Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aile arabası arıyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRUPHASE

İnsanlara kızardım Transporter'a biniyorlar diye ama geçen sene 140hp 6 ileri bir tane aldım.Şimdi çoluk çocuk arabayla bir yere gitmek istemiyorlar. Tatile gitmek ayrı bir keyif zaten. Bu sene Kaş'ta beğendiğimiz bir masayı alıp geldik :)) .Vallahi aklınızın bir köşesinde dursun.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

By.Arteks

İlandaki araç hakkında fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz.You are not allowed to view links. Register or Login

147BLACK

You are not allowed to view links. Register or Login
İlandaki araç hakkında fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz.You are not allowed to view links. Register or Login
2.5 V6 Arese motorlu bir araç biraz extreme değil mi? 190 hp 6 vites... lpg'de bile yakıtı çok ekonomik sayılmaz ve motoru diğer ts'ler kadar kolay bakımda değil. Bir nebze canavar bir şeyim olsun derseniz ve ve V6 Arese motorlar nasıl olsa ts motorlara göre sağlamdır derseniz siz bilirsiniz'  :kahve:
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

tugrul

İlandaki aracın şu an motoru sökülmüş durumda, motor yapılması gerekli, bunun dışında içi dışı bakımsız, bana göre oldukça fazla yapılması gereken işi var, adamı maddi ve manevi olarak yoracak bir araç diye düşünüyorum..
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

By.Arteks

bu ilandaki araca ısınmaya başladım ama servise  gitmeden kadran kafama takıldı aynı özellikteki araçlar heo kadran 240  bunda 260 bi tuhaflık var ssanki yardımcı olurmusunuz.

Gouki

MoMan kadran kullanılmış: You are not allowed to view links. Register or Login

agucba

Bence Alfa Romeo almayın.

///////////////

By.Arteks

ilandaki arabayı ital etsem .. zatenden ötv den muhaf rapor var elimde .

tolga_ozhan

ÖTV'den muaf rapor ne demek.

By.Arteks

% 90 AĞIR ÖZÜRLÜ  RAPOR .. :D :D :D  DAYIMIN BAKIM MAHKEME KARALI  VARİSİYİM ÖTV DEN YARARLANABİLMEK İÇİN RAPORUNU ALMIŞTIM :

tolga_ozhan

:haydi: :haydi:  % 90 AĞIR ÖZÜRLÜ  RAPOR .. :D :D :D  DAYIMIN BAKIM MAHKEME KARALI  VARİSİYİM ÖTV DEN YARARLANABİLMEK İÇİN RAPORUNU ALMIŞTIM :

Keşke duruma bu kadar sevinir tarzda yazmasaydınız. :(

ÖTV dışında gümrükten araç getirmek hayli zahmetlidir. Bir ton evrak belge işi gerektirir. Ayrıca yine ötv dışında kdv ve GV (özel gümrük vergisi) gibi ekstra vergiler vardır.
Avrupa Birliği ülkelerinden getirilen bazı ürünlerde GV olmuyor ama getirmek istediğiniz arabada bu olabilir.

egeozal1

Günrükten araba getirtmek kolaysa aşamaları bana da anlatın. Pek bi bilgim yok. 2,0 147 getirtmeyi düşünüyorum (ileriye dönük)

tolga_ozhan

Günrükten araba getirtmek kolaysa aşamaları bana da anlatın. Pek bi bilgim yok. 2,0 147 getirtmeyi düşünüyorum (ileriye dönük)

Türkiye de bulunan birşeyi neden gümrükten getireceksin ki.
SZ getireceğim desen anlarım.

egeozal1

Manuel ve tam dolu bir 2.0 istiyorum. Yeni kasa olacak ama Tolga abi o yüzden tr de olsa keşke. :(

147BLACK

Manuel ve tam dolu bir 2.0 istiyorum. Yeni kasa olacak ama Tolga abi o yüzden tr de olsa keşke. :(
uygun fiyata bu var Ankara'da... geçen sene bakmıştık sanayide denk gelip. satan Alfa servisi zaten.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

egeozal1

Onu biliyorum. Ben sunroof istiyorum ve mümkünse 160,000 km nin altında düz vites ve mk2 istiyorum. :)

By.Arteks

Yanlış  anlaşıldım rapor durumunu özetledim .  Kendimce.