRSemih

çoğumuz korna karşılığı alamıyorken üstüne bir de ikram, bravo doğrusu. gerçekten güzel bir anı olmuş.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Baskan

Açıkçası bende beklemiyordum :)
Hatta lambalarda durduğumuzda araca bakmadım bile yanlış anlaşılmasın diye. Hatun uyardı bak camdan sana bişeyler uzatıyorlar diye :D

agucba

Selamlaşmayı bir kaç adım ileri götürmüş bir şekil.  :)

///////////////

tolga_ozhan

Çok keyifli bir anı olmuş.
Başka şehirlerde içinde kimse olmasa dahi Alfa Romeo gördüğümde tanıdık bildik bir yerde olduğumu hissediyorum hala.

Tolga033

ndiali

çok iyi bende bugün bi tane giu ya selam vercem diye kaza yapıyodum  :o

Veloce

:alfisti: :alfisti: :alfisti:

Mustafa bu çok iyiydi be :)  8)

eminpar

Sağolsun bunun bir benzerini Burak kardeşim ile eşi Pelin bana yaşatmışlardı . Ailemle doğum gününden dönerken İncirli de yakaladılar bizi. Gelip doğum günümü kutladılar arkadan basıp yanımıza gelmişlerdi bizimkiler dumur olmuştu. Dedim işte ben bu yüzden Alfa'yı seviyorum

Nexus 4 üzerinde Tapatalk ile gönderildi You are not allowed to view links. Register or Login

Samet89

Güzel bir anı:) kimileri selama karsılık alamıyrken ikram enfes olmus:) acilen sitemizin sticklarndan edinip tüm ankaradaki alfacılara vermek isterim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi