Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

selamlar küçük sorularım var

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

recruit

arkadaşlar merhaba nihayet alfa 156 2005 model aldım. yanlız ufak bir kac sorum var.
1- arka iki kapının emniyet kilidi ve camları nerden açılıp kapanıyor :)
2- araba yüksek kasislerden gecerken gıcırdamaya benzeyen bir ses çıkarıyor. sıkıntı nedir? ne kadar masraf çıkartır.
teşekkürler şimdiden :)

tolga_ozhan

Öncelikle yeni Alfa'nız hayırlı olsun.

Aracınızla beraber bir kullanıcı klavuzu aldınız mı bilmiyorum ama eğer yoksa şu linkte PFF halini bulabilirsiniz.
You are not allowed to view links. Register or Login

Bu sorduklarınızın cevabınıda orada bulacaksınızdır.

İkinci sorunuz ise 156 ve 147'lerin kronik sorunlarından birisine benziyor.
Salıncak burçları yada viraj demir burçlarından geliyor olabilir.
Forumda ara özelliğini kullanarak buna da bakarsanız çok detaylı şeyler bulacaksınzıdır.

recruit

çok teşekkürler kilidi yaptım. kronik rahatsizliklardan bahsetmisiniz peki maliyetleri hakkinda bilginiz var midir?

recruit

forumda araştırdığımda yağlanması yetebilir denilmiş ama.

Gouki

Yağlanması yetmiyor malesef, kısa vadeli çözüm.

recruit

Gouki

Öncelikle alt takımda hangi parçalar sese sebep veriyor? Orjinal parça mı yoksa Teknorot, Votto falan mı kullanacaksınız? Bu parametrelere göre 100 lira da olabilir 1000 lira da.

tolga_ozhan

Sorduğunuz sorunun cevabını bilipte yazmayı çok isterdim ama buna imkan yok ki.
Belki sadece 20-30 liralık bir burç değiştirip kurtulacaksınız. Belki salıncak, viraj demiri vs.. değişikliğine gitmeniz gerekecek.
Maliyeti etkileyen bir ton husus var. Yan sanayi, orjinal bir çok parça alternatifi var. Var da var.
Ama sorduğunuz sorunun cevabı yok.

recruit

teşekkürler artık servise gidip neyse yaptirilacak. yanliz ilgi ve alakaniza tesekkurler :) alfisti ailesi cidden ilgili :)