Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Karabük'ten Alfistilere Selam...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Teşekkür ederim Alper ve Melih bey. Armaları Türk bayrağı ile kaplatmayı düşünüyorum aslında ama emin değilim. Mavi ampuller gitti komple boya yapıldı jantlar zımparalanarak mat siyaha boyandı. Debriyaj merkezi arızası için şuan tamirde bi kaç güne oradan çıkıp egsozcuya  1 ay oldu aracı alalı fakat garajımızdan çok ustalarda araç  :haydi:

Nacizane görüşüm Türk bayrağının yeri bir otomobilin logosu değil. Tabii ki araçta sizin insiyatifte. Ben sadece fikrimi söylemek istedim.

bitirim97

Katılıyorum Tolga bey. Bi reklamcı arkadaş soktu aklıma yapayım yapayım diye ona binaen bu fikrim.

erdem1904

Armaları yenileyip devam edin bence :) Türk bayrağı kaplama işi Alfa'da tabiri caizse en uyuz olduğum hareket :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Calibra

Rica ederim Türk Bayrağı ile kaplamayın logoyu :)

Alfa'ların logosunu Türk Bayrağına çeviren, çevirmeye çalışan, çevrilmesi gerektiğini düşünenleri anlamak zor. Aslında oradaki Milano bayrağı yüzünden bunu yapmaya çalıştıklarını düşünüyorum.

Başka bir markada böyle uygulama görmek imkansız, bir Mercedes'te, BMW'de veya başka herhangi bir markada yok, Alfa'da Türk Bayrağı... Çok sinir bozucu oluyor gerçekten.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

ALFAŞK

aramıza hoşgeldiniz
alfanıza kocaman bir nazar boncuğu benden  :nazar:
keyifli forumlar :alfisti:
''Aslında Herkes Alfa' sını arar, şanslı olanlar bulur.''

abdoganay

Alfaların her zaman orjinal kalmalarına inananlardanım, hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip eylesin! Hoşgeldiniz.

alihsans

Hoş geldiniz.
Kazasız, belasız, orijinal yenilenmiş armalı günler dilerim.  :)
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

okan

Hoş geldiniz........İyi formlar...........

ByAKINCI

You are not allowed to view links. Register or Login
Rica ederim Türk Bayrağı ile kaplamayın logoyu :)

Alfa'ların logosunu Türk Bayrağına çeviren, çevirmeye çalışan, çevrilmesi gerektiğini düşünenleri anlamak zor. Aslında oradaki Milano bayrağı yüzünden bunu yapmaya çalıştıklarını düşünüyorum.

Başka bir markada böyle uygulama görmek imkansız, bir Mercedes'te, BMW'de veya başka herhangi bir markada yok, Alfa'da Türk Bayrağı... Çok sinir bozucu oluyor gerçekten.

Alper beyin yorumuna tam anlamıyla katılıyorum   :yukari-ok:
147 Blackline Red

Neubauer

Ben de Yenice'deyim, tanıştıralım alfa'ları bir ara  :kahve: