Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 tavan çıtası ve anahtar sorunları!!!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

Arkadaşlar aşağıdaki resimlerde gördüğünüz üzere, tavan çıtalarımdan bir tanesinde yamulmalar mevcut. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Yoksa değişmesi mi gerekiyor?

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

İkinci olarakta daha vahim bir durumla karşı karşıyayım. Bugün anahtarı elimden düşürdüm ve fotoğraftaki bölüm tam düğme köşesinden kırıldı. Bu parçanın içindeki plastik kısım çıkarsa bunu yapıştırabilirim. Eğer çıkmazsa böyle kullanıcam. Ya da yedek anahtara geçicem. Birde sadece bu parçanın servsiten alınması mümkün mü?

wolkanku

tavan citalari gunesten yamuluyor. cekip cikartabiliyosun. icinde kolayca bukulebilen  bir metal cubuk var. elle sekillendirip gero takarsin. 3dakikayi almayan bir is

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

wolkanku

anahtar icin de servisten once avmlerdeki anahtarcilara bir sormak lazim. 159 anahtari varsa islem tamamdir. pek avmye gitmiyorum ama gidersem sorarim senin icin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

Acelesi yok Volkancım. Beklerim. Sağolasın.

iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar aşağıdaki resimlerde gördüğünüz üzere, tavan çıtalarımdan bir tanesinde yamulmalar mevcut. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Yoksa değişmesi mi gerekiyor?

İkinci olarakta daha vahim bir durumla karşı karşıyayım. Bugün anahtarı elimden düşürdüm ve fotoğraftaki bölüm tam düğme köşesinden kırıldı. Bu parçanın içindeki plastik kısım çıkarsa bunu yapıştırabilirim. Eğer çıkmazsa böyle kullanıcam. Ya da yedek anahtara geçicem. Birde sadece bu parçanın servsiten alınması mümkün mü?

Benim her iki anahtarımda aldığımdan buyana aynı yerden kırık heralde orda bir sorun var çözüm bulursan mutlaka haber bekliyorum

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Bakıyorum abi. Bulursam kesin haber veririm.

iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi