Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Tablet Montajı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Baskan

Bu iki konu karma karışık oldu diğer konuya açıklama yaptım.

KAKIRMAN

You are not allowed to view links. Register or Login
Başkan, giu'ya aux girişi kolay mıdır? girişi hazır mı arkada?

Tapatalk
Üniteye göre değişiyor Bülent Hocam... Şöyle ki bazı giularda Blaupunkt ünite varken bazılarında grundig vs çıkabiliyor. Bunu vaktiyle araştırmıştım. Hatta fiat forumlarında bunun konusu ve de yapılışı vardı bulamadım şimdi.
Şöyle birşey var...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Ormanci

Şu tablet olayı acayip hoşuma gitti, evlilik üzeri masraf yaptıracaksınız bana yav :)

Yalnız bunu sanıyorum oraya idareten oturtma gibi birşey oluyor değil mi?

Bir de ben yakın zamanda arabaya müzik sistemi yaptırdım, AUX vs. bilmemne girişleri var mıdır, aparatla mı yaptılar bilemiyorum, onlar üzerinden bağlanabilir mi acaba arabaya?

Bir de şarj olayını falan ne yapıyorsunuz, aslında oranın içinde gizlense ve devamlı şarja takılı olsa falan?

Arabaya her biniş-inişte tableti al-koy yapmak da olmaz :)

Şu işin detaylarını biraz verebilir misiniz :) İş sadece o tutacağı almak ve tableti yerleştirmek olduysa enfes olmuş vallahi.
ELM327 miydi neydi, onunla da Torque'u aç, bitti olay zaten.

Açıp kapatırken yok tableti tut, onu aç, bunu kapat tarzı işler gerekiyor mu mesela?
İşyerindeyim videoyu da izleyemedim maalesef.

Gerçekten süper olmuş vallahi.

Bir de "diğer konu"yu bulamadım, yardımcı olabilir misiniz :)

ozoozo

Şu tablet olayı acayip hoşuma gitti, evlilik üzeri masraf yaptıracaksınız bana yav :)

Yalnız bunu sanıyorum oraya idareten oturtma gibi birşey oluyor değil mi?

Bir de ben yakın zamanda arabaya müzik sistemi yaptırdım, AUX vs. bilmemne girişleri var mıdır, aparatla mı yaptılar bilemiyorum, onlar üzerinden bağlanabilir mi acaba arabaya?

Bir de şarj olayını falan ne yapıyorsunuz, aslında oranın içinde gizlense ve devamlı şarja takılı olsa falan?

Arabaya her biniş-inişte tableti al-koy yapmak da olmaz :)

Şu işin detaylarını biraz verebilir misiniz :) İş sadece o tutacağı almak ve tableti yerleştirmek olduysa enfes olmuş vallahi.
ELM327 miydi neydi, onunla da Torque'u aç, bitti olay zaten.

Açıp kapatırken yok tableti tut, onu aç, bunu kapat tarzı işler gerekiyor mu mesela?
İşyerindeyim videoyu da izleyemedim maalesef.

Gerçekten süper olmuş vallahi.

Bir de "diğer konu"yu bulamadım, yardımcı olabilir misiniz :)

Müzik sisteminizin auxu vs varmı bilmiyorum ancak Başkanın dediği gibi teyp in arkasından aux olayını yapabilirsiniz , idareten oturtma falan bende söz konusu değil istediğim gibi bozuk yollardan veya dilediğim gibi viraja giriyorum hiç bir şekilde oynama vs yok , yalnız alacağınız tabletin 7" olmasına dikkat edin tam uymasını istiyorsanız , şarj olayını bugün arkadaşlarla konuştuk aslında çok kolay bir olay içeriden aküden alabilirsiniz ancak tabletinizi yanınıza almakta fayda var , sonuçta Türkiyede yaşıyoruz Allah korusun manyağın birisi onu görür almak için araçlarımıza zarar verebilir bu şekilde bence daha iyi , zaten hiç bir arkadaşım arabanın içine binip samsung yazısını görene kadar anlamıyor ve harika olmuş dediler,dışarıdan hiç öyle ben takmışım vs gibi bir görüntü vermiyor ki samsung yazısıda olmasa hiç anlaşılmaz , anlaşılsa da 10 numara duruyor :) şarj olayı içinse zaten tabletlerin pil gücü (mAH) yüksek oluyor öyle telefon gibi çabucak bitmiyor , kaldı ki bunu araçlarımıza kullanıyoruz yani sürekli aktif olarak kullanmıyoruz ama ben bugün derse giderkende yanıma aldım not tutmak için şuan eve geldim ve hala şarja takmadım , şarjım %61 ve sabahtan akşama kadar aktif olarak heralde 2-3 saat klip izledim ve üzerine not aldım , okuldayken video izledim,twitter,alfistiturkey,facebook cabası :) eğer ki yetmeyeceğini düşünürseniz çakmaklıktan şarj edebiliyorum ki hiç ihtiyacım olmadı 3-4 gün oldu sanırım yapalı sizin olursa o şekilde yapabilirsiniz. Torque programı içinde acele etmiyorum çünkü zaten klip vs izliyorum ekranda yani değerlerimi görmeye pek fırsatım olmuyor ancak bazı durumlarda görmenin faydası olabilir eğer ki aracı zorlayıpta biriyle roll vs yapıyorsanız , onuda bugün yarın hallederim diye düşünüyorum belkide yazılımdan sonra. Açıp kapatırken hiç öyle bir sorun olmuyor zaten aparatın kolları var , "tıkırt" :D diye takıyorum hemen hiç bir sorun olmuyor.

Diğer konunun topic'i benim aracın sayfası başkan ve bülent abi(Alfadanadam) orada teyp konusunda konuştular belki faydası olur size ; You are not allowed to view links. Register or Login

Ormanci

Tamamdır çok teşekkürler, Piranha tabletle bile olur neredeyse ama samsung daha iyi tabi. Bunun yanında dark evopad falan da olur sanki. Tabi gps'li falan bi alet lazım.

İdareten oturtma dediğim bi aparat telefon tutucu falan lazım sizdekiler gibi, yani başka herhangi bi bağlantı vs yok değil mi, süper valla, çok pratik güzel bi çözüm.

Doğru, şarj konusunda haklısınız ama beni tek korkutan gps olur herhalde anca, telefonlar Çakmak şarjı olmadan dayanamıyor malum. Hoş, ben klip falan izlemeyeceğim, anca torque ve gps olur.

ozoozo

Tamamdır çok teşekkürler, Piranha tabletle bile olur neredeyse ama samsung daha iyi tabi. Bunun yanında dark evopad falan da olur sanki. Tabi gps'li falan bi alet lazım.

İdareten oturtma dediğim bi aparat telefon tutucu falan lazım sizdekiler gibi, yani başka herhangi bi bağlantı vs yok değil mi, süper valla, çok pratik güzel bi çözüm.

Doğru, şarj konusunda haklısınız ama beni tek korkutan gps olur herhalde anca, telefonlar Çakmak şarjı olmadan dayanamıyor malum. Hoş, ben klip falan izlemeyeceğim, anca torque ve gps olur.

Rica ederim , benim yaptığım şekil en kolayı diyebilirim , başlıkta küçük bir video çektim nasıl olduğunuda vs anlattım ona bakarsanız zaten ne kadar kolay olduğunu anlarsınız , tablet + bluetooth kulaklık = kolaylık,pratik ve nirvana  :rock: , açıkcası bende sizin gibi düşündüm biraz ucuz bir tablet alsam mı diye ancak almışken güzel bir şey alayım dedim çünkü piranha vs tarzı tabletlerde donma,kasma vs oluyor şuan çok çok memnunum gerek ekran kalitesi gerek dokunmatik hassasiyeti mesela piranhada vs de samsung kadar güzel bir çözünürlük olacağını sanmıyorum , çift çekirdekli bir tablet 1 gb ram + 8 gb hafıza ve +32 gb sd takılabiliyor , ekran çözünürlüğü çok güzel hd. Son olarak "bence" boşuna 3gli tablete para vermeye değmez , "eğer" hotspot yani modem yapabileceğiniz bir telefon kullanıyorsanız hiç gerek yok , geçen gün ailem ziyarete geldi , bir tanışa gidecektik bilmediğim bir adreste direk telefonda internet paylaştım , tabletin wifi ile girdim çok rahat bir şekilde navigasyondan adrese ulaştık :)

Baskan

Şarj olayına çok takılmamak lazım. Ben şarj'ı teyb'in arkasından almıştım, tablete uygun ucuz şarj aleti al.
fişni kes kablosu kalsın, kapağın kollarının olduğu bölümden geçir içeriye sal. Kapaktaki 2 tork başlı alyan vidasını sök kapağı kaldır.. Zeminde ortada delik göreceksin, oradan aşağıya sal direk teyb'in olduğu bölüme iniyor.
Teyb'in 4 vidasını sök al dışarıya, arkasındaki gri fişinde ''kırmızı -beyaz'' çizgili kabloya şarj aletinin kırmızı kablosunu sıyırarak bağla, hemen yanındaki siyah kabloya da şarj aletinin siyah kablosunu sıyırarak bağla..
Kontak kapandığında şarj'ı kesecek, açınca şarj etmeye başlıcak kablo otomatikman..

Alfadanadam

Navigasyon için google maps gibi birşey kullanmıyorsan internet bağlantısına ihtiyaç yoktur biliyorsun di mi Özdemir?

Bu arada ben Acer B1 tablet kullanıyorum. Hiç bir ek adaptör veya tutucu yok. Orta kapağın kilit ucu tableti tutuyor zaten öne doğru gelmemesi için. Benimki direk zemine basıyor.
Ama güzel bir tutacakla daha iyi olabilir. Manyetik olmalı tabi.

ozoozo

Navigasyon için google maps gibi birşey kullanmıyorsan internet bağlantısına ihtiyaç yoktur biliyorsun di mi Özdemir?

Bu arada ben Acer B1 tablet kullanıyorum. Hiç bir ek adaptör veya tutucu yok. Orta kapağın kilit ucu tableti tutuyor zaten öne doğru gelmemesi için. Benimki direk zemine basıyor.
Ama güzel bir tutacakla daha iyi olabilir. Manyetik olmalı tabi.

Ben google maps i kullanıyorum abi ondan dolayı ihtiyaç duyuluyor senin demek istediğini de anladım ama :) senin ki direk oturttuğun için biraz altta kalıyor abi ama yine de çok güzel.

A.S.GÜMÜŞ

Tablet montajından sonra navigasyon programı olarak sygic mobile öneririm , bayramda Izmir e yolculukta test ettim internete ihtiyaç duymadan 3 boyutlu 2013 güncel haritası ile çok başarılı buldum isterseniz bir yere yükler gonderirim

LG-P880 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

07 DH 800

Alfadanadam

Ben de igo tavsiye ederim. Eski igo'culardanım :)
yesilcin sitesinden cihazına uygun igo versiyonunu indir ve dene. Paket içinde en kötü ihtimalle 2012 haritası bulunur ki çok işini görür. Gerçi yenisini de aynı yerden indirebilirsin kolay birşekilde.

ozoozo

Madem internete ihtiyaç duyulmuyor o zaman bu 2 proğramdan birini indirmekte fayda var normal gps gibi dursun ihtiyaç duyulur :)

Alfadanadam

point of interest (poi) candır. Kendi evinin adresini tarif edemeyen arkadaşımın evini buldurmuştur o poi'ler bana. Evinin etrafında okul,marketi,banka ne var say bakalım demiştim. Eve yakın bir tanesinin oraya gidince tekrar aradım şok oldu adam :)

Alfadanadam

Hatta al sana indirme linki

rar şifresi: You are not allowed to view links. Register or Login

Tolga033

İgo'yu bende öneririm.Kullanıyorum çok başarılı. :yukari-ok:

ozoozo

Hatta al sana indirme linki

rar şifresi: You are not allowed to view links. Register or Login

Super oldu abi , tesekkur ederim ;)

Sent from my SM-T210 using Tapatalk 4

Ormanci

Rica ederim , benim yaptığım şekil en kolayı diyebilirim , başlıkta küçük bir video çektim nasıl olduğunuda vs anlattım ona bakarsanız zaten ne kadar kolay olduğunu anlarsınız , tablet + bluetooth kulaklık = kolaylık,pratik ve nirvana  :rock: , açıkcası bende sizin gibi düşündüm biraz ucuz bir tablet alsam mı diye ancak almışken güzel bir şey alayım dedim çünkü piranha vs tarzı tabletlerde donma,kasma vs oluyor şuan çok çok memnunum gerek ekran kalitesi gerek dokunmatik hassasiyeti mesela piranhada vs de samsung kadar güzel bir çözünürlük olacağını sanmıyorum , çift çekirdekli bir tablet 1 gb ram + 8 gb hafıza ve +32 gb sd takılabiliyor , ekran çözünürlüğü çok güzel hd. Son olarak "bence" boşuna 3gli tablete para vermeye değmez , "eğer" hotspot yani modem yapabileceğiniz bir telefon kullanıyorsanız hiç gerek yok , geçen gün ailem ziyarete geldi , bir tanışa gidecektik bilmediğim bir adreste direk telefonda internet paylaştım , tabletin wifi ile girdim çok rahat bir şekilde navigasyondan adrese ulaştık :)

Vallahi süper. Bluetooth kulaklık da var bende zaten :)
Şu telefon tutacağı olan zımbırtının da gittigidiyorda 6cm'lik versiyonunu buldum, onun ayağını kapağın iç kısmına mı yapıştırdın hocam? Sanırım zemine olmayacağına göre oraya yapışacak...
Evet hotspot olayı güzel, telefon da zaten HTC OneX, Play hesabımda ne varsa buna da atarım :)

Bu arada sanırım birazdan Asus MemoPad HD7 alacağım.
Kendimi tutmaya çalışıyorum ama beceremeyeceğim galiba :D

A.S.GÜMÜŞ

Özdemir bey Sygic mobile linkini özelden gönderdim, benim garminden sonra kullanabildiğim yegane program. Başka isteyen olursa linki gönderebilirim

07 DH 800

ozoozo

Özdemir bey Sygic mobile linkini özelden gönderdim, benim garminden sonra kullanabildiğim yegane program. Başka isteyen olursa linki gönderebilirim

Çok teşekkür ederim , bülent abinin verdiğini de şimdi indiriyorum, sizin yolladığınızı da 2 side dursun hangisi lazım olursa artık :) tekrar çok teşekkürler.

ozoozo

Vallahi süper. Bluetooth kulaklık da var bende zaten :)
Şu telefon tutacağı olan zımbırtının da gittigidiyorda 6cm'lik versiyonunu buldum, onun ayağını kapağın iç kısmına mı yapıştırdın hocam? Sanırım zemine olmayacağına göre oraya yapışacak...
Evet hotspot olayı güzel, telefon da zaten HTC OneX, Play hesabımda ne varsa buna da atarım :)

Bu arada sanırım birazdan Asus MemoPad HD7 alacağım.
Kendimi tutmaya çalışıyorum ama beceremeyeceğim galiba :D

Hocam benim aldığım media markt ten , araç için tablet tutacağı dedim direk onu verdiler hiç bir şekilde yapıştırmadan tam oturdu , Başkanın paylaştığı sahibinden de olan "grip" tarzı bir şey diyorlar ondan sipariş vereceğim onun içinde 3m çift taraflı bant aldım eğer sahibin dendekini sipariş edersem 3m ile yapıştıracağım , fakat benim kullandığım tarzda bir şey alırsanız gerek kalmıyor , ben gerek var sanıyordum ancak olmadı :)

A.S.GÜMÜŞ

Çok teşekkür ederim , bülent abinin verdiğini de şimdi indiriyorum, sizin yolladığınızı da 2 side dursun hangisi lazım olursa artık :) tekrar çok teşekkürler.

Rica ederim, elimde olduktan sonra hiç sorun yok :)

07 DH 800

Ormanci

Tamamdır, aldım Asus'u :)
Bu arada kutu içeriğinden stand çıktı, arabaya o standı koysam içinde güzelce durabilir çok büyük ihtimalle ama açısı çok az da olsa yukarı dönük. Sizlerde biraz daha dik duruyor galiba. Yine de akşam bi deneyeceğim bu stand ile.

Tablet almaya da karşı bi insan olarak bu alet çok hoşuma gitti diyeyim :)

ozoozo

Hayirli ugurlu olsun hocam , stand olmasa bile sahibinden den baskanin paylastigini ben bugun,yarin siparis ederim sanirim , duruma gore sizede bildiririm uyup uymadigini ;)

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

Baskan

Lbe

Benim aracın kullanım klavuzunu karıştırırken içinden teybin kodu yazan bi kart buldum üstünde de Bosch yazıyor..Benim teybim Bosch markamı şimdi? Her aračta aynı kart varsa teybi nasıl çıkarıp arkasından bakabilirim?Daha doğrusu teybi yuvasından çıkarınca kod falan soracak mı bana?