Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Online Gaming

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Kaç zamandır aklımda böyle bir başlık açmak ancak hep unutuyorum , günümüz oyunlarında oyunun yaşı olmamasıyla beraber artık bir çok turnuvalar yapılıyor ve işler artık baya resmiyete döküldü , örnek verecek olursam mesela şuan Türkiyede elektronik sporlar federasyonu var(TUDOF) yani ilerleyen dönemlerde artık bazı belirli e-Sports(Elektronik sporlar) oynayan bütün oyuncular lisanslı olacak , zaten bu durum malesef bizim ülkemiz hariç bir çok ülkede var ve insanlar oyunlardan para kazanıyor  8) uzun lafın kısası değerli alfa tutkunlarının oynadığı online oyunlar varmı acaba ? boş vakitlerimizde beraber girip oynayabiliriz diye düşündüm.

Benim kendi oynadığım oyunlar belki aramızda oynayan vardır maksat keyif almak zaman geçiririz ;

Call of Duty 2
Call of Duty 4
Counter Strike Source
Counter Strike Global Offensive
Dota 2
GTA IV
Football Manager 13

eğer varsa aramızda bu tip online oyunlar oynayan beraber oynayabiliriz diye düşündüm.  :alfisti:

Emre Sezen

fikrine katılmakla birlikte oyun açısından, ve sistem gereksinimlerini göz önünde bulundurarak ( herkesin her pc sahibin oynayabileceği) counter-strike gibi bir klasik için server kurulabilir. deneyimli alfistilerden ,27-35 arası bu oyunu bilmeyen yok gibidir diye düşünüyorum  :serefe:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
fikrine katılmakla birlikte oyun açısından, ve sistem gereksinimlerini göz önünde bulundurarak ( herkesin her pc sahibin oynayabileceği) counter-strike gibi bir klasik için server kurulabilir. deneyimli alfistilerden ,27-35 arası bu oyunu bilmeyen yok gibidir diye düşünüyorum  :serefe:

Çocukluğumun katili , ortaokul ve lisemin belalısı uğruna bir çok turnuvaya gittiğim namı değer "Counter Strike" yaklaşık 10 senedir profesyönel olarak oynuyorum şuan da yeni çıkan Global Offensive var onu oynuyorum "steam" üzerinden , eğer gerçekten böyle bir rağbet olursa seve seve bir server açarız , akşamları falan çok güzel muhabbet döner hem keyif alırız hemde makara,gırgır olur  :yukari-ok:

Fatihob

Şuaralar Gta5 teyim ps3te arasıra onlinesindede takılıyorum ;) Diablonun ek paketi gelince tekrar Diabloya başlıcam. Arada Wow'umu tekrar aktif edebilirm :)

Geçen gün LOL maçı izliyordu kardeşim. Aynı anda 100bin kişi canlı izliyordu maçı. 2 tane büyük takım maç yapıyormuş kazanana milyon dolar ödül varmış. Yaww anasınıı diyip odama geçtim paşa paşa Gta5imi oynamaya devam ettim :D
..

ozoozo

Şuaralar Gta5 teyim ps3te arasıra onlinesindede takılıyorum ;) Diablonun ek paketi gelince tekrar Diabloya başlıcam. Arada Wow'umu tekrar aktif edebilirm :)

Geçen gün LOL maçı izliyordu kardeşim. Aynı anda 100bin kişi canlı izliyordu maçı. 2 tane büyük takım maç yapıyormuş kazanana milyon dolar ödül varmış. Yaww anasınıı diyip odama geçtim paşa paşa Gta5imi oynamaya devam ettim :D

Bende kendime hep diyorum iyi ki bu diablo,wow,knight online tarzı oyunlara başlamamışım zaten camış gibiyim bide bu oyunlara sardım mı heralde itfaiye ile evden çıkardım  :haydi: çünkü çevremde bazı arkadaşlar oynuyordu adamların ne gecesi var , ne gündüzü  :-X ayıptır söylemesi altında tuvalet olsa o derece kalkmayacak yerinden  :D LOL şuan ortalığı kasıp kavuruyor çok güzel para ödülleri oluyor ve dünyada çok tuttu bir nevi Wow,dota karışımı yani o tarz oyunların karışımı bir oyun.

Fatihob

Wowda oynadım baya süre kardeşimle beraber ama 2 senedir oynamıyorduk taki kardeşim 1 hafta önce tekrar başlayana kadar. Yeni paketini satın aldım ama üyeliğimi hala açtırmadım kendimi tutuyorum :) Kardeşim 8 günde 6 kilo almış :D Wow obezliktir, işsizliktir :D
..

ozoozo

ahaha amandim fatih bence sen devreye gir ve tekrar askıya alın üyeliği  :)) benim kilolu olmamdaki tek sebeplerden bir tanesi bilgisayar başında oturmaktı , cips+cola+yemek+oyun  :haydi: neyse ki artık eskisi gibi değil keyif almak için giriyorum artık vakitte bulamıyorum zaten  :)

sifyan

5 sene silkroadonline oynadım şükür 2 yıldır temizim.  :) Online oyun deyince South park wow bölümü geliyor aklıma.

master

2000'li yılların başında ciddi bir Counter Strike oyuncusu idim. Diablo 2'de de online olarak Türk serverlarındaki en güçlü 2. Necro'yu oluşturmuştum (level 96) ve Trang-Oul's Avatar setini tamamlayabilmiştim :)

Diablo 2 lisede bir yazımı tamamiyle aldı, sosyalliğim sıfıra indi. Sabahtan akşama online oynayıp zaruri ihtiyaçlar dışında asla bilgisayar başından kalkmıyordum. Yatağa giderken de "acaba bizim Necro şimdi napıyordur?" diye düşünecek kadar gerçek hayattan kopma noktasına gelmiştim. Yaz tatilinin sonunda gözümden bir damla yaş düşerek ve kendimi zorlayarak Diablo 2'yi sildim. CD'leri kırıp attım.

O günden bugüne oyun dünyasından kopmuş durumdaydım ki bu senenin başında CS 1.6 yükledim ve Türk serverlarında arada akşamları oynuyorum. Ancak benim oynamadığım 12-13 senelik süreçte millet iyice profesyonel olmuş. Artık gerçek hayata yakın derecede başarılı savaş stratejileri ve takım oyunlarının yanında bireyselde de inanılmaz iyi olan insanlar çıkmış ortaya. Şu anda "ortalama" bir oyuncu olarak kalıyorum CS 1.6'da. Eskiden clan maçlarında clanımla birlikte ortalığı toz duman ederken şimdi bireysel olarak takılıyorum. 12-13 yaşında çocukların beni öldürmesini izliyorum :)

Hatta bir el atayım bari şimdi :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ozoozo

2000'li yılların başında ciddi bir Counter Strike oyuncusu idim. Diablo 2'de de online olarak Türk serverlarındaki en güçlü 2. Necro'yu oluşturmuştum (level 96) ve Trang-Oul's Avatar setini tamamlayabilmiştim :)

Diablo 2 lisede bir yazımı tamamiyle aldı, sosyalliğim sıfıra indi. Sabahtan akşama online oynayıp zaruri ihtiyaçlar dışında asla bilgisayar başından kalkmıyordum. Yatağa giderken de "acaba bizim Necro şimdi napıyordur?" diye düşünecek kadar gerçek hayattan kopma noktasına gelmiştim. Yaz tatilinin sonunda gözümden bir damla yaş düşerek ve kendimi zorlayarak Diablo 2'yi sildim. CD'leri kırıp attım.

O günden bugüne oyun dünyasından kopmuş durumdaydım ki bu senenin başında CS 1.6 yükledim ve Türk serverlarında arada akşamları oynuyorum. Ancak benim oynamadığım 12-13 senelik süreçte millet iyice profesyonel olmuş. Artık gerçek hayata yakın derecede başarılı savaş stratejileri ve takım oyunlarının yanında bireyselde de inanılmaz iyi olan insanlar çıkmış ortaya. Şu anda "ortalama" bir oyuncu olarak kalıyorum CS 1.6'da. Eskiden clan maçlarında clanımla birlikte ortalığı toz duman ederken şimdi bireysel olarak takılıyorum. 12-13 yaşında çocukların beni öldürmesini izliyorum :)

Hatta bir el atayım bari şimdi :)

Dediğiniz yıllardan nicki master olan birisi tanıyorum hadi oda siz çıkında yok artık diyeyim  :D CHaoS l <master> mıydı heyecanla bekliyorum cevabınızı  8)

Oğuz

Çılgınlar gibi Trackmania oynardım,dünya çapında derecelerim vardı. Ciddi takımlarda oynadım. Sonra CoD oynamaya başladım, MW2'de her takımdan teklif geldi,hep bireysel oynadım ama bayağı da çevrem vardı. 1. olmadığım map çok çok nadirdir ve deli gibi QuickScope yapardım, ondan sonra da MW3 oynamaya başladım, onda da bayağı ustalaştıktan sonra bıraktım. Okulla beraber gitmiyor. :) Logitech G35 kulaklığımı ve Razer Deathadder mouseumu hala kullanırım. :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

tolga_ozhan

Konu dışı olacak ama...
Birşey hem online olup hem bağımllık yapabiliyorsa adı kesinlikle You are not allowed to view links. Register or Login'dur

Tolga033

Tam istediğim başlık geldi sonunda. :haydi: Cs,Fifa 11,Call Of Duty..Olursa çok mükemmel olur.Fifa 11 orjinal değil benim ama gameranger'dan kolaylıkla oynayabiliriz.1v1,2v2,3v3,4v4,5v5. :D Yeter ki hostu sağlam biri olsun her türlü kaldırır çokta zevkli olur.. :rock: :alfisti:

ozoozo

Çılgınlar gibi Trackmania oynardım,dünya çapında derecelerim vardı. Ciddi takımlarda oynadım. Sonra CoD oynamaya başladım, MW2'de her takımdan teklif geldi,hep bireysel oynadım ama bayağı da çevrem vardı. 1. olmadığım map çok çok nadirdir ve deli gibi QuickScope yapardım, ondan sonra da MW3 oynamaya başladım, onda da bayağı ustalaştıktan sonra bıraktım. Okulla beraber gitmiyor. :) Logitech G35 kulaklığımı ve Razer Deathadder mouseumu hala kullanırım. :)

Çok kral oyundur oğuz ama çok az oynamıştım , razer Deathadder ve g35 çok kral ekipmanlardır , bendede steelseries 7h v2 + siberia ses kartı var 7.1 + Roccat kova plus + steelseries Sk gaming qck+ hala kullanırım çok para döktüm ama harbiden kaliteler.

ozoozo

Tam istediğim başlık geldi sonunda. :haydi: Cs,Fifa 11,Call Of Duty..Olursa çok mükemmel olur.Fifa 11 orjinal değil benim ama gameranger'dan kolaylıkla oynayabiliriz.1v1,2v2,3v3,4v4,5v5. :D Yeter ki hostu sağlam biri olsun her türlü kaldırır çokta zevkli olur.. :rock: :alfisti:

Cs:GO oynuyorsan eğer ben aktif olarak oynuyorum tolga :)

Tolga033

Yok Go değilde 1.6,1.8 . Ama benim en çok takıldığım oyun bu aralar fifa 11. :D

Oğuz

Çok kral oyundur oğuz ama çok az oynamıştım , razer Deathadder ve g35 çok kral ekipmanlardır , bendede steelseries 7h v2 + siberia ses kartı var 7.1 + Roccat kova plus + steelseries Sk gaming qck+ hala kullanırım çok para döktüm ama harbiden kaliteler.

Senin ekipman da sağlammış. Benim razer dayanamadı bir kere basıyorsun,çift tıklıyor :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Senin ekipman da sağlammış. Benim razer dayanamadı bir kere basıyorsun,çift tıklıyor :)

Logitech g5 vardı bende de bir ara ağırlık koyuyordun falan vodka dökmüştüm yanlışlıkla oda çift tıklıyordu sonra roccat aldım  :p

fevkalbeser12

Ben clash of clans ve battle run oynuyorum isteyen varsa kapışabiliriz:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

alfistahakan

Son 2 yıldır tek hastalığım combat arms.
Hakan
Forever Alfa

egeozal1

fatihmehmet

Counter Strike 1.6 'da Surf mapleri benden sorulurdu :p. Hala ara ara girerim tanıyanlar çıkar. Oyundan edindiğim arkadaşlarla da görüşürüz hala.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

erim

Lise hayatım boyunca knight oynadım internet Cafe'de sandalyede uyduğumuz günler olurdu 7-8 kişi , 2 ay hiç pc yi kapatmadığımı bilirim üniversiteye başlayınca tövbe ettim.  biz oyunu bırakıncanda kafenin sahibi, kafeyi kapatıp müteahhit oldu  :D

Tolga033

Knight yüzünden arkadaş 4.sene üniyi kazanabilmişti. >:D

erim

Knight yüzünden arkadaş 4.sene üniyi kazanabilmişti. >:D

Azmetmiş başarmış :) neticede yılmadan 4 sene sınava girmekde bi başarıdır  :D